Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۰ درصد از ظرفیت اینترنت کشور را برای شبکه شاد نیاز داریم که مرکز ملی فضای مجازی قول همکاری داده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محمود حبیبی مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره آغاز سال تحصیلی جدید و آموزش مجازی دانش‌آموزان اظهار کرد: در مناطق سفید آموزش به صورت حضوری ارائه می‌شود و در وضعیت قرمز دانش‌آموزان در مدرسه حاضر نمی‌شوند و آموزش‌ها به صورت مجازی است که از شبکه شاد، آموزش تلویزیونی و توزیع بسته‌های آموزشی بین دانش‌آموزان استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود:  در وضعیت زرد از شیوه ترکیبی یعنی آموزش حضوری و مجازی استفاده می‌کنیم و دانش‌آموزان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت زوج و فرد و یک روز در میان در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند که جزئیات دقیق آن در شیوه‌نامه بازگشایی مدارس اعلام شده است.

حبیبی درباره وضعیت آموزش مجازی دانش‌آموزانی که به اینترنت، تبلت و گوشی هوشمند دسترسی ندارند، گفت: تکیه اصلی ما صرفا شبکه شاد نیست و آموزش تلویزیونی را خواهیم داشت علاوه بر این برای نقاط محروم و جا‌هایی که به هیچ عنوان دسترسی به اینترنت وجود ندارد بسته‌های آموزشی را توزیع خواهیم کرد، این موضوع کمک می‌کند به بحث عدالت آموزشی نزدیک بشویم.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اطلس مشاغل کل کشور در سامانه‌ای طراحی شده است و با کمک مدیران مدارس تکمیل و مشخص می‌شود هر دانش آموز به شاد دسترسی دارد یا از آموزش تلویزیونی و بسته‌های آموزشی بهره می‌برد و برای آن‌هایی که از آموزش محروم هستند روش‌های جبرانی طراحی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه هر کدام از شیوه‌های آموزش با مشکلاتی همراه است به عنوان مثال آموزش تلویزیون یک طرفه است، متذکر شد: جهت‌گیری ما به این سمت است که دانش‌آموز بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.

حبیبی درباره مشکلات شبکه شاد در سال تحصیلی گذشته از جمله وضعیت اینترنت عنوان کرد: آموزش و پرورش مانند سایر بخش‌های دیگر کشور در کرونا غافلگیر شد، اما در مدت زمانی کوتاه بستر شاد را ارائه کرد و هر بستر جدیدی با مشکلاتی همراه است، اما در طول چند ماه گذشته برنامه‌ریزی کافی انجام شد و زیرساخت شاد و سرور‌ها ارتقا پیدا کرد و برای ارائه کلاس‌های آنلاین برای کل دانش آموزان کشور آماده است از طرفی جلسات متناوب را با وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی داشتیم تا زیرساخت اینترنت در کل کشور ایجاد و پوشش دهی شبکه ملی اطلاعات را داشته باشند.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در جلسه امروز با مرکز ملی فضای مجازی، قول دادند تمام ظرفیت کشور به کار گرفته شود تا با مشکلات پهنای باند و ترافیک برای شاد مواجه نباشیم، ما پیش بینی کردیم که تقریباً ۱۰ درصد از ظرفیت کشور را برای شاد نیاز داریم که قول همکاری دادند.

وی درباره الزام به استفاده از شاد در سال تحصیلی جدید متذکر شد: استفاده از پلتفرم‌های خارجی غیرقانونی است و برخی پلتفرم‌های داخلی توسط بخش خصوصی اداره می‌شوند که قوانین و مقررات بخش خصوصی را تنظیم می‌کنیم و تا هفته آینده ارائه خواهد شد و در آنجا مدارس ضمن ملحق شدن به سامانه شاد می‌توانند خدمات خود را ارائه دهند.

وی درباره تامین اینترنت ارزان در شبکه شاد گفت: جلسات متعددی برگزار شد و طبق مصوبه امروز شورای عالی فضای مجازی ظرف یک هفته آینده الگوی مصرف برای دانش‌آموزان و معلمان طراحی و هزینه و مبالغی که برای استفاده از شبکه شاد صرف می‌شود مشخص خواهد شد.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شبکه شاد آموزش و پرورش سال تحصیلی جدید دانش آموزان فضای مجازی شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند

علیرضا فخاری، استاندار تهران در نخستین جلسه شورای اداری ۱۴۰۳ که با حضور وزیر کشور برگزار شد گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع حاضر در کشور در استان تهران ساکن هستند و اقدامات لازم به کمک سایر نهادها در حال انجام است که اتباع غیرمجاز را دستگیر و از کشور خارج شوند.

به گفته وی، اتباع مجاز را نیز چه در حوزه اقتصادی چه در حوزه اجرایی و فرهنگی باید سازماندهی کنیم، بخشی از ظرفیت‌های ما اکنون در اختیار اتباع است که باید برون دادهایشان را در این زمینه نمایان کنند.

این درحالیست که روز گذشته وحیدی، وزیر کشور نیز اعلام کرد ما واقعا ظرفیت میزبانی بیش از این برای اتباع را نداریم و کشورمان اشباع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!