Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رد قطعنامه ضدایرانی آمریکا در شورای امنیت نشان می‌دهد دوران زورگویی و یکجانبه‌گرایی آمریکا به سر آمده، قدرت آمریکا در سطح بین‌المللی به شدت افول کرده و نفوذ و تأثیر‌گذاری این رژیم در جهان کاهش یافته است. تاریخ انتشار: 11:07 - 25 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۶۷۹۰ حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی‌مقدم در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به رد قطعنامه ضدایرانی آمریکا در  شورای امنیت سازمان ملل بیان کرد: این قطعنامه روز گذشته با دو رأی مثبت، دو رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع رد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که دو رأی مخالف از آن آمریکا و جمهوری دومینیکن (کشور کوچک وابسته به آمریکا) بود و این موضوع نشان‌دهنده شکست مفتضحانه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل است.   عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت‌های همسو خصوصا تروئیکای اروپا با آمریکا در این قطعنامه همراه نشدند و روسیه و چین مخالفت کردند که از این بابت باید از این دو کشور تشکر کرد.   وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی به تعهدات پایبند بوده است گفت: البته این پایبندی به تعهدات نباید یک طرفه باشد و با خارج شدن طرف آمریکایی از بر جام این حق برای ایران محفوظ بود که او نیز خارج شود، اما بر اساس سیاست‌های کشور ما خارج نشدیم و این یک ملاحظه به جا و درستی بود که دولت ما نشان داد.   مصباحی‌مقدم تصریح کرد: رد قطعنامه ضدایرانی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل نشان می‌دهد دوران زورگویی و یکجانبه‌گرایی آمریکا به سر آمده، قدرت آمریکا در سطح بین‌المللی به شدت افول کرده و نفوذ و تأثیر‌گذاری این رژیم در جهان کاهش یافته است. بیشتر بخوانید: موسوی: دیپلماسی فعال ایران در کنار استحکام حقوقی برجام آمریکا را برای چندمین بار شکست داد وی گفت: خوب است که دیگر کشور‌ها و بخصوص اروپایی‌ها بدانند همراهی با آمریکا دیگر معنایی ندارد و باید مستقل رفتار و عمل کنند و آن‌ها هم به پیمان‌های خود وفادار و متعهد بمانند، تا دولت‌های مستقل جهان بتوانند روی پیمان‌های آن‌ها حساب باز کنند در غیر این صورت، سرنوشت شکست آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل در شرایط مشابه شامل حال آن‌ها هم خواهد شد.
  انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: غلامرضا مصباحی مقدم مجمع تشخیص مصلحت نظام شورای امنیت سازمان ملل شورای امنیت سازمان ملل آمریکا در شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • موضع آمریکا درباره دادگاه لاهه، نشانه رویکرد دوگانه واشنگتن است
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد