Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@05:19:37 GMT

کاهش استفاده از ماسک در خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۴۳۰۴

کاهش استفاده از ماسک در خوزستان

ایسنا/خوزستان سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: در حال حاضر استان خوزستان از نظر انتشار عفونت در وضعیت خوبی است اما حفظ این وضعیت و رسیدن به وضعیت سبز، منوط به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و مصوبات ستاد کرونا است.

دکتر سیدمحمد علوی در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲۵ مردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر استان خوزستان از نظر انتشار عفونت در وضعیت خوبی است اما حفظ این وضعیت و رسیدن به وضعیت سبز، منوط به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و مصوبات ستاد کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: از استان‌ها درخواست شده که نظارت‌های تیمی بر روند رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف تشدید شود. در حال حاضر این نظارت‌ها بسیار کمرنگ شده و در برخی شهرها انجام نمی‌شود و در برخی شهرها نیز نظارت ضعیف است.

علوی ادامه داد: در استان خوزستان میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مساجد ۴۴ درصد، پاساژها ۵۰ درصد، دفاتر پیشخوان ۶۳ درصد، نانوایی‌ها ۶۴ درصد، پلیس ۶۷ درصد، مطب‌ها ۷۳ درصد، رستوران‌ها ۸۰ درصد و هتل‌ها ۸۶ درصد است.

به گزارش ایسنا، در ادامه مهران معلم سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت خوزستان اظهار کرد: اکنون میانگین رعایت گندزدایی در مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی خوزستان ۶۶ درصد است در حالی که در هفته قبل، این عدد ۷۰ درصد بود. همچنین میزان استفاده از تهویه مطلوب در این اماکن در این هفته ۶۴ درصد است اما در هفته گذشته ۶۹ درصد بوده است.

وی با اشاره به کاهش استفاده از ماسک در خوزستان ادامه داد: میزان استفاده از ماسک در هفته سوم مردادماه در خوزستان ۴۹ درصد بوده اما در هفته دوم مردادماه ۵۱ درصد بوده است.

سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت خوزستان گفت: میانگین نهایی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بانک‌های خوزستان نیز ۸۲ درصد ارزیابی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس ماسك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۴۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • نرخ بهره بین بانکی تغییر کرد + جزییات
  • نرخ بهره بین بانکی به این عدد رسید/ جزییات
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • جدیدترین پیش‌بینی وضعیت دما و بارش‌ها تا خرداد + وضعیت بارش‌ها در کشور و ۴ استان کم‌ بارش