Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@08:33:05 GMT

آغاز تولید واکسن کرونا در روسیه

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۲۳۶۲

آغاز تولید واکسن کرونا در روسیه

وزارت بهداشت روسیه از آغاز روند تولید انبوه واکسن "اسپوتنیک -۵" علیه ویروس کرونا خبر داده و مدیر مرکز تحقیقات ملی گامالیا هم از تأمین واکسن مورد نیاز تمامی مردم روسیه طی ۹ الی ۱۲ ماه ابراز اطمینان کرد.

به گزارش ایمنا، وزارت بهداشت روسیه امروز (شنبه) از آغاز روند تولید انبوه واکسن علیه ویروس کرونا که توسط مرکز تحقیقات ملی «گامالیا» خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه، «الکساندر گونتسبورگ» مدیر مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی روسیه «گامالیا» که با همکاری وزارت دفاع این کشور، نخستین واکسن علیه ویروس کرونا را تولید و هفته گذشته به ثبت رسانده، در گفت‌وگو با این خبرگزاری ابراز امیدواری کرد که میزان تولید واکسن توسط این مرکز به اندازه‌ای است که برای تزریق شهروندان روس لازم است، در ۹ الی ۱۲ ماه تولید شود.

وی گفت: «بسیار مهم است درک کنیم که ظرف چه مدت می‌توانیم نیازهای کشور به واکسن مورد نیاز شهروندان را تأمین کنیم. من امیدوارم که این کار ظرف ۹-۱۲ ماه امکان پذیر باشد.»

پیش از این، «میخائیل موراشکو» وزیر بهداشت روسیه اعلام کرده بود که پزشکان و معلمان و کارکنان مرکز تحقیقات، نخستین گروهی خواهند بود که واکسن ویروس کرونا را دریافت می‌کنند.

گونتسبورگ یادآور شد که تعداد دوزهای واکسن تولید شده، برای نخستین گروه از گیرندگان، کافی خواهد بود.

وی افزود: نخستین توزیع این دارو در ۱۰ الی ۱۵ منطقه کشور انجام خواهد شد، ولی مشخص نکرده که کدام یک از مناطق در اولویت قرار دارند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه فناوری ساخت واکسن روسی مشابه ساخت آنتی بادی‌های مونوکلونال است، ادامه داد: «سه مؤسسه تحقیقاتی روی تولید واکسن همکاری دارند. ظرف یک ماه و نیم آینده در هر یک از این سایت‌ها، ماهانه حدود یک میلیون دوز واکسن تولید خواهد شد. و تا پایان سال، به احتمال زیاد، یک و نیم تا دو میلیون دوز. این رقم در مقیاس کشور، کاملاً محسوس و رضایت بخش است.»

به گزارش تسنیم، الکساندر گونتسبورگ همچنین تأکید کرد که تمام مراحل لازم برای تأیید ایمنی واکسن تولید شده در مرکز تحقیقات ملی پشت سر گذاشته شده است، البته پزشکان باید قبل از هر چیز عواقب خودداری از واکسیناسیون را درک کنند.

کد خبر 438976

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت روسیه واکسن کرونا تولید واکسن کرونا تولید دارو روسیه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مرکز تحقیقات ملی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بر اساس تحقیقات و نتایج به دست آمده در صورت شش ماه استفاده مستمر از این برنامه کاربردی، روشی مؤثر برای بهبود کنترل آسم و خود مراقبتی در بیماران است.

مهرداد فرزندی‌پور افزود: با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر در فن‌آوری و افزایش دسترسی به تلفن‌های هوشمند، گفت: امکان ارائه آموزش از طریق روش‌های مؤثرتر با استفاده از این تلفن‌ها، برای بیماران نیز به وجود آمده است.

وی گفت: بیماری آسم با ویزیت‌های بخش اورژانس، بستری در بیمارستان، روزهای غیبت از کار و ویزیت‌های برنامه‌ریزی نشده در مطب پزشک، هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی زیادی را به بیماران و جامعه تحمیل می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار