Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد ساداتی‌نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌گو با خانه ملت، در خصوص سفر به شهرستان آمل و بازدید از واحدهای تولید مرغ و جوجه یک روزه، گفت: به دعوت آقای حاجی‌پور نمایده مردم آمل برای بررسی مشکلات تولیدکنندگان تخم‌مرغ، جوجه یک‌روزه و مرغ گوشتی به این شهرستان سفر کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه استان مازندران ۱۱ درصد مرغ گوشتی و ۳۳ درصد جوجه یک روزه کشور را تامین می‌کند، عنوان کرد: بخشی از مشکلات تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه، تخم مرغ و مرغ گوشتی استان مازندران به تامین نهاده باز می‌گردد، گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهد تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد از نهاده‌های وارداتی با قیمت دولتی در اختیار تولید‌کنندگان قرار می‌گیرد و باقیمانده نیاز خود را از بازار آزاد تامین می‌کنند.   این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسائل به وجود آمده در زمینه تامین و توزیع نهاده مورد نیاز مرغداران نشان می‌دهد که باید نظارت‌ها افزایش پیدا کند، ادامه داد: در حال حاضر تمامی نهاده‌های دامی و مورد نیاز مرغداران با تخصیص ارز ۴هزار و  ۲۰۰ تومانی تامین می‌شود اما مرغداران و دامداران با قیمت چندین برابر بالاتر نهاده را دریافت می‌کنند.   وی با بیان اینکه سامانه بازارگاه نمی‌تواند توزیع نهاده را با دقت انجام دهد و همین امر موجب افزایش قیمت شده است،  گفت: تامین نهاده مورد نیاز مرغداران با قیمتی بیش از ۷۰ درصد بالاتر تر از نرخ مصوب موجب می‌شود تا تولید صرفه اقتصادی نداشته باشد.   رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مرغ توسط ستاد تنظیم بازار بر اساس نرخ نهاده دولتی تعیین شده اما مرغداران نمی‌توانند نیاز خود را با نرخ دامی دولتی تامین کنند، تصریح کرد: توزیع نهاده و عملکرد سامانه بازارگاه در کمیسیون کشاورزی مورد بررسی قرار می‌گیرد، همچنین مرغداران خواستار تخصیص یارانه‌ها به تولیدکنندگان و یا مصرف‌کنندگان هستند که کمیسیون نیز در گذشته به این نتیجه رسیده بود.   ساداتی نژاد در پایان، خاطرنشان کرد: باید تنها وزارت جهاد کشاورزی متولی بازرگانی و تامین نهاده مورد نیاز مرغداران باشد اما این موضوع حدودا یک سال و نیم گذشته به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شد، امیدواریم در نشست سران سه قوه بررسی و این اختیارات به وزارت جهاد کشاورزی بازگردانده شود.       

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مورد نیاز مرغداران مجلس شورای اسلامی جوجه یک روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی

طی یک ماه گذشته ارقام متفاوتی از خودرو‌های وارداتی دپو شده در گمرکات کشور و مناطق آزاد منتشر شده است؛ به طوری که وزیر صمت خودرو‌های متوقف مانده در گمرکات را ۵۰ هزار دستگاه اعلام کرده، این در شرایطی است که معاون وی و رییس سازمان توسعه تجارت مدعی است، ۱۳ هزار خودروی وارداتی دپو شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، با این حال احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، ماه گذشته اعلام کرد ۲۰هزار دستگاه خودرو در آستانه ورود به گمرکات کشور قرار دارند.

از بین سه عدد اعلام شده در مورد تعداد خودرو‌های دپویی در گمرکات کشور، مشخص نیست کدام مسوول دولتی، گاف داده است چرا که این ارقام هیچ کدام با یکدیگر سنخیتی ندارند.

۵۰هزار، ۱۳هزار یا ۲۰ هزار خودروی وارداتی در گمرکات کشور دپو شده است؟

اعلام این ارقام این سوال را مطرح می‌کند که اصولات چه ضرورتی در دپوی وارداتی‌ها وجود دارد و با توجه به واردات قطره چکانی که رانت عظیمی را در بازار شکل داده چرا خودرو‌ها باید در گمرکات دپو شوند؟

واردات خودرو از سال ۱۴۰۱ همراه با ثبت نام از متقاضیان این نوع خودرو‌ها کلید خورد این در شرایطی است که آیین نامه ثانویه آن نیز در دی ماه ۱۴۰۲ ابلاغ شد.

بنابر وعده سیاستگذار قرار بر واردات ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۲ بود حال آنکه اخبار از واردات بیش از ۱۱ هزار محصولات خبر می‌دهند.

با این حال اخبار متعددی از خودرو‌های موجود در گمرکات و یا روی کشتی و یا در کشور مبدا شنیده می‌شود.

اخباری متناقص و متفاوت که در عمل تنها اعتماد متقاضیان را به وعده سیاستگذار کمرنگ کرده است.

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی