Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@10:56:44 GMT

تاکید بر حفظ آمادگی اکیپ های عضو ستاد بحران

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۹۲۴۷

تاکید بر حفظ آمادگی اکیپ های عضو ستاد بحران

سرآبادانی بر حفظ آمادگی اکیپ های عضو ستاد بحران و ارتقا کمی و کیفی خدمات آنها تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «سعید سرآبادانی» با اشاره به برگزاری  مانور چند منظوره پدافند غير عامل در روستاي ابراهيم آباد شهرستان اراك که با حضور اكيپ هاي عضو ستاد بحران امور آب و فاضلاب اين شهرستان برگزار شد، گفت: آمادگی این اکیپ ها امری ضروری است چرا که ما باید هموراه برای حوادث احتمالی و مواقع بحران آمادگی لازم را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدير امور آب و فاضلاب شهرستان اراك با اشاره به اینکه اين مانور با هدف حفظ آمادگي اكيپ هاي عضو ستاد بحران و ارتقاء كمي وكيفي خدمات آنها انجام شده است، افزود: در این مانور معيارهاي همچون سرعت عمل و هماهنگي در انجام عمليات، ارزيابي توان تجهيزاتي و توان عملياتي اكيپ ها و ميزان آمادگي نيرو ها مورد سنجش قرار گرفت.

 

وي با بیان اینکه این مانور با حضور 35 نفر در قالب 7 اكيپ ستاد بحران امور آب و فاضلاب شهرستان اراك، طبق برنامه ريزي و سناريوي از پيش تعيين شده بصورت موفقيت آميز برگزار شد، ادامه داد: در این مانور توان عملیاتی اکیپ های امدادی در بحران سنجیده شد.

 

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات انجام شده در راستای اجرای اين مانور اشاره کرد و گفت: در اين مانور عملياتي - پيمايشي، اقداماتي همچون  همسطح سازي 30 عدد منهول فاضلاب، شستشوي 23 كيلومتر شبكه  توزيع آب و 178 منهول فاضلاب، پايش 972 فقره انشعاب مشتركين، جمع آوري اطلاعات مكاني منهول هاي فاضلاب، رفع يك مورد آبزني در خط انتقال و همچنين تعميرات ضروري تصفيه خانه فاضلاب روستاي ابراهيم آباد انجام شد.

 

مدير امور آب و فاضلاب شهرستان اراك ارزيابي توان عملياتي كاركنان در مواقع بحراني، لزوم حفظ محيط زيست و حفاظت از تجهيزات آبرساني كه از سرمايه هاي ملي كشور هستند را از اهداف برگزاري اين مانورها دانست.

 

سرآبادانی ادامه با توجه به اينكه تامين آب شرب مردم و حفظ سلامت جامعه  بخشي از اهداف شركت آب و فاضلاب است، خاطر نشان کرد: برگزاري چنين مانور هايي لازم و ضروري هستند و ما همواره در این راستا فعالیت های گسترده ای را انجام می دهیم.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: این مانور ها همواره در طول سال در مناطق مختلف به منظور افرایش آمادگی تیم های عملیاتی و آموزش هر چه بیشتر افراد اجرا می شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد و گفت: درست مصرف کردن این نعمت الهی امری ضروری است و همه افراد باید با استفاده درست از آب در مصرف آن صرفه جویی کنند.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان مرکزی آب و فاضلاب اراک امور آب و فاضلاب عضو ستاد بحران شهرستان اراک اکیپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۹۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اعلام این خبر گفت: با تشکیل این ستاد از طرق مختلف هشدار‌های هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

نادری گفت: خوشبختانه سیل، تلفات جانی به جامعه عشایری کشور وارد نکرده است اما بارندگی و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اافزود: بیشترین خسارت وارده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر  ۵ هزارو ۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری گفت: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

وی اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادر‌های عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

دیگر خبرها

  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • آمادگی کامل اصفهان برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • آمادگی استان اصفهان برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • استان اصفهان آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را دارد
  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است