Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:16:21 GMT

تسهیلات حمایتی کرونا باید تا پایان شهریور جذب شود

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۳۱۸۱

تسهیلات حمایتی کرونا باید تا پایان شهریور جذب شود

ایسنا/کرمانشاه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: تسهیلات حمایتی کرونا باید تا پایان شهریور ماه جذب شود.

کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه امروز (25 مرداد) با بررسی چند دستور کار برگزار شد که اولین موضوع وضعیت پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا بود که هدایت حاتمی معاون اقتصادی استانداری از وضعیت جذب این تسهیلات گلایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سهمیه 680 میلیارد تومانی تسهیلات حمایتی کرونا که برای استان کرمانشاه در نظر گرفته شده، رقم پرداخت 36 میلیارد تومانی تاکنون و پرداخت تنها هفت میلیارد تومان طی هفته اخیر را مطلوب ندانست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه خواستار تسریع در روند پرداخت تسهیلات از سوی برخی از بانک‌ها شد و عنوان کرد: باید برنامه زمان‌بندی مشخصی برای پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها تعیین شود و حتی اگر لازم باشد با افزایش ساعت کاری یا هر روش دیگر پرداخت تسهیلات پیش برود.

حاتمی خاطرنشان کرد: باید چند وقت تمرکز بر پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا از سوی بانک‌ها و دستگاه‌های متولی در اولویت قرار بگیرد و بتوانیم تا پایان شهریور ماه این تسهیلات را جذب کنیم.

وی تاکید کرد: متاسفانه روند کند پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا، پرداخت سایر تسهیلات از سوی بانک‌ها را تحت تاثیر قرار داده و نباید اجازه دهیم این روند طولانی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از تاثیر پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا بر ایجاد تورم در کشور هم یاد کرد و افزود: خواه ناخواه استان ما هم تحت تاثیر این تورم قرار خواهد گرفت و منقطی نیست که تسهیلات را جذب نکنیم، اما از تورم ناشی از آن آسیب بپذیریم.

حاتمی عنوان کرد: از سوی دیگر بارها درباره پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا صحبت و برای مردم انتظار ایجاد شده است. به علاوه با این شرایط متغیر قیمت‌ها در چند وقت اخیر هرچقدر روند پرداخت تسهیلات طول بکشد، ارزش آن برای مردم کمتر خواهد شد.

وی  اصناف باشگاه‌های ورزشی، مجموعه‌های تفریحی و گردشگری و ... را از جمله بخش‌هایی دانست که تحت تاثیر کرونا بودند و متولیان دستگاه‌های مربوطه باید تلاش بیشتری برای جذب تسهیلات از سوی این رسته‌ها داشته باشند.

دستورکار دیگر این جلسه آخرین وضعیت طرح‌های گردشگری استان خصوصا در راستای برنامه کرمانشاه 2020 بود که حاتمی در این زمینه نیز گفت: اگرچه شرایط بیماری کرونا در تمام دنیا گردشگری را تحت تاثیر قرار داده، اما برخی کشورها از همین فرصت‌ها نیز برای جذب گردشگر استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: ما هم باید در استان کرمانشاه تلاش کنیم حتی 20 تا 30 درصد هدفگذاری که برای جذب گردشگر در سال جاری داشتیم، محقق شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در همین راستا چند ماموریت به اداره کل صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی استان سپرد که برپایی همایش سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری با حضور تعداد معدود اما اثرگذار از مهمترین آنها بود و افزود: قرار بود این همایش در اسفندماه سال گذشته برگزار شود، اما تحت تاثیر شرایط کرونا قرار گرفت.

حاتمی تاکید کرد: از سوی دیگر چند پروژه مهم در حوزه گردشگری داریم که از سوی وزارت مربوطه به دلایل واهی رد می‌شود و خواستار تعیین تکلیف آنها هستیم.

وی احداث هتل شیرین در محدوده پارک شیرین کرمانشاه را یکی از مهمترین آنها دانست که با سرمایه‌گذاری 300 تا 400 میلیارد تومان می‌تواند به نمادی برای شهر کرمانشاه تبدیل شود و فقط در دوره چهارساله احداث به میزان قابل توجهی اشتغالزایی ایجاد کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه  از تله‌کابین نیز به عنوان یکی دیگر از پروژه‌های مهم حوزه گردشکری استان یاد کرد که بعد از چند سال توقف اکنون برای آن سرمایه‌گذار پیدا شده، اما عده‌ای به عمد برای این پروژه حاشیه ایجاد می‌کنند.

حاتمی تاکید کرد: تقاضا داریم برای حل این مشکلات، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به صورت مستمر گزارش آخرین وضعیت پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری که بیش از 10 میلیارد تومان اعتبار دارند را تشریح کند.

وی همچنین از تسهیلات خوبی که در زمینه اشتغال روستایی، مشاغل خانگی، کمک‌های فنی و اعتباری و ... برای کرمانشاه در نظر گرفته شده نیز یاد کرد و افزود: نباید اجازه بدهیم این تسهیلات عودت بخورد.

وی از سازمان جهاد دانشگاهی به عنوان متولی طرح‌های اشتغال خانگی هم خواست با توجه به اینکه در سایر حوزه تسهیلات خوبی برای روستاها دیده شده، تمرکز تسهیلات مشاغل خانگی را برای شهرها قرار دهد.

حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه نیز در این جلسه از ثبت نام 13 هزار و 302 متقاضی برای تسهیلات حمایتی کرونا با رقم 147 میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از 17 هزار و 700 نفر خبر داد.

وی تاکید کرد: تا کنون حدود 36 میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت شده که عمدتا در حوزه راهداری، سازمان صمت و ... بوده است و شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام آبادغرب، سنقر و صحنه نیز بیشترین پرداختی را داشتند.

عزیزی گفت: در زمینه اشتغال ایجاد شده در استان از ابتدای سال نیز باید تا کنون 49.3 درصد از هدفگذاری اشتغال سال 1399 محقق می‌شد که توانستیم با تحقق سهم بیشتر، تاکنون 52 درصد هدفگذاری امسال را محقق کنیم که بیشترین میزان تحقق ( بر اساس هدفگذاری)نیز مربوط به شهرستان‌های اسلام ابادغرب، سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه بیکاری کروناویروس معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا استان کرمانشاه تسهیلات از سوی میلیارد تومان تحت تاثیر بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۳۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: تعاونی‌های استان در سال گذشته ۱۰۷ میلیون دلار صادرات داشته‌اند.

محمد امین بابایی در گفت و گو با ایسنا در خصوص فعالیت تعاونی‌ها در خراسان رضوی اظهار کرد: بر اساس اطلاعات موجود تا پایان سال گذشته، ۱۵ هزار و ۲۷۶ تعاونی در استان وجود دارد.

وی درباره تعداد تعاونی‌های فعال در خراسان رضوی افزود: تا پایان  اسفند سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۷۵۳ شرکت تعاونی فعال در استان وجود دارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی بیان کرد: تعداد اعضای عضو تعاونی در استان خراسان رضوی  ۲۱۷ هزار و ۷۳۸ نفر است.

بابایی با اشاره به ثبت تعاونی‌های جدید در استان ادامه داد: تعداد ۱۷۰ شرکت تعاونی جدید در استان طی سال گذشته تشکیل شده است. خراسان رضوی
از لحاظ تعداد تعاونی در سطح کشور جزء ۳ استان برتر و از لحاظ تشکیل تعاونی در سطح کشور دوم است.

وی با اشاره به تعداد تعاونی‌های بانوان در خراسان رضوی عنوان کرد: تعداد تعاونی‌های بانوان در استان خراسان رضوی تا پایان سال گذشته ۳۰۷ تعاونی با ۲۹۴۵ عضو بوده است.

بابایی درباره میزان صادارت تعاونی‌های استان در سالی که گذشت گفت: تعاونی‌های استان ۱۰۷ میلیون دلار تا پایان سال ۱۴۰۲ صادرات داشته‌اند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی درباره حمایت از تعاونی‌ها تصریح کرد: در این خصوص قرارداد وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بانک رسالت منعقد شد که تا مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به تعاونی‌های بانوان و دانش بنیان و فراگیر ملی پرداخت می‌کند که به نوع مجوز، نوع کار و فعالیت تعاونی بستگی دارد. تعداد ۱۶ تعاونی در استان از این قرارداد و به مبلغ ۳ میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده‌اند که ۱۴ تعاونی مربوط به بانوان و۲ تعاونی نیز مربوط به دانش بنیان‌ها بوده است.

بابایی در خصوص پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در حوزه بانوان تصریح کرد: در این حوزه به دو تعاونی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است؛ همچنین در زمینه تسهیلات تبصره ۱۸ که مربوط به همه تعاونی‌ها می‌باشد به ۷ تعاونی در استان تسهیلات پرداخت شده است که  در این میان به دو تعاونی زنان نیز به مبلغ ۳ میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی افزود: در تفاهم‌نامه‌ای دیگر نیز به ۶  تعاونی تسهیلات پرداخت شده است که در این میان دو تعاونی بانوان به مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده‌اند. در تسهیلات بلاعوض نیز ۹ مورد پرداختی صورت گرفته است که ۳ تعاونی بانوان به مبلغ ۱۱۴ میلیون تومان  تسهیلات دریافت نموده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل