Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن علمی دانشجویی مهنسی عمران و محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن مهندسی زلزله ایران وبینار «نگاهی به آینده مهندسی عمران در ایران و بررسی امکان‌های کارآفرینی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، مهندسی عمران ازجمله مشاغلی است که هدف آن کاربرد علم در ایجاد سازندگی و عمران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی هر چیزی که به آبادی یک کشور بازمی‌گردد مانند سد، فرودگاه، جاده، راه‌آهن، برج، تونل، دکل‌های مخابراتی، ساختمان‌های مقاوم در برابر زمین‌لرزه، سیل و آتش و نیروگاه‌های  برق و مصالح سبک، ارزان و باکیفیت مناسب برای ساخت‌وساز، در حیطه کار مهندس عمران قرار می‌گیرد. برای آغاز تمامی پروژه‌های عمرانی به یک مهندس کارآمد عمران نیاز داریم تا علاوه بر رعایت جنبه‌های فنی و اجرایی، اقتصادی نیز عمل کند. چون اقتصادی بودن یک اصل در مهندسی عمران است.

بازار کار رشته عمران امروزه مانند رشته‌های مهندسی دیگر به رونق گذشته نیست، برخلاف این موضوع که تحصیل در رشته‌های مهندسی در دانشگاه‌های کشور، نسبت به گذشته بسیار راحت‌تر شده است. همان‌طور که می‌دانیم هدف این رشته آموزش و تربیت نیروهای متخصص ای است که در سازندگی کشور نقش مؤثری را دارند.

وبینار نگاهی به آینده مهندسی عمران در ایران و بررسی امکان‌های کارآفرینی، با سخنرانی دکتر علی کمک پناه (عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی عمران و محیط‌زیست دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت مؤسس و هیئت‌مدیره انجمن زلزله ایران) روز شنبه یکم شهریور ماه ساعت ۱۶، به‌صورت مجازی  برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس tmuBulletin@ مراجعه کنند. شرکت برای عموم علاقه‌مندان با ارسال نام و نام خانوادگی و شغل/حرفه، به ایمیل tmucivil@gmail.com آزاد است.

همچنین اطلاعات مربوط به چگونگی شرکت در وبینار از طریق همین ایمیل به ثبت‌نام‌شدگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهندسی عمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشور است.
 تلاش متخصصان داخلی کشورمان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده است تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات مورد نیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.
توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزار‌های مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سد سازی نیز ۱۰۰ درصد است و ایران در بین چهار کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.
 این در حالی است که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هیچ توانی برای اجرای پروژه‌های فنی-مهندسی آب در ایران وجود نداشت و کشور در صنعت آب به شرکت‌های خارجی وابسته بود، اما امروز نه تنها جزو چهار کشور برتر دنیا در خدمات مهندسی آب است، که در این حوزه رقیب سرسخت شرکت‌های خارجی محسوب می‌شود.

گزارش از ناهید خدادادی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است