Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله موحد روز شنبه در حاشیه بازدید از شعب حوزه قضایی جیرفت با اشاره به این مطلب که طی مدت یاد شده امسال هشت هزار و ۸۸۹ پرونده در شعب شوراهای حل اختلاف جنوب استان کرمان مورد رسیدگی قرار گرفته است، تصریح کرد: در حال حاضر شعب شوراهای حل اختلاف در شهرستان های رودبارجنوب، قلعه گنج، جازموریان، فاریاب، عنبرآباد، کهنوج، منوجان و جیرفت فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان به فعالیت شعب شوراهای حل اختلاف ویژه زندان در شهرستان های جیرفت، کهنوج و منوجان نیز اشاره و بیان کرد: در چهار ماهه امسال ۷۶ پرونده به این شوراها وارد و ۷۱ پرونده مختومه شده است که از این تعداد۶۱ پرونده به صلح و سازش ختم شده است.
موحد یادآور شد: طی چهار ماهه امسال پنج زندانی با کمک شوراهای حل اختلاف ویژه زندان از زندان های جنوب استان کرمان آزاد شده اند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: در رابطه با ایجاد صلح و سازش در پرونده های قتل نیز یک فقره صلح و سازش در چهارماهه امسال در جنوب استان کرمان به ثبت رسیده است. 
وی بیان کرد: در کنار شعب و واحدهای قضایی، ۳۱۷ شعبه شورای حل اختلاف شهری و روستایی در استان کرمان فعالیت دارند که تلاش می کنند تا دعاوی و اختلافات را به صلح و سازش ختم کنند.
موحد بیان کرد: یک هزار و ۴۵۰ عضو و دبیر در شوراهای حل اختلاف استان کرمان در حال فعالیت هستند و ۱۲۰ قاضی نیز با این مجموعه همکاری دارند.
وی اظهارداشت: در سال گذشته ۱۶۲ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف استان کرمان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۴۷ هزار پرونده منتهی به صلح و سازش شده است و بر این اساس ۴۲ درصد پرونده های قابل صلح و سازش در استان کرمان به صلح وسازش ختم شده و استان کرمان از این نظر رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان به فعالیت ۱۲ شورای حل اختلاف ویژه زندان در استان کرمان نیز اشاره و بیان کرد: در سال گذشته ۲۹ پرونده قتل توسط این شوراها به صلح و سازش ختم شده است.
وی با اشاره به احیای جایگاه و نقش شوراهای حل اختلاف در دوران ریاست جدید قوه قضائیه، اظهارداشت: ریاست قوه قضائیه نیز در این زمینه تاکید دارند که بنای ما در شورای حل اختلاف آن است که ظرفیت صلح و سازش را بیش از پیش احیا کنیم.
استان کرمان در سه سال گذشته همواره جزو رتبه های برتر کشوری در زمینه صلح و سازش بوده است.

برچسب‌ها شکایت کرمان قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شکایت کرمان قوه قضاییه شکایت کرمان قوه قضاییه شوراهای حل اختلاف استان کرمان استان کرمان صلح و سازش سازش ختم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در نشست با مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: تامین سوخت مردم، موضوع بسیار مهم و کلیدی است و نباید تصمیمات مدیران به گونه‌ای باشد که عرضه سوخت برای مردم سخت باشد و موجب نارضایتی در جامعه شود.  

وی افزود: طرح کدینگ کارت‌های سوخت، مزایای فراورانی از جمله: در بحث کنترل و کاهش قاچاق سوخت و جلوگیری از تخلفات برخی جایگاه داران سوخت دارد؛ اما نباید اجرای این طرح، خللی در عرضه سوخت به مردم ایجاد کند که موجب برخی نارضایتی‌ها برای شهروندان شود.

رییس شورای قضایی استان کرمان توجه به صنعت گردشگری و جذب مسافر در استان کرمان را مورد تاکید قرار داد و  بیان کرد: در تعطیلات عید سعید فطر و ابتدای سال، اجرای طرح کدینگ در استان کرمان مشکلاتی برای برخی مسافران در تامین سوخت خودروهایشان  به وجود آورده بود و باید اطلاع رسانی دقیق تری در این رابطه از سوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی به مسافران در خصوص استان‌هایی که طرح کدینگ در آن ها اجرا شده است، می‌شد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان تاکید کرد: ۳ مقوله ترویج فرهنگ استفاده از سوخت، گسترش فرهنگ استفاده از گاز CNG و مبارزه بی امان با قاچاق سوخت باید در اولویت کار قرار گیرد.

وی افزود: شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی باید تقویت و گسترش جایگاه‌های CNG را در دستور کار خود قرار دهد و کمبود، تعطیلی و شلوغی جایگاه‌های عرضه سوخت گاز به هیچ وجه قابل قبول نیست.  

حجت الاسلام حمیدی بیان کرد: دستگاه قضایی برای حمایت از شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی موضوع مبارزه با قاچاق سازمان یافته سوخت را در دستور کار قرار داده است و اقدامات خوبی در این رابطه در استان کرمان صورت پذیرفته است.  

وی با بیان اینکه مردم نباید برای تامین سوخت خود در جایگاه‌ها معطل بمانند، افزود: رسیدگی به تخلفات برخی جایگاه داران سوخت در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار دارد.

هوشنگ غلامی، مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: شرکت ملی پخش منطقه کرمان، تامین کننده سوخت چندین استان کشور از جمله استان‌های شرقی کشور است.  

وی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان کرمان قدردانی کرد و بیان داشت:هم اکنون ۳۰۰ جایگاه عرضه سوخت فعال در استان کرمان  و ۴۰۰ نمایندگی فروش روستایی داریم که به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

غلامی تصریح کرد: ۸۰ جایگاه CNG نیز در سراسر استان کرمان در حال فعالیت می‌باشند.  

وی گفت: در زمینه مبارزه با قاچاق سوخت و متخلفین این حوزه نیازمند حمایت دستگاه قضایی استان کرمان هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • هر میدانی که سپاه با پشتیبانی مردم به آن وارد شد منجر به پیروزی شد
  • سپاه در هر صحنه‌ای که وارد شد میدان پیروزی بود
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود
  • آزمون استخدامی شورا‌های حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود/ مختومه شدن ۴.۵ میلیون پرونده در ۱۴۰۲
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود/ مختومه شدن ۴.۵ میلیون پرونده در ۱۴۰۲
  • دادستان انتظامی قضات کشور وارد کرمان شد
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین