Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:48:38 GMT

حقایقی که بی‌رحمانه بر ملا شد؛ زمانی برای بازسازی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۲۶۱۰

حقایقی که بی‌رحمانه بر ملا شد؛ زمانی برای بازسازی

بارسا با شکست بایرن مونیخ به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد. آبی‌اناری‌ها همچنان شانس خود را برای بردن یک جام در این فصل حفظ کردند. آنها می‌توانند بعد از پنج سال به جام قهرمانی در اروپا برسند و به ششمین عنوان در این مسابقات برسند. چه کسی تصور می‌کرد بایرنِ قدرتمند هانسی فلیک به بارسای ستین ببازد؟ درست متوجه شدید؛ هیچکس!

تصور کنید اتفاقات بالا رخ داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بارسا، بایرن را شکست داده بود و به نیمه‌نهایی رسیده بود. در آن صورت ستین به کار خود ادامه می‌داد و بارتومئو خوشحال از این بود که انتخاب درستی داشته است. اما آیا، واقعیت ماجرا همین بود؟ آیا بارسا در مسیر درستی قرار داشت؟ حتی اگر از سد مونیخی‌ها می‌گذشتند؛ بردن احتمالی تیم‌هایی چون سیتی و پاریس هم ممکن بود؟ خیر! حقیقتا خیر. بارسا مثال بارز "بارِ کج" بود که بدون تردید تا "ثریا" نمی‌توانست بالا برود و سرانجام باید سقوط می‌کرد. قهرمان نشدن در لالیگا و کنار رفتن از جام حذفی تلنگر بود اما انگار کافی نبود؛ حداقل برای اعضای هیات مدیره بارسلونا.

همه این‌ها گفته شد تا به این اینجا برسیم؛ بارسا و بارسایی‌ها باید از این باخت تحقیرآمیز خوشحال باشند! باید از بایرن و شاگردان هانسی فلیک ممنون‌دار باشند که بدون تعارف با آنها رقابت کردند و پرده از چهره واقعی بارسا برداشتند و با بی‌رحمی تمام تا لحظه آخر برای زدن گل‌های بیشتر تلاش کردند. حالا همه می‌دانیم که بارسا در شرف تغییرات بزرگی است. تغییراتی که باید خیلی زودتر رخ می‌داد اما این هشت گل کار را یکسره کرد و عملیات مورد نظر را آغاز.

با این حال و بعد از ناامیدی و بهت بعد از این باخت که کاملا طبیعی است باید به آینده کاتالان‌ها امیدوار بود. هیچ برنده‌ای بدون شکست به برتری نرسیده است. بایرن با کواچ به اندازه کافی باخت تا به فلیک رسید. شما تا شکست نخورید و به زمین نیفتید و خرد نشوید، طعم بالا نشستن را نخواهید چشید. اگر می‌خواهید شکست نخورید پس تلاش نکنید. بارسا به بدترین شکل ممکن زمین خورده است. آنها به دیوار فاجعه برخورد کرده‌اند و حالا زمانی تاریخی برای باشگاه است. زمانی برای تولد مجدد. تا فاجعه‌ای رخ ندهد، بازسازی‌ای شروع نخواهد شد.

تغییر دادن کیکه ستین، تنها پاک کردن صورت مساله خواهد بود. باید طناب را گرفت و ادامه داد و رسید به کسانی که این سرمربی را از مزرعه به نیمکت بارسا رساندند.کسانی که آرتور را فروختند تا پیانیچ ۳۰ ساله را بیاورند. کسانی که برای دمبله بیش از ۱۰۰ میلیون هزینه کردند. کسانی که تیاگو، جانشین بر حق ژاوی را به راحتی از دست دادند و به کوتینیو فرصت خودنمایی ندادند. کسانی که نیمار را فراری دادند و جانشینان مناسبی برایش انتخاب نکردند. کسانی که تاتا مارتینو، ارنستو والورده و کیکه ستین را روی کار آوردند تا میراث گواردیولا و انریکه را حفظ کنند. خود به خود با کنار رفتن این افراد از ورود ستین‌ها جلوگیری خواهد شد. اما این اتفاق رخ می‌دهد؟ گویا فعلا نباید امیدوار بود. بارتومئو هنوز راضی به رفتن و استعفا نشده است. هیات مدیره همچنان به کار خود ادامه می‌دهد و این یعنی تا مارچ سال بعد قرار نیست انقلابِ مدنظر در بدنه باشگاه رخ دهد. این یعنی احتمال جدایی مسی.

بله. مسی رفتار وحشتناک و متفاوتی بعد از باخت دیشب داشت. گریه نکرد. اعتراض نکرد. سکوت کرد و به نقطه‌ای نامعلوم خیره شد. چه در داخل زمین و چه در رختکن. شاید به قول ریو فردیناند، داشت به آینده رو به پایانش فکر می‌کرد. اینکه بارسا جایی است که او بتواند پایان شکوهمندی با فوتبال داشته باشد؟ آیا این همان بارسایی است که او برایش همه چیز گذاشت و به دست آورد؟ جواب بدون شک منفی است. تردیدی نیست که لئو به جدایی فکر کرده است. دیشب را تا صبح بیدار مانده است. به اینکه انگار وقت جدایی از راه رسیده است. بارسا باید برای جلوگیری از بدتر شدن فاجعه از همین حالا دست به کار شود و اقدامی انجام دهد تا تصمیمِ ذهنی مسی عملی نشود. تصمیمی که شاید فردا برایش دیر باشد و باید همین حالا اتخاذ شود. آغاز یک انقلاب برای بازپس‌گیری اعتبار از دست رفته.

برچسب‌ها لیونل مسی بارسلونا بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لیونل مسی بارسلونا بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیونل مسی بارسلونا بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟

به گزارش خبرآنلاین، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر اینکه نباید به بهانه کوچک‌شدن یا از بین رفتن خود به‌ خودی لوزه بزرگ، نسبت به جراحی و برداشتن آن بی‌تفاوت باشیم، گفت: لوزه‌های بزرگ با بالارفتن سن، کوچک می‌شوند ولی عارضه‌های جبران‌ناپذیری برای فرد به دنبال خواهند داشت.

ایسنا در خبری نوشت: دکتر علیرضا موحدی درباره جراحی‌های لوزه، دلایل، عوارض و راه‌های پیشگیری از آن مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به نقش لوزه در بدن اظهار کرد: لوزه‌ها بخش لنفاوی دفاعی بدن است که دفاع موضعی بخشی از بدن را برعهده دارند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه تمام بخش سیستم دفاعی بدن را لوزه‌ها انجام نمی‌دهند و صرفا دفاع منطقه‌ای و موضعی کار لوزه است، توضیح داد: در مواردی پیش می‌آید که لوزه‌ها متورم می‌شوند، شایع‌ترین علت این مسئله عفونت‌های مکرر و محیط مناسب لوزه‌ها برای رشد میکروب باکتری است.

وی با بیان اینکه عوامل آلرژیک، استفاده از برخی غذاها، داروها و شرایط ایمنی بدن، می‌تواند منجر به بزرگ شدن لوزه‌ها شود، اضافه کرد: البته در تمامی افراد بزرگ شدن لوزه‌ها مشکل‌آفرین نمی‌شود، ممکن است لوزه‌های فردی از حد معمول بزرگتر شده باشد ولی هیچ مشکلی هم ایجاد نکند.

چه کسانی کاندید جراحی برداشتن لوزه هستند؟

موحدی ادامه داد: چنانچه تورم لوزه‌ها اختلالاتی در خواب ایجاد کند به این معنی که فرد نتواند به راحتی نفس بکشد، خرخر شبانه داشته باشد یا اینکه گلودرد مکرر داشته باشد یا در سال بیشتر از سه بار دچار عفونت چرکی و میکروبی ناحیه گلو شود که هر سه بار هم نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک باشد یا دچار گوش دردهای مکرر شود، نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.

این متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه معمولا لوزه‌های متورم با لوزه‌ سوم همراه است، ادامه داد: محل لوزه‌های بزرگ در حفره‌ دهانی و حلق است ولی لوزه سوم کف جمجمه و پشت بینی قرار دارد، بنابراین این موضوع می‌تواند مشکلات تنفسی در ناحیه گوش برای بیمار ایجاد کند.

وی یادآور شد: ایجاد مشکلات جدی در ناحیه گوش، حلق و گلو، عفونت‌های مکرر گوش و اختلال خواب از جمله مواردی است که باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

ردپای لوزه‌های بزرگ در روند رشد

موحدی اختلال در روند رشد را یکی دیگر از عوارض بزرگ شدن لوزه‌ها دانست و توضیح داد: فردی که نتواند از بینی نفس بکشد معمولا دچار کم اشتهایی هم می‌شود، یعنی تنفس از راه دهان، تنفس خشکی است که منجر به کاهش اشتها می‌شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بزرگ شدن لوزه، همیشه نیاز به مداخلات جراحی ندارد، خاطرنشان کرد: در برخی موارد با دارو درمانی، عفونت، نحوه نفس کشیدن، روند خواب، کنترل و یا درمان می‌شود و نیاز به جراحی نیست، به شرط اینکه تنفس فرد، از راه بینی باشد و بیمار در طول شب راحت بخوابد، در این شرایط نیازی به جراحی نیست.

وی تاکید کرد: عفونت‌های مکرر، بدخوابی، خرخر شبانه و نهایتا اختلال رشد از مهمترین دلایلی است که فرد را کاندید جراحی برداشتن لوزه می‌کند.

سن مناسب برداشتن لوزه‌ها تا پنج سالگی است

موحدی درباره سن مناسب جراحی لوزه نیز توضیح داد: اگر فردی با دهان باز می‌خوابد، خرخر شبانه دارد و یا بیشتر از معمول دچار عفونت گلو می‌شود، چنانچه جراحی برداشتن لوزه‌ها در او قبل از شکل‌گیری فک بالا و در سنین پایین یعنی حدود پنج سال باشد به مراتب بهتر است، چرا که با اختلالات دندانی و فکی مواجه نخواهد شد، ولی بعد از ۱۰ سالگی، ضایعات و عوارض دهانی و فکی و همچنین اختلال رشد متوجه فرد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با برداشتن لوزه‌ها با عارضه‌هایی همراه است یا خیر؟ توضیح داد: تا زمانی که فرد با مشکلاتی که به آن اشاره شد مواجه نشده باشد، جراحی برداشتن لوزه برای او انجام نمی‌شود، بنابراین برداشتن لوزه صرفا با هدف درمان و همچنین پیشگیری از ایجاد مشکلات بعدی انجام می‌شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه تاکید کرد: لوزه سوم تا سن ۱۰ سالگی آرام آرام تحلیل می‌رود و به عبارتی کوچکتر می‌شود اما در صورت نادیده گرفتن آن تا سنین بالاتر از ۱۰ سال خصوصا در مواردی که تفس را دچار مشکل کرده، قطعا اختلالات رشدی و فک به همراه خواهد داشت.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی با بیان اینکه اختلال در رشد فک نیز نیاز به درمان‌های اختصاصی دارد، ادامه داد: لوزه سوم در سن ۱۰ سالگی ممکن است به صورت کامل از بین برود ولی عارضه‌هایی از جمله اختلال رشد، فک، بدشکلی صورت برای فرد باقی می‌ماند بنابراین نیازی نیست تا ۱۰ سالگی صبر کنیم که لوزه از بین برود چرا که این اقدام عارضه‌های بیشتر و همیشگی را به دنبال خواهد داشت.

موحدی با بیان اینکه جراحی برداشتن لوزه‌ها با تشخیص پزشک و برای افرادی که دچارعارضه هستند، ضرورت دارد، یادآوری کرد: اگر این جراحی به موقع انجام شود عارضه‌ای برای بیمار ندارد، اما چنانچه دیرتر از موعد (بالاتر از ۱۰ سال) انجام شود، عملا فایده‌ای برای فرد نخواهد داشت؛ ضمن اینکه سایر مشکلات رشدی، دهانی و فکی برای همیشه برای فرد باقی می‌ماند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899542

دیگر خبرها

  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن
  • هشدار به نشر دهندگان اخبار کذب
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • واکنش جالب آنچلوتی به ماندنی شدن ژاوی در بارسا
  • کشف ۱۳۰۰ کیلوگرم مرغ زنده قاچاق در ثلاث باباجانی
  • درخواست ژاوی از ستاره بارسا: به بایرن نرو!
  • اخراج بی‌رحمانه ابراهیمی از بازی مهم(عکس)
  • (تصاویر) بازسازی صحنه قتل در خیابان مطهری مشهد
  • شب اول قبرِ کسانی که دفن نمی‌شوند چگونه است؟
  • کسانی که این ورزش را انجام می دهند بیش از بقیه عمر می کنند (فیلم)