Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:25:08 GMT

توسعه خدمات هوشمند بار با فعالیت ۲۰ استارتاپ

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۲۳۰۳

توسعه خدمات هوشمند بار با فعالیت ۲۰ استارتاپ

مسوول هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از حضور ۲۰ استارتاپ در حوزه حمل‌ونقل بار کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، شهاب خدامرادی، صنعت حمل‌ونقل را یکی از شریان‌های اصلی رونق اقتصادی توصیف کرد و افزود: بر این اساس از حدود یک دهه گذشته سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در زمینه حمل‌ونقل بار و کالا با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری‌های مشترکی را آغاز کرده و به نتیجه رسانده است که بر اساس آن شرکت‌های حمل بار می‌توانند با مشتری بدون واسطه در ارتباط باشند و درباره قیمت و نحوه بارگیری با هم به توافق برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از موضوعات مهم در این حوزه را موضوع صدور بارنامه توسط شرکت‌های حمل‌ونقل بار ذکر کرد و یادآور شد: تعداد شرکت‌های حمل‌ونقلی که با بازارگاه‌ها همکاری می‌کنند کم است به همین دلیل بازارگاه‌ها تقاضا دارند که بتوانند مستقل از شرکت‌ها با مجوز سازمان راهداری خودشان بارنامه صادر کنند تا فرآیند حمل‌ونقل بار تسهیل شود.

خدامرادی خاطر نشان کرد: از آنجایی که مسئول اصلی این کار سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است، قرار شد این موضوع در این سازمان بررسی و راهکارهای رفع این چالش ارائه شود. با توجه به اهمیت و ابعاد بزرگ موضوع حمل‌ونقل هوشمند بار قرار بر آن شد تا کمیته‌های تخصصی و فنی در حوزه‌های برون‌شهری، درون‌شهری، خدمات، محصول و حمل‌ونقل بین‌المللی شکل گیرد تا با بررسی مباحث مختلف به صورت تخصصی و فنی راهکارهایی برای توسعه حمل‌ونقل هوشمند بار ارائه شود.

مسوول هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با بیان اینکه بازارگاه‌ها نقش ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته را  یک مرجع بالادستی دارند، ادامه داد: تشکیل کمیته‌های فنی و تخصصی مورد توافق بازیگران این عرصه است و به زودی این کمیته‌ها تشکیل می‌شود.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خدامرادی افزود: در حال حاضر بازارگاه‌ها برای برقراری ارتباط بین صاحبان کالا و صاحبان ناوگان فعالیت می‌کنند. علاوه بر آن ۲۰ شرکت استارتاپ در حوزه خدمات بار داریم که در این زمینه فعال هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حمل و نقل باری استارتاپ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمل ونقل بار بازارگاه ها حمل ونقل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۲۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری