Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک کارشناس حمل و نقل معتقد است: بهره‌وری و استفاده بهینه از ظرفیت ناوگان حمل و نقل کالا در طرح واردات ناوگان زیر سه سال ساخت و خروج ناوگان فرسوده، راهکار مناسب و صحیحی است.

به گزارش تین نیوز، حمزه علی بخشی این مطلب را در نقد یادداشتی از رئیس هیئت مدیره انجمن رانندگان کامیون‌های یخچال دار استان تهران بیان کرد که چندی پیش با عنوان «چرا دیگر نیازی به واردات و نوسازی ناوگان باری نیست؟» در تین نیوز منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی بخشی با طرح این پرسش که آیا واقعاً دیگر نیازی به واردات و نوسازی ناوگان باری نیست،  به تین نیوز گفت: رئیس هیئت مدیره انجمن رانندگان کامیون‌های یخچال دار استان تهران در یادداشتی عنوان کرد که که اگر فقط ناوگان فرسوده از گردونه خارج شود، تا پایان امسال مشکل نوسازی و کمبود ناوگان حمل کالا برطرف خواهد شد، این به واقع صورت مسئله و انتظار به حقی است که سال‌ها متولیان امر به‌دنبال راهکارهایی برای حل آن بوده و هستند.

وی افزود: اما اکنون این پرسش‌ها مطرح است که با شرایط موجود به‌لحاظ عملکرد، ایمنی، هزینه‌های عملیاتی، تعمیر و نگهداری، آلودگی، میزان مصرف سوخت و ...، آیا نوسازی و خروج ناوگان فرسوده امری ضروری بوده، دلایل توجیهی آن کدام است، چه ارگان یا ارگان‌هایی مسئول و متولی آن هستند، اهداف نوسازی، موانع و مشکلات اجرائی آن، هزینه‌های نوسازی و منابع مالی، اعتباری و تسهیلات بانکی، مکانیزم نوسازی، مشخصات ناوگان نو و ویژگی‌های آن، ناوگان فرسوده و کهنه و سرانجام آن چه می‌شود و ...؟

وی با بیان این‌که با بیش از 2 دهه تلاش، توفیق چندانی در این زمینه حاصل نشده است، در مورد دلایلی که نوسازی ناوگان را ضروری می‌کند، عنوان کرد: مسلم است حمل ونقل بدون نیروی محرکه قوی یعنی ناوگان فعال و ایمن، کالبد مرده‌ای بیش نیست و نوسازی به‌دنبال اهدافی از قبیل ایمنی و کاهش تصادفات، کاهش مصرف سوخت و انرژی، کاهش آلودگی و ضایعات زیست محیطی، کاهش هزینه‌های نگهداری به دلیل ارزبری تامین قطعات برای تعمیرات ناوگان فرسوده، کاهش هزینه‌های استهلاک و افزایش بهره‌وری در حمل و نقل است.

علی بخشی گفت: یکی از دلایل فعالیت و حضور ناوگان فرسوده در بازار حمل ونقل، محدودیت واردات ناوگان خارجی بوده که عقب‌ماندگی تکنولوژی کامیون‌های موجود و فرسوده را پنهان نموده و استفاده از ناوگان با فناوری جدید را به تاخیر انداخته و موجب شده است کارخانجات داخلی فارغ از رقابت خارجی، کماکان مدل‌های قدیمی را عرضه نمایند.

به گزارش تین نیوز، این کارشناس افزود: همچنین محدودیت‌های تولید در کشور موجب افزایش قیمت کامیون‌های موجود و نو شده، به همین دلیل مالکان ناوگان فرسوده نسبت به کامیون‌ها به عنوان افزایش دارایی خود نگاه کرده و همچنان مایل به حذف و یا اسقاط ناوگان فرسوده در کشور نیستند.

وی بیان کرد: از آنجایی‌که حمل و نقل ریلی هنوز جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است، بنابراین بازار فعالیت حمل و نقل جاده‌ای کماکان رونق داشته و موجب شده که ناوگان فرسوده و نو بتوانند به تقسیم کار تن داده و وارد رقابت با یکدیگر نشوند. اما اگر رقابتی وجود داشت، قطعا ناوگان فرسوده بازنده آن بود.

او با تاکید بر این‌که در مجموع حذف ناوگان فرسوده با توجه به بازتاب‌های اجتماعی گسترده، به‌ویژه این‌که طرح خروج این ناوگان با اقشار آسیب‌پذیر جامعه سرو کار دارد، تابه‌حال موفقیت چندانی نداشته است، اظهار کرد: مجموع این رفتارها باعث شده است تا در اثر عدم خروج ناوگان فرسوده از سیستم حمل و نقل و ورود بی‌رویه ناوگان نو (بدون اسقاط ناوگان فرسوده) به این عرصه، بر تعداد ناوگان و ظرفیت حمل اضافه شود که دائم مازاد ظرفیت ناوگان در حمل و نقل کالای کشور را نشان می‌داد.

علی بخشی تاکید کرد: این در حالی است که اخیراً کامیون‌های ترانزیتی نیز به دلیل محدودیت خروج از کشور در حمل و نقل بین‌المللی، به حمل و نقل داخلی روی آورده و ورود این حجم از ناوگان به حمل و نقل داخلی، ظرفیت حمل را به مراتب بیشتر می‌نماید. اما آیا با ورود این ناوگان در این شرایط به حمل ونقل داخلی، مشکل نوسازی برطرف می‌شود؟

به گزارش تین نیوز، وی افزود: همانگونه که گفته شد، اصلاً کمبود ناوگان نداشته‌ایم تا با ورود آنان مشکل برطرف شود  اما با این اتفاق نیز، کماکان مشکل نوسازی باقی است. نوسازی (واگذاری و ورود) ناوگان، با اسقاط و خروج ناوگان فرسوده و ارائه تسهیلات مناسب از ضروریات است و کمک موثری به سروسامان دادن وضعیت نابه‌سامان ناوگان موجود باری در کشور خواهد بود.

چرا دیگر نیازی به واردات و نوسازی ناوگان باری نیست؟

علی بخشی عنوان کرد: بر این اساس تاکید می‌کنم راهکار سازمان راهداری  و حمل و نقل جاده‌ای برای افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از ظرفیت ناوگان حمل و نقل کالا در طرح واردات ناوگان زیر سه سال ساخت و خروج ناوگان فرسوده  که موجب کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای، کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت و انرژی، افزایش ایمنی عبور و مرور، کاهش آلودگی‌های زیست محیطی و ... می‌شود، راهکار مناسب و صحیحی به نظر می‌رسد و جای تقدیر و تشکر دارد.

حالا که اینجا هستید...

تین‌نیوز از مخاطبانش درخواست کوچک اما مهمی دارد. ما در پایگاه خبری صنعت حمل‌و‌نقل همواره سعی داشتیم جامع‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها را مطابق با واقعیات و توجه به اصل بی‌طرفی رسانه تهیه و اطلاع‌رسانی کنیم. اما حوزه‌ی حمل‌و‌نقل بسیار گسترده است و پوشش دقیق و متمرکز همه‌ی آن کاری بس دشوار. بنابراین تصمیم براین گرفتیم که روی بخش‌هایی از این حوزه بیشتر تمرکز کنیم که اولویت و دغدغه اصلی مخاطبانمان است و مشکلات این حوزه‌ها را با فوریت بیشتری از مسئولان پیگیری کنیم. بنابراین پرسشنامه‌ای تهیه کردیم که اولویت شما در حوزه بزرگ حمل و نقل را مشخص می‌کند حال تنها قدمی که مانده این است که با پر کردن این پرسشنامه ما را در این مسیر یاری کنید. «راه روشن است.»؛ اگر شما راهنمای ما باشید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: واردات کامیون واردات کامیون دست دوم واردات کامیون سه سال ساخت خروج ناوگان فرسوده خروج ناوگان فرسوده نوسازی ناوگان واردات ناوگان کامیون ها حمل و نقل تین نیوز علی بخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا صدیقی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری که با حضور فرماندار، امام جمعه و دیگر رؤسای ادارات و نهادها تشکیل شد، اظهار کرد: تجلیل از کارگران، دیدار با خانواده‌های معسر کارگری، بازدید از کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی، برگزاری میز خدمت در نماز جمعه این هفته از جمله برنامه‌های حوزه کار در هفته کار و کارگر با شعار مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی در شهرستان است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خلیل آباد در این جمع به مشکلات ناشی از عدم توجه به مسائل ایمنی در ادارات و فضای کار اشاره کرد و گفت: به طور کلی مرتب بودن وسایل و ایمنی محل کار از بروز مصدومیت برای کارکنان جلوگیری کرده و میزان بهره‌وری افراد را افزایش می‌دهد.

وی گفت: مرتب بودن این مزیت را دارد هنگامی که افرادی از خارج سازمان وارد محیط کار می‌شوند، تأثیر مثبتی بر روی آن‌ها خواهد گذاشت و دقت داشته باشید که ایمنی محیط کار یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه داشت.

صدیقی رضایت کارمندها را یکی از مواردی دانست که در بسیاری از محیط‌های کار به عنوان ایمنی محیط کار از آن یاد می‌کنند لذا کارمندی که از لحاظ روانی، امنیت شغلی داشته باشد، می‌تواند بهتر کار کند و راندمان کار را افزایش دهد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خلیل آباد با بیان اینکه میزان رضایتمندی کارکنان با امکانات مختلف افزایش پیدا می‌کند اظهار کرد: ایجاد فضای کافی و اهمیت به میز و صندلی کارمندان از ملزومات است.

وی ایمنی محل کار را شامل کلیه فرآیندها، پروتکل‌ها و راهنمایی‌هایی است که برای کمک به کاهش خطرات در محل و کاهش میزان آسیب و بیماری وجود دارد.

صدیقی مزیت‌های یک محیط آرام و مرتب و ایمن شده را مورد اشاره قرارداد و افزود: هنگامی که نیروی کار تعهد خود را به ایمنی نشان می‌دهد، خطرات مختلف در محل به سرعت شناسایی و اقدامات اصلاحی را می‌توان انجام داد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خلیل آباد گفت: افزایش کارایی و بهره‌وری، کاهش هزینه‌های جراحات و بیماری و خسارت بیمه با آسیب دیدگی کمتر کارگران در محل کار، تقویت روحیه کارکنان و فرهنگ ایمنی قوی‌تر و انعطاف‌پذیرتر تأثیر دو چندانی را دارد.

کد خبر 6088159

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • ۱۶۰۰ دانش آموز بوشهری قوانین عبور و مرور را فرا گرفتند
  • ویژگی پل های جدید عابر پیاده تهران | این پل ها در کدام نقاط شهر نصب می شوند؟
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود