Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@04:32:41 GMT

کووید ۱۹ هیچ وقت از بین نمی‌رود

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۸۳۷۷

کووید ۱۹ هیچ وقت از بین نمی‌رود

بیش از ۱۹ میلیون نفر در جهان تست کرونایشان مثبت بوده و حداقل ۷۲۲ هزار نفر از ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. این آمار در حالی است که دانشمندان معتقدند ویروس کرونا هرگز به طور کامل از بین نمی‌رود؛ چه با واکسن چه بدون واکسن.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه تگزاس معتقدند که ویروس کرونا همانند بسیاری از ویروس‌های قوی که انسان‌ها نتوانستند از پس آن‌ها برآیند، برای همیشه در جهان باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما این بدان معنا نیست که برای همیشه قرار است انسان‌ها خانه‌نشین شوند و در قرنطینه بمانند.   آن‌ها می‌گویند: یکی از محتمل‌ترین سناریو‌ها در مورد کووید ۱۹ این است که این ویروس در نتیجه بالا رفتن سیستم ایمنی بدن انسان در کل دنیا، ضعیف و گسترش آن در جهان کند خواهد شد. البته تا یک تا سه سال آینده باز هم مجبوریم که زدن ماسک را ادامه دهیم و فاصله اجتماعی را رعایت کنیم. با گذشت این مدت، ویروس کرونا آنقدر ضعیف می‌شود که شبیه به یک سرماخوردگی خواهد بود.
ونیت میناچری، محقق ویروس کرونا از دانشگاه تگزاس، در این مورد می‌گوید: نخستین چیزی که باید به خاطر بسپاریم این است که ما در ریشه‌کن کردن ویروس‌های زیادی موفق عمل نکرده‌ایم. در واقع تنها ویروسی که انسان توانست بر آن غلبه کند، آبله بود و بسیاری از ویروس‌ها نه تنها در جمعیت انسان‌ها، بلکه در حیوانات نیز وجود دارند. در نتیجه ممکن است کووید ۱۹ همانند ویروس سارس کرونا در سال ۲۰۰۲ از صحنه روزگار محو شود، اما ویروس یا ویروس‌هایی شبیه به آن در طبیعت باقی بمانند و در زمان مناسب افراد را مبتلا می‌کنند. ویروسی عجیب و منحصر به‌فرد کووید ۱۹ از چند جهت بی‌نظیر و منحصر به‌فرد است. یکی اینکه مانند ویروس‌های سرماخوردگی معمولی، خیلی راحت پخش می‌شود، اما برخلاف آن‌ها نوع بیماری آن شدید است. دوم اینکه این ویروس مصونیت ایجاد نمی‌کند. یعنی شخصی که کرونا گرفته است، بعد از مدتی می‌تواند دوباره به آن مبتلا شود. در این صورت به راحتی می‌توان گفت که این ویروس می‌تواند دو یا سه سال دیگر دوباره شیوع پیدا کند و افراد بسیاری را دوباره مبتلا کند. از سوی دیگر، اگر به ویروس‌هایی مانند سارس و مرس مبتلا شوید و بر آن‌ها غلبه کنید و بهبود یابید، تا مدت طولانی به آن دچار نخواهید شد، اما این موضوع در مورد کووید ۱۹ صدق نمی‌کند و این مدت زمان گویا کوتاه‌تر است. چاره چیست؟ از نظر محققان دانشگاه تگزاس، بهترین راه برای رسیدن به نقطه ایمنی جمعیت انسان‌ها در مقابل ویروس کرونا، واکسن است؛ به ویژه برای جمعیت خاصی که قبلا در معرض ابتلا به این ویروس قرار گرفته‌اند یا هنوز قرار دارند. میناچری می‌گوید: انتظار ما این است که ویروس کرونا به مرور زمان به یک ویروس سرماخوردگی معمولی تبدیل شود. اما آنچه ما در مورد کرونا نمی‌دانیم این است که چه زمانی این دوره انتقال خود را پشت سر خواهد گذاشت. این ویروس را می‌توان با ویروس OC۴۳ مقایسه کرد که یک ویروس سرماخوردگی است که در اصل از گاو‌ها به انسان منتقل شده است. از نظر تاریخی گزارش شده که شیوع بیماری این ویروس در انسان‌ها از گاو‌ها منتقل شده و بیماری بسیار شدیدی بوده و پس از گذشت چند سال به ویروس سرماخوردگی تبدیل شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس سیستم ایمنی بدن سرماخوردگی ویروس کرونا ویروس ها کووید ۱۹ انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد

امین اسدی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت تاکنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلا نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی ادامه داد: در قالب اردوهای جهادی در روستاهای کم برخوردار و مناطق صعب العبور عشایر، سم پاشی اماکن دامی بصورت رایگان انجام می شود.

به گفته او، با توجه به شیوع ویروس در فصل گرما به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

اسدی گفت: افراد از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه بیماری مشترک انسان و دام، به جد اجتناب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس