Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، هادی مهدی نیا رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد در آیین اختتامیه هجدهمین هم‌آفرینی مشهد گفت: در دو دهه اخیر، با مطرح شدن فضای دیجیتال و عقلانیت پست مدرنیستی گردونه سنتی از بین رفت.

او افزود: امروزه همانگونه که در حوزه خبر، خبرگزاری‌های بزرگ مرجعیت تام ندارند و هرکسی می‌تواند در فضای مجازی نسبت به انتشار اخبار اقدام کند، ایده‌پردازی هم به بزرگان این حوزه و مجموعه‌ها و افراد دارای تجربه محدود نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد ادامه داد: فرآیند هم‌آفرینی به کمک افرادی می‌آید که صاحب ایده‌اند، ولی بستر لازم برای بروز و ظهور آن را در فضای رسمی ندارند.

مهدی نیا بیان کرد: بدون شک اثر این نگاه و رویکرد ورود استارتاپ‌ها و گروه‌های خلاق در این عرصه، همیشه باقی خواهد ماند؛ کارخانه نوآوری مشهد نیز فضا و بستری دائمی برای ایده‌پردازی و برگزاری رویداد‌هایی از جنس هم‌آفرینی است که در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.
بیشتر بخوانید آغاز به کار رسمی هجدهمین رویداد هم آفرینی مشهد
او تصریح کرد: رویداد هم‌آفرینی نقطه شروعی برای فعالیت جوانانی است که امکان ایده‌پردازی دارند، ولی بستر و فضایی برای عرضه آن در اختیارشان نیست.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد تاکید کرد: این هم‌آفرینی بستری برای ایده‌پردازی به منظور ایجاد هویت و معنا و رویداد در فضای ره‌باغ‌هاست که در آن ۱۰ تیم در ۱۰شب متوالی و در قالب ۱۷ کارگاه ایده‌های خود را ارائه کردند که توسط داوران سطح یک کشور مورد ارزیابی قرار گرفت و سرانجام ۶ طرح برگزیده شد.

مهدی نیا اظهار کرد: از ۱۴۲ نفر شرکت‌کننده در این رویداد، ۹۰ درصد میانگین سنی کمتر از ۲۵ سال داشتند که نشانگر حضور فعال فارغ‌التحصیلان جوان و باانگیزه و ایده‌پرور است.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر فضای مجازی مدیریت شهری شهر سازی ایده پردازی هم آفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند

به گزارش صدای ایران از ایرنا از حوزه علمیه خراسان، آیت‌الله سیداحمد حسینی خراسانی روز شنبه در مراسم اقامه عزای امام جعفرصادق (ع) در مدرسه علمیه آیت‌الله خویی (ره) مشهد افزود: حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند و باید برای دفاع از ذخایر شیعی تدابیر هوشمندانه‌ای داشته باشد.

وی گفت: حوزه باید عالم به زمان خود و فرهنگ‌های رایج روزگارش باشد و از سیاست و سیاست مداران زمان با خبر و دنیای خودش را بشناسد و از آنچه که در غرب، مراکز نظامی، اماکن صنعتی و نظام بانکداری اطلاع جامع داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان ادامه داد: حوزه علمیه علاوه بر عالم بودن و نگهبانی از ارزش‌های دینی، و صیانت از عزت، شرف و استقلال ملت باید اهل عمل باشد، چرا که اگر از پیشرفته‌ترین فنون و مهارت‌ها در عرصه‌های مختلف دانش برخوردار باشد، اما اهل عمل نباشد در انجام رسالتش موفق نخواهد شد.

وی افزود: حوزه با مردم و در میان مردم باشد، چرا که اگر حوزه به عنوان علامه دهر روزگار خود شناخته شود، اما از مردم بریده و جدا باشد، دیگر نمی‌تواند نگهبان ایمان، عقیده، فرهنگ، اخلاق، ادب و حجاب و عفاف ملت باقی بماند.

آیت الله حسینی خراسانی گفت: حوزه‌های علمیه و روحانیت مایه چشم روشنی رهبر معظم انقلاب هستند.

وی همچنین با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: نظام جمهوری اسلامی به فرماندهی فرمانده کل قوا و فقیهی از مکتب امام صادق (ع) توانست مراکز حساس اسرائیل را هدف قرار دهد و گنبد آهنین این رژیم منحوس را در هم کوبد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه مردم پشتوانه حوزه‌های علمیه هستند، یکی از دلایل پایداری روحانیت را، حمایت ملت خواند و افزود: حوزه‌های علمیه با همه زهد، تقوا و دیانت بدون حمایت مردم اعتبار ندارند.

وی به وضعیت معیشت طلاب و روحانیت اشاره و بیان کرد: اگر معیشت سامان نگیرد، از هر قشر و ملتی که نیز باشند، دچار آسیب خواهند شد، البته با قناعت، زهد و مجاهدت می‌شود شرایط زندگی را مدیریت کرد، اما باید مشکل معیشت به صورت اساسی حل شود.

دیگر خبرها

  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • برگزاری اولین رویداد میزهای تخصصی سند ملی زیارت در مشهد
  • برد حیاتی مشهدی‌ها در لیگ بسکتبال جوانان کشور
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک