Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: 41 درصد پرونده های رسیدگی شده قابل صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف جنوب استان کرمان طی چهارماه امسال به مصالحه ختم شده است. تاریخ انتشار: 15:04 - 25 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۶۹۲۸ خبرگزاری میزان- یدالله موحد در حاشیه بازدید از شعب حوزه قضایی جیرفت افزود: در چهار ماه امسال ۹ هزار و ۱۶۲ پرونده به شعب شورا‌های حل اختلاف در جنوب استان کرمان وارد شده که از این تعداد دو هزار و ۸۰۴ مورد به مصالحه ختم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که در چهارماهه امسال ۸ هزار و ۸۸۹ پرونده در شعب شورا‌های حل اختلاف جنوب استان کرمان مورد رسیدگی قرار گرفته است، تصریح کرد: در حال حاضر شعب شورا‌های حل اختلاف در شهرستان‌های رودبارجنوب، قلعه گنج، جازموریان، فاریاب، عنبرآباد، کهنوج، منوجان و جیرفت فعال هستند.

این مقام قضایی در استان کرمان به فعالیت شعب شورا‌های حل اختلاف ویژه زندان در شهرستان‌های جیرفت، کهنوج و منوجان نیز اشاره و بیان کرد: در چهار ماهه امسال ۷۶ پرونده به این شورا‌ها وارد و ۷۱ پرونده مختومه شده است که از این تعداد ۶۱ پرونده به صلح و سازش ختم شده است.

موحد یادآور شد: طی چهار ماهه امسال ۵ زندانی با کمک شورا‌های حل اختلاف ویژه زندان از زندان‌های جنوب استان کرمان آزاد شده اند.
رییس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: در رابطه با ایجاد صلح و سازش در پرونده های قتل نیز یک فقره صلح و سازش در چهارماهه امسال در جنوب استان کرمان به ثبت رسیده است.

وی بیان کرد: در کنار شعب و واحدهای قضایی، ۳۱۷ شعبه شورای حل اختلاف شهری و روستایی در استان کرمان فعالیت دارند که تلاش می کنند تا دعاوی و اختلافات را به صلح و سازش ختم کنند.

موحد بیان کرد: یک هزار و ۴۵۰ عضو و دبیر در شوراهای حل اختلاف استان کرمان در حال فعالیت هستند و ۱۲۰ قاضی نیز با این مجموعه همکاری دارند.

وی اظهار کرد: در سال گذشته ۱۶۲ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف استان کرمان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۴۷ هزار پرونده منتهی به صلح و سازش شده است و بر این اساس ۴۲ درصد پرونده های قابل صلح و سازش در استان کرمان به صلح وسازش ختم شده و استان کرمان از این نظر رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
رییس کل دادگستری استان کرمان به فعالیت ۱۲ شورای حل اختلاف ویژه زندان در استان کرمان نیز اشاره و بیان کرد: در سال گذشته ۲۹ پرونده قتل توسط این شوراها به صلح و سازش ختم شده است.
وی با اشاره به احیای جایگاه و نقش شوراهای حل اختلاف، بیان کرد: ریاست قوه قضاییه نیز در این زمینه تاکید دارند که بنای ما در شورای حل اختلاف آن است که ظرفیت صلح و سازش را بیش از پیش احیا کنیم.

شایان ذکر است، استان کرمان در سه سال گذشته همواره جزو رتبه های برتر کشوری در زمینه صلح و سازش بوده است.

بیشتر بخوانید: کاهش ۲۰ درصدی ورودی پرونده‌ها به حوزه قضایی بافت

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان کرمان شورای حل اختلاف شعب شورا های حل اختلاف حل اختلاف ویژه زندان شوراهای حل اختلاف جنوب استان کرمان استان کرمان استان کرمان صلح و سازش صلح و سازش ختم شده سازش ختم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، باهدف کاهش جمعیت کیفری و به منظور تحقق برنامه‌های عملیاتی، رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه دیدار با زندانیان، به بررسی و رفع مشکلات ۱۵ مددجوی زندان سپیدار اهواز پرداختند.

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه هفتگی دیدار با زندانیان ضمن گفتگو با ۱۵ مددجو آقا و خانم زندان سپیدار اهواز، مسائل و مشکلات مطرح شده را استماع و برای پیگیری و رفع آنها دستورات لازم را صادر کردند.
 
در این دیدار رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان، یکی از برنامه‌های عملیاتی و راهبردی این معاونت در سال ۱۴۰۳ را حضور در زندان‌های استان عنوان کرد و اظهار داشت: براساس برنامه‌های عملیاتی و سند تحول و تعالی قضایی، پیگیری، رفع مشکلات زندانیان و کاهش جمعیت کیفری با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف در اولویت دستگاه قضایی استان قرار دارد.

وی افزود: از اقدامات بسیار مهم و مؤثر توسعه حل اختلاف خوزستان در سال گذشته، گسترش شعب تخصصی شورای حل اختلاف ویژه زندانیان و راه اندازی کارگروه مشترک شورای حل اختلاف و اداره کل زندان‌های استان می‌باشد که در آزادی تعداد زیادی از زندانیان ثمرات و نتایج بسیاری خوبی داشته است.

حجت الاسلام امانت بهبهانی ادامه داد: اگر ما بتوانیم شرایط بخشش یک نفر را فراهم کنیم در ظاهر یک انسان را نجات و در واقع یک خانواده و در سطح کلان‌تر یک جامعه را نجات داده‌ایم که اثرات بسیار ماندگاری دارد.

 این مقام قضایی در ادامه بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی به ویژه فعال سازی شورای‌های حل اختلاف را بر گسترش صلح و سازش بین مردم به منظور استمرار رویکرد حبس زدایی و جلوگیری از ورود افراد به زندان در موارد غیر ضروری را خواستار شد.

احمد رضا آزاده رئیس زندان سپیدار اهواز نیز در این دیدار ضمن تقدیر از رویکرد اثرگذار معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان در کاهش جمعیت زندانیان استان و پیگیری مشکلات آنان، بر لزوم گسترش همکاری و تعامل سازنده سازمان زندان‌ها و شورای حل اختلاف در جهت تحقق اهداف قوه قضاییه تاکید کرد و بیان داشت: قطعاً بازدید از زندان و دیدار با مددجویان ثمرات بسیاری خواهد داشت و زمینه آزادی تعداد زیادی از زندانیان را فراهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد