Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@12:48:39 GMT

تأثیر رفتار زوجین شکاک بر تربیت فرزندانشان

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۷۲۳۶

تأثیر رفتار زوجین شکاک بر تربیت فرزندانشان

به گزارش افکارنیوز،

فرشته سادات شجاعی روانشناس بالینی و خانواده درمانگر درباره تأثیر رفتار والدین شکاک بر فرزندان، اظهار کرد: اولین الگو برای فرزندان، والدین هستند و در مراحل بعدی معلم و الگو‌های خارج از محیط خانه و مدرسه مانند دوستان، خویشاوندان و… قرار دارند که در این میان رفتار والدین تأثیر زیادی بر فرزندان می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- این روانشناس بیان کرد: وقتی پدر و مادر حرمت‌ها را می‌شکنند و یا برخی از مسائلی را مطرح می کنند که نباید فرزندشان از آن‌ها اطلاع داشته باشد، کودک رفتار‌های متضاد را از والدین خود یاد می‌گیرد یعنی در مورد یک مسأله مشترک از پدر یک پیام و از مادر پیام دیگری دریافت می‌کند.

وی ادامه داد:در این شرایط فرزندان احساس می‌کنند که الگو‌های خوبی ندارند و سردرگم‌ هستند. این یکی از بدترین حالت ها است که در آن رفتار‌هایی به فرزندان آموخته می‌شود که در ازدواج آن‌ها نیز تأثیر گذار است. لذا باید بستر آماده باشد، یعنی فرزندانی تربیت کنیم که خوش‌بین باشند و همه چیز را با دید بهتری ببینند و این می‌تواند آثار مثبت‌تری در زندگی و آینده آن ها داشته باشد.

شجاعی درباره راهکارهای موثر برای دوری گزینی زوجین از شک و بدبینی، گفت: موثرترین گام در هر زندگی زناشویی صداقت است. دروغ‌های کوچک و به ظاهر بی اهمیت، پنهان کاری‌های جزئی می‌تواند همسرتان را نسبت به شما بی اعتماد کند و این دروغ‌های کوچک زمینه را فراهم می‌کند تا همسر شما نسبت به موضوع‌های مهم نیز به شما مشکوک و بدبین باشد.

این روانشناس اضافه کرد: اعتماد همسر خود را جلب کنید، با در دسترس بودن، احساس نگرانی او را کمتر کنید، تماسش را بدون پاسخ نگذارید و برنامه‌های خود را به همسرتان اطلاع دهید و از هرگونه ایجاد ابهام که شک و تردید را در همسر شما به وجود می آورد، بپرهیزید. گوش دادن و همدلی، تصدیق تمایل او به اعتماد و گوش دادن بدون قضاوت به حرف‌ها و نگرانی‌های همسر کمک می‌کند تا دلایل احساسات منفی او را پیدا کنید. همسر خود را درک کنید و شنونده‌ خوبی برای حرف هایش باشید، چراکه با این کارها به مرور زمان ترغیب خواهد شد تا بدبینی‌ها و شک‌های بی مورد خود نسبت به شما را کنار بگذارد.

وی افزود: زندگی با فرد شکاک ناراحت کننده است و طبیعی است که در قبال شکاکیت، اتهامات، سرزنش‌ها و تندی‌های مداوم او با خشم و ناراحتی واکنش نشان دهید. زمانی که در مقابل حرف‌های همسرتان حالت تدافعی می گیرید و یا عصبانی می شوید و بد اخلاقی می کنید، شکاکیت او را تشدید می کنید، در چنین مواقعی آن چه که مهم است حفظ آرامش و خونسردی و شنیدن حرف‌های همسر است.

شجاعی گفت: خانه را میدان جنگ نکنید، مدام در مورد این موضوع دعوا نکنید. حتی بدون حضور همسرتان با یک مشاور خانواده صحبت کنید و برای کم کردن حساسیت او یا رسیدن خودتان به آرامش از راهکار‌هایی که مشاور به شما آموزش می‌دهد، استفاده کنید. به همسرتان مانند روز‌های اول ازدواج محبت کنید. اگر همسرتان احساس کند که برای شما تکراری شده و او را فراموش کرده اید و از طرف شما نادیده گرفته می‌شود و به اندازه دیگران نمی‌تواند شما را شاد کند، ممکن است آسیب زیادی ببیند و حتی به مردی شکاک تبدیل شود، پس به او بگویید در همه لحظات زندگی مشترکتان قلب شما در اختیار او قرار دارد و جز او به شخص دیگری فکر نمی‌کنید و مانند اوایل ازدواج با او با محبت رفتار کنید.

این روانشناس ادامه داد: پیامد‌های هیجانی ناشی‌از فریب‌ خوردن در رابطه می‌تواند ویرانگر باشد، به‌ همین‌ دلیل بهتر است با همسرتان درباره این موضوع به‌ شکل مستقیم صحبت کنید و احساس‌تان را بگویید. اگر سوءظن شما کاملا بی‌اساس باشد، یک گفت و گو می‌تواند درباره اینکه چرا این افکار را دارید و اینکه چطور می‌توانید از بروز مجدد آن‌ها جلوگیری کنید، سودمند باشد. اگر هم او به‌ ناحق به شما مشکوک است، رسیدگی صریح به این مشکل همیشه بهتر از جاسوسی‌ کردن است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: درمانگر دعوا مشاور تربیت فرزند رفتار زوجین حرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تهران از پاریس حتما تمیزتر است، گفت: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم از ۸۰۰ نفر از پاکبانان پایتخت به مناسبت روز جهانی کارگر در جمع خبرنگاران، گفت: براساس آمار و ارقام وضعیت تهران به لحاظ نظافت از پاریس بهتر است.

وی با اشاره به نظرسنجی از شهروندان درباره نظافت پایتخت، تأکید کرد: سامانه ای تحت عنوان ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان می‌توانند موارد را به این سامانه اطلاع بدهند که شکایت ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، یکی از مشکلات شهرداری در حوزه جمع آوری پسماند مدل ماشین آلات جمع آوری پسماند در شهر بود، بطوریکه معدل مدل ماشین آلات پسماند از مدل ۹۱ تا پایان اردیبهشت سال جاری به مدل سال ۱۴۰۰ می‌رسد.

وی اظهار کرد: همچنین کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان رسیده است که قطعا این موضوعات اثر خود را در کف خیابان و نظافت شهر خواهد گذاشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • تأثیر تیم داوری در بی‌کیفیت شدن دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • در سال ۱۸۱۶ جهان شاهد سالی بدون تابستان بود
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت