Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، هم اکنون 21 میلیون و 618 هزار و 289 انسان در سراسر جهان آلوده به ویروس کرونا شده اند و با سرعت نرخ ابتلای فعلی پیش بینی می شود شاید حتی زودتر از آغاز هفته آینده این تعداد از مرز 22 میلیون نفر عبور کند. آنچه که در ادامه می آید مروری بر آخرین اخبار ویروس کرونا در سراسر جهان است:

*نرخ مرگ و میر سیاهان و به اصطلاح آمریکایی- آفریقایی تبارهای ایالات متحده آمریکا سه برابر بیشتر از نرخ مرگ و میر سفیدپوستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان دلیل عمده مرگ و میر بیشتر این قشر را فقر و دسترسی نداشتن به امکانات بهداشتی عنوان می کنند.

*با کاهش نرخ ابتلا به کرونا در نیویورک آمریکا موزه های این شهر به روی علاقه مندان بازگشایی شدند که این موضوع نگرانی مقامات بهداشتی را به وجود آورده است.

*ویروس شناسانی از تگزاس بار دیگر به خطر انتقال ویروس کرونا به افراد در محیط های دربسته هشدار دادند. قطرات ریز آلوده به ویروس کرونا در هوا معلق هستند و به اشخاص دیگر انتقال می یابد. گروهی از ویروس شناسان و محققان در تگزاس با آزمایشات متعدد به این نتیجه رسیدند که ریسک ابتلا به محیط آلوده سربسته بسیار بالاست.

*پس از شیوع مجدد ویروس کرونا در اسپانیا مقامات این کشور سیگار کشیدن در ملاعام را ممنوع کردند و تمامی کلوپ های شبانه را نیز بستند. عدم رعایت فاصله اجتماعی برای شهروندان این کشور نیز جرایم مالی در پی دارد.

*به دنبال انتشار ساخت واکسن قطعی کرونا از سوی روسیه برخی از مقامات بهداشتی این کشور اعلام کردند این واکسن در مدت زمان 5 ماه ساخته شده است و تحقیق بر روی ویروس های ابولا و سارس کمک شایانی به آنها کرده تا این واکسن را بسازند.

*محققان روشی نوین برای مقابله سلول‌های بدن با کووید۱۹ یافته‌اند و برای این منظور نوعی پروتئین پذیرنده جعلی ابداع کرده‌اند که با ویروس کرونا واکنش می‌دهد و از ورود آن به بدن جلوگیری می‌کند.

*منطقه آمریکای لاتین با مجموع ۵ میلیون بیمار کرونایی و بیش از ۲۰۰ هزار قربانی، یکی از اصلی‌ترین کانون‌های شیوع کووید ۱۹ در سطح جهانی است.

*گروهی از پژوهشگران تایلندی در بانکوک به منطقه ای صعب العلاج در حومه این شهر رفتند تا خفاش هایی را مورد بررسی قرار بدهند که احتمالا اولین نسل از خفاش ها محسوب می شوند که ویروس کرونا را به وجود آورده اند.

* نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا در مسکو پایتخت روسیه نسبت به ماه می 68 درصد پایین تر آمده است.

*در صورتی که واکسن ساخت آمریکا به مرحله تولید انبوه برسد بنا به دلایلی همچون فقر و توزیع ناعادلانه، یک سوم آمریکایی ها آن را دریافت نخواهند کرد.

*منع رفت و آمد در نیوزیلند به مدت 12 روز دیگر تمدید شد. بیم آن می رود این کشور از لحاظ ابتلا از همسایه بزرگ و قدرتمند خود استرالیا سبقت بگیرد.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس شیوع ویروس کرونا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • امام جمعه اهواز: هر روز در غرب ظلم به زنان بیشتر می‌شود/ درصد خودکشی در زنان آمریکایی 50 درصد افزایش داشته/ همه قوانینی که در غرب اجرا کردند، به ضرر زنان بوده/ پدران و مادران باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد