Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آبفای فلاورجان با اشاره به اینکه هم اکنون افزون بر ۲۲ کیلومتر از شبکه فاضلاب پنج روستای فلاورجان اجرا شده است، گفت: طی یک ماه آینده، شبکه فاضلاب روستاهای اردال، کاویان، مهرنجان، چم رود و فیلرگان نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

به‌گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "محمد مهدی پراندوخ" اظهار کرد: در دی ماه سال گذشته، طرح اجرای شبکه فاضلاب ۱۱ روستای فلاورجان در دستور کار قرار گرفت که با اتمام اجرای شبکه فاضلاب این پنج روستا، در آینده نزدیک عملیات اجرای شبکه فاضلاب روستاهای بجگرد، محمدیه، زفره، نارگان و بوستان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پروژه اجرای شبکه فاضلاب ۱۱ روستای فلاورجان با سرمایه گذاری شرکت ذوب آهن اصفهان عملیاتی شد، تصریح کرد: شرکت ذوب آهن اصفهان با هدف تخصیص پساب این روستاها برای رفع بخشی از نیاز آبی در واحدهای تولیدی با سرمایه گذاری به روش بیع متقابل در این پروژه مشارکت داشته است.

مدیر آبفای فلاورجان با اشاره به تولید پساب فاضلاب در این مناطق خاطرنشان کرد: در افق طرح که ۱۴۳۰ است پیش‌بینی می‌شود حدود ۲۰ هزار نفر تحت پوشش شبکه فاضلاب در این ۱۱ روستا قرار گیرند و بر این اساس، پساب تولیدی در این روستاها حدود دو هزار متر مکعب در روز خواهد بود.

پراندوخ، حجم عملیاتی این پروژه را ۹۳ کیلومتر اعلام کرد و گفت: اجرای شبکه فاضلاب در ۱۱ روستای شهرستان فلاورجان شامل ۷۹ کیلومتر شبکه داخلی و ۱۴ کیلومتر خط انتقال و اعتباری بالغ بر ۹۱۰ میلیارد ریال است که از محل سرمایه گذاری شرکت ذوب آهن اصفهان تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه اغلب این روستاها در حاشیه رودخانه زاینده‌رود قرار دارند، تصریح کرد: رودخانه زاینده‌رود از میان شهر فلاورجان عبور می‌کند و برخی از این روستاها در مجاورت این رودخانه قرار دارند، بنابراین به منظور کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی، اجرای شبکه فاضلاب در این روستاها ضروری به نظر می‌رسد.

مدیر آبفای فلاورجان اظهار کرد: بررسی‌ها حاکی از آن است که هر مترمکعب فاضلاب در حدود ۱۵ مترمکعب آب‌های زیرزمینی را آلوده می‌کند، پس برای ارتقای بهداشت محیط و سلامت مردم، جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب لازم است.

پراندوخ افزود: فاضلاب این روستاها پس از انتقال به تصفیه‌خانه فاضلاب فولادشهر به منظور مصارف صنعتی به شرکت ذوب آهن انتقال می‌یابد.

کد خبر 439091

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت آبفا شبکه فاضلاب بیع متقابل شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اجرای شبکه فاضلاب شرکت ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۰۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح