Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

طی هفته‌های گذشته تنش سیاسی بین هند و چین به خاطر درگیری مرزی که به کشته شدن 20 سرباز هندی منجر شد، بالا گرفته و حالا کار به جایی رسیده است که شرکت‌های نفتی هندی استفاده از نفتکش‌های با مالکیت چینی و یا با پرچم چین را در واردات و صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی کنار گذاشتند.

اخبار اقتصادی- منابع آگاه می‌گویند: در حال حاضر نفتکش‌های با مالکیت چینی و یا ثبت شده در چین از حضور در مناقصات حمل نفت به داخل هند و یا صادرات فراورده‌های نفتی از این کشور ممنوع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر شرکت‌های نفت دولتی هند قصد دارند تا از تامین کنندگان نفت خود بخواهند که برای تحویل نفت به این کشور از نفتکش‌های چینی استفاده نکنند. بالا گرفتن تنش سیاسی باعث شده تا مناسبات اقتصادی بین دو کشور نیز به سردی بگراید. 

البته پای روابط بین چین و هند همواره لنگ بوده است، اما درگیری مرزی اخیر بین دو کشور که سنگین‌ترین درگیری در 50 سال گذشته بین ان دو همسایه به شمار می‌رود، شرایط را تا حدودی بغرنج‌تر کرده است. تنش بین دو کشور در تجارت بین آنها در حوزه‌های مختلف اثرگذار بوده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: چین صادرات نفت هند پکن چین صادرات نفت نفت هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • آیا چین می‌تواند؟
  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • کشف ۳۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در خاتم
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور