Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه شستن ماسک‌ها را اساسا توصیه نمی‌کنیم اظهار کرد: شستن ماسک‌ها سبب می‌شود بافت ماسک بهم ریخته و منافذ آن دچار تغییر شده و همین امر باعث می‌شود فاصله‌های منافذ ماسک بهم ریخته و احتمال انتقال ویروس افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ دکتر "افشین اسدی" با بیان اینکه کرونا یک بلای اجتماعی است که همه تقریبا با آن اشنایی دارند افزود: سطح دانش مردم نسبت به ویروس کرونا روز به روز در حال افزایش است و خوشبختانه تا حدودی همه با روش‌های جلوگیری از سرایت این بیماری آشنایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا آلودگی هوا ماسک تنفسی

وی با تاکید بر اینکه «استفاده از ماسک»، «شستن دست ها» و «رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی» اقدامات بسیار مهمی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری است افزود: درحال‌حاضر این سه اصل نسبت به سایر اقدامات در راستای مبارزه با ویروس کرونا از اهمیت بالاتری برخوردار هستند و تنها راه شکست ویروس کرونا نیز رعایت این سه اصل ساده است.

اسدی درباره انواع ماسک‌ها گفت: اصرار برای استفاده از ماسک‌های فیلتر دار به صورت عمومی درست نیست. ماسک فیلتردار برای کادر درمان و کسانی که احتمال مواجهه بیشتری با ویروس دارند را توصیه می‌کنیم اما برای عموم مردم به هیچ عنوان توصیه استفاده از این ماسک‌ها را نمی‌کنیم.

این پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک‌ها فیلتردار در افراد بیمار، ویروس رو به بیرون از ماسک انتقال خواهد داد افزود: به دلیل آنکه بیشتر افراد مبتلا به ویروس کرونا، بدون علامت هستند و به عنوان ناقل این بیماری معرفی می‌شوند، توصیه اکید می‌شود که مردم عمومی و کسانی که از سلامتی ۱۰۰ درصدی خود نسبت به این ویروس مطئمن نیستند به هیچ عنوان از ماسک‌های فیلتردار استفاده نکنند.

وی استفاده از ماسک‌های سه لایه را برای عموم مردم توصیه کرد و گفت: ماسک‌های سه لایه به گونه‌ای عمل می‌کنند که ویروس را در لایه‌های سه گانه به دام می‌اندازند اما آن چیزی که مهم می‌باشد این است که سرنوشت این ویروس چه می‌شود؟

اسدی با تاکید بر آداب ماسک زدن گفت: در هنگام استفاده از ماسک به هیچ عنوان نباید به آن دست زده، بر روی صورت جابه‌جایی کرده، بر روی چانه‌ها آورده و در هنگام استفاده از ماسک استمرارا داشته باشیم.

این پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره ماسک‌های پارچه‌ای نیز گفت: این نوع ماسک‌ها کارآیی کمتری نسبت به ماسک‌های سه لایه دارند اما می‌توان با استفاده از دستمال کاغذی در دورن این ماسک، تاثیرپذیری آنها را افزایش داد.

ماسک برای نوزادان ممنوع

وی با اشاره به اینکه کرونا جنگ احتمالات است و باید به گونه‌ای رفتار کرده تا بتوانیم احتمال انتقال ویروس را به حداقل برسانیم، درباره استفاده از ماسک برای برای کودکان نیز گفت: اساسا ماسک زدن مقدار اکسیژن رسانی را به بدن کم می‌کند. در افرادی که این دشواری مهم است (از جمله کودکان) باید احتیاط کرده و در این افراد سعی کنیم پوشش‌های دیگه از جمله فاصله‌گذاری فیزیکی و قرار گرفتن کمتر در معرض فضاهای عمومی توصیه می‌شود.

اسدی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک به صورت پوشش دائمی برای بستن روی دهان یک نوزاد ممکن نیست اظهار کرد: بهتر است کودکان را کمتر در مکان‌های عمومی برده و در صورت الزام کودک در این محیط‌ها از یک ملافه نمناک بر روی صورت استفاده کرد.

این پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه شستن ماسک‌ها را اساسا توصیه نمی‌کنیم اظهار کرد: شستن ماسک‌ها سبب می‌شود بافت ماسک بهم ریخته و منافذ آن دچار تغییر شده و همین امر باعث می‌شود فاصله‌های منافذ ماسک بهم ریخته و احتمال انتقال ویروس افزایش پیدا کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک استفاده از ماسک انتقال ویروس شستن ماسک ها ویروس کرونا ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت

گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»ی ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند و این متخصصان خواستار اقدامات پیشگیرانه فوری در این زمینه شدند.

به گزارش ایسنا، باکتری‌هایی که به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند هم در ژاپن و هم در خارج از کشور به یک مشکل جدی تبدیل شده‌اند.

متخصصان می‌گویند باکتری‌های مقاوم به دارو به دلیل استفاده بیش از حد یا استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها به طور فزاینده‌ای شیوع پیدا می‌کنند از جمله در بیمارانی که مصرف داروها را بدون در نظر گرفتن دستورالعمل تجویز شده توسط پزشک متوقف می‌کنند در حالی که میکروب‌ها در بدن آنها باقی می‌مانند.

تمرکز تحقیقات این گروه بر کلون E.coli ST۱۳۱ بود که مقاومت آنتی‌بیوتیکی بالایی دارد.

طی این مطالعه، ST۱۳۱ را از نمونه‌های آب دریاچه و رودخانه و همچنین مدفوع حیوانات در حیات وحش از جمله راکون‌ها و گوزن‌ها که در استان‌هایی از جمله «گیفو» و «شیگا» گرفته شده بود به مدت شش سال تا سال ۲۰۲۱ جدا کردند. سپس محققان ویژگی‌های ژنتیکی آنها را تجزیه و تحلیل کردند.

آنها همچنین ST۱۳۱ مشتق شده را که از نمونه‌های ادرار افراد در همان منطقه به دست می‌آمد، تجزیه و تحلیل کردند تا آنها را با پس‌زمینه ژنتیکی نمونه‌های مشتق شده از محیط زیست مقایسه کنند.

آنالیزها حاکی از شباهت ژنتیکی نزدیک بین ST۱۳۱ انسان و محیط‌های آبی و حیات وحش است که نشان‌دهنده گسترش احتمالی باکتری از جامعه انسانی به محیط طبیعی است.

به گزارش شبکه تلویزیون ملی ژاپن (NHK)، این گروه می‌گوید این اولین‌بار در ژاپن است که گسترش باکتری‌های مقاوم به دارو بر اساس اطلاعات ژنتیکی آنها نشان داده شده است.

این متخصصان همچنین هشدار می‌دهند اگر اقداماتی انجام نشود، باکتری‌های مقاوم به دارو می‌توانند بیشتر در طبیعت گسترش پیدا کنند و سپس از حیوانات به مردم بازگردند و باعث شیوع بیماری‌های عفونی جدید شوند.

«ساتو تویوتاکا»، دانشیارِ دانشکده تحصیلات تکمیلی دامپزشکی دانشگاه هوکایدو در این باره گفت که در مطالعات آتی می‌خواهد شناسایی کند چگونه باکتری‌های مقاوم به دارو از مردم به طبیعت پخش می‌شوند و چگونه می‌شود از گسترش آنها جلوگیری کرد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بیانیه‌های پیشین خود بارها تاکید کرده است مقاومت ضدمیکروبی یکی از مهمترین تهدیدات بهداشت عمومی و توسعه جهانی است.

این سازمان و سایر نهادهای بهداشتی می‌گویند باکتری‌های مقاوم به ضدمیکروب‌ها مسئول حدود ۱.۲۷ میلیون مرگ و میر جهانی در سال ۲۰۱۹ بوده‌اند و اگر تدابیری اتخاذ نشود، ممکن است تا سال ۲۰۵۰ باعث مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • چند بار باید دستان خود را بشوئید؟
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!