Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-27@08:10:38 GMT

رشد ۱۳.۵ درصدی تراکنش‌های اینترنتی در تیرماه

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۳۰۰۶

رشد ۱۳.۵ درصدی تراکنش‌های اینترنتی در تیرماه

امتداد -متوسط تعداد تراکنش‌های اینترنتی در حالی با رشد ۱۳.۵۲ درصدی از ۱۲۴ تراکنش به ازای هر ابزار در خرداد۹۹ به ۱۳۷ تراکنش در تیرماه رسید که تعداد این ابزار نیز در تیرماه رشد ۴.۲۱ درصدی داشته است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سوئیچ شاپرک سه نوع “ابزار پذیرش اینترنتی”، “ابزار پذیرش موبایلی” و “ابزار پذیرش کارتخوان فروشگاهی” را پشتیبانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا تعداد هر یک از ابزارهای پذیرش فعال سیستمی در تیر ۹۹ در قیاس با ماه گذشته در جدول زیر ارائه شده است.

 

بر اساس جدول فوق تعداد ابزارهای شاپرکی در مجموع نسبت به خرداد ماه رشد ۱.۱۴ درصدی را تجربه نموده‌اند که به نظر می‌رسد علت این تغییر, افزایش ۰.۷۴ درصدی تعداد ابزار کارتخوان فروشگاهی است. ابزارهای پذیرش اینترنتی در تیر ۹۹ نسبت به خرداد ماه رشد ۴.۲۱ درصدی را تجربه نموده‌اند و تعداد ابزار پذیرش موبایلی نیز در مدت مشابه با افزایش ۱.۰۱ درصدی همراه بوده است. همچنین آمار سهم بازار هر یک از ابزارها در جدول زیر ارائه شده است.

 عملکرد هر ابزار پذیرش به لحاظ تعداد و مبلغ تراکنش‌ها

سهم تراکنش‌های هر یک از ابزارهای پذیرش نیز شاخص دیگری است که در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که مشخص است کارتخوان فروشگاهی با سهم ۸۹.۹۹ درصدی, بیشترین تعداد تراکنش را در بین سایر ابزارهای پذیرش داشته است و ابزار پذیرش موبایلی و ابزار پذیرش اینترنتی به ترتیب در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

بر این اساس بیشترین سهم بازار تراکنشهای شاپرکی در اختیار ابزار کارتخوان فروشگاهی است. این در حالی است که عواملی مانند وجود محدودیت انجام تراکنش بر روی ابزار پذیرش موبایلی، تعداد بالای ابزار کارتخوان فروشگاهی, فراگیر بودن این ابزار, عدم نیاز این ابزار به تجهیزات مکمل دیگر نظیر کامپیوتر یا گوشی موبایل و عواملی از این دست را می‌توان از جمله عوامل تاثیر گذار بر تعداد تراکنش‌های ابزار پذیرش کارتخوان فروشگاهی دانست. این در حالی است که به منظور استفاده از ابزار پذیرش اینترنتی, به بستر اینترنتی امن و در استفاده از ابزار پذیرش موبایل به وجود دستگاه گوشی تلفن همراه نیاز است که ممکن است هنگام خرید در دسترس همگان قرار نداشته باشد. متوسط تعداد تراکنش به ازای هر یک از ابزارها در جدول زیر آمده است.

متوسط تراکنش هر ابزار پذیرش شاپرکی در تیرماه سال جاری، ۲۵۲ تراکنش است که این تعداد نسبت به مقدار مشابه در ماه گذشته افزایش ۹.۴۸ واحدی (۳.۹۱ درصدی) را تجربه نموده است. بیشترین افزایش متوسط تعداد تراکنش مربوط به ابزار پذیرش اینترنتی است. در تیر ماه متوسط تعداد تراکنش‌های اینترنتی با افزایش ۱۳.۵۲ درصدی از ۱۲۴ تراکنش در خرداد ماه ۹۹ به ۱۳۷ تراکنش رسیده است.

متوسط تعداد تراکنش هر ابزار پذیرش موبایلی ۸۳ تراکنش است که این مقدار نسبت به ماه گذشته با افزایش ۴.۸۶ واحدی همراه بوده است . متوسط تعداد تراکنش هر ابزار کارتخوان فروشگاهی نیز با ۱۰.۲۷ واحد افزایش نسبت به خرداد ۹۹ به ۲۹۵ عدد در تیر ماه رسیده است. در ادامه طی جدول زیر به بررسی شاخص متوسط مبلغ تراکنش‌ها به ازای هر ابزار پذیرش فعال سیستمی پرداخته شده است.

متوسط مبلغ کارکرد هر ابزار پذیرش اینترنتی در تیر ۹۹ با افزایش ۳۷۸ میلیون و ۲۴۰ هزار ریالی نسبت به ماه گذشته به ۸۹۹ میلیون و ۲۲۰ هزار ریال رسیده است. متوسط مبلغ کارکرد هر ابزار پذیرش موبایلی با افزایش ۲۴۰ هزار ریالی نسبت به ماه گذشته به ۶ میلیون و ۶۹۰ هزار ریال به ازای هر ابزار در تیر ماه رسیده است. متوسط مبلغ کارکرد هر ابزار کارتخوان فروشگاهی نیز برابر با ۴۶۳ میلیون و ۷۰ هزار ریال است که این میزان نیز نسبت به ماه گذشته ۸۹ میلیون و ۴۲۰ هزار ریال افزایش را تجربه کرده است. همانگونه که مشاهده می‌گردد, جدول زیر حاوی اطلاعات متوسط مبلغ هر تراکنش در هر یک از ابزارهای پذیرش است. بر اساس این جدول تراکنش‌های ابزار پذیرش موبایلی کمترین ارزش ریالی را داشته و ابزار کارتخوان فروشگاهی از این منظر رتبه نخست را دارد.

 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: ابزار کارتخوان فروشگاهی ابزار پذیرش اینترنتی ابزار پذیرش موبایلی متوسط تعداد تراکنش نسبت به ماه گذشته ابزارهای پذیرش ابزار پذیرش متوسط مبلغ هزار ریال جدول زیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۳۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مسئول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی گفت:  ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.   مصطفی مهدوی ارفع با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.   وی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.   ارفع  با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.   مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.   هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهرهای خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا(ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهرهای سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستانهای تربت‌جام و کاشمر فعال است.   استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.  

دیگر خبرها

  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • بهار پربارش امسال با افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت