Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم رئیس پلیس راهور استان قم گفت: در ۴ ماهه نخست امسال ۵۷ درصد فوت‌شدگان در تصادفات داخلی شهر راکبان موتورسوار هستند.

سرهنگ غلامرضا صدفی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به‌ ضرورت همراهی شهروندان در کاهش تصادفات و تلفات اظهار داشت: ازجمله برنامه‌های مدیریت ترافیک، روان‌سازی، شناسایی نقاط حادثه‌خیز و رفع آن، کاهش تخلفات و ایمن‌سازی معابر در راستای کاهش تصادفات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور استان قم افزود: یکی از مسائل مهم در پایش ترافیک، هوشمند سازی و استفاده از دوربین‌های ثبت تخلف در سطح قم است که با همراهی شهرداری، آن را پیگیری می‌کنیم.

وی تصریح کرد: سرعت نقش مهمی در تصادفات دارد و وقتی دوربین‌ها فعال باشد، موجب کاهش سرعت و مدیریت ترافیک و آسیب‌پذیری کمتر شهروندان می‌شود.

صدفی بیان کرد: آموزش نیز نقش مهمی در کاهش تصادفات دارد و از ظرفیت فضای مجازی در جهت آشنایی مردم با قوانین و مقررات استفاده می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در شهر قم، شهروندان قانونمند بسیاری داریم؛ هرچند در حوزه راکبان موتورسیکلت دچار مشکلات زیادی هستیم و از طرفی تعداد موتور در قم نیز زیاد است و در استفاده از آن، رعایت قوانین نادیده گرفته می‌شود.

رئیس پلیس راهور استان قم اظهار داشت: استفاده از کلاه ایمنی، امری ضروری برای راکبین موتورسیکلت است؛ چراکه 76 درصد از ضربات وارده در تصادفات راکبان به سر بوده که منجر به فوت می‌شود و هیچ سنخیتی میان سر و کف آسفالت وجود ندارد و بسیاری از راکبان و سرنشینان موتورسیکلت، دچار ضربه‌مغزی شده‌اند.

وی گفت: متأسفانه طبق آمار در 4 ماهه نخست امسال 57 درصد فوت‌شدگان در تصادفات داخلی شهر راکبان موتورسوار هستند، ازاین‌رو باید به‌طور فراگیر در جهت رعایت قوانین و استفاده از کلاه ایمنی در راکبان، فرهنگ‌سازی شود.

صدفی افزود: خانواده‌هایی که موتورسیکلت در اختیار فرزندان قرار می‌دهند، باید مراقب باشند راکبان فاقد گواهی‌نامه با خطرات زیادی روبه‌رو هستند و در صورت تصادف، دچار مشکلات قانونی می‌شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: با حرکات نمایشی راکبان در خیابان و معابر نیز به‌شدت برخورد می‌شود و وسیله نقلیه متخلفان یک ماه توقیف می‌شود.

رئیس پلیس راهور استان قم عنوان کرد: در حال حاضر معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک در حوزه فرهنگ‌سازی فعال است و سال قبل بیش از 100 هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف، پیرامون آئین‌نامه راهنمایی آموزش دیدند.

وی بیان کرد: در حوزه آموزش و آگاهی بخشی نیز صداوسیما و رسانه‌ها و مراکز آموزشی و فرهنگ یاران ترافیک و بانوان فرهنگ یار ترافیک فعال هستند، به‌ویژه بانوان با توجه به جایگاه در خانواده، نقش مهمی در ارتقای فرهنگ راهنمایی و رانندگی و کاهش تخلفات دارند.

صدفی در مورد دیگر اقدامات آموزشی خاطرنشان کرد: در فضای مجازی از نرم‌افزار شاد در زمینه فرهنگ‌سازی و آموزش استفاده می‌کنیم، همچنین با همراهی شهرداری، اتوبوس‌های سیار ویژه آموزش همچون کلاسی مجهز طراحی کرده‌ایم که در برخی از نقاط شهر در جهت آموزش به راکبان متخلف اقدام می‌کنند.

وی گفت: در این طرح آموزشی، به‌جای توقیف موتورسیکلت و انتقال به پارکینگ، راکبان به مدت 30 دقیقه ملزم به گذراندن دوره آموزشی می‌شوند و وقایع تلخی از تصادفات شهری به‌صورت مستند برای آن‌ها پخش می‌شود و درنهایت باید همراهی لازم را در استفاده از کلاه ایمنی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور استان قم تصریح کرد: گاهی آموزش بیشتر از جریمه و انتقال وسیله نقلیه به پارکینگ اثرگذار است و ما در تلاش هستیم، فرهنگ راهنمایی و رانندگی را به‌خوبی در میان شهروندان نهادینه کنیم تا بتوانیم آمار تصادفات را کاهش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تصادف موتورسیکلت رئیس پلیس راهور استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه

محمدرضا آمویی فرماندار کرمانشاه با تاکید بر تغییرات مهندسی ترافیک شهر کرمانشاه، حذف برخی از میادین و نصب چراغ‌های راهنما در چهار راه‌ها را از ضروریات ترافیکی دانست و خواستار اجرایی کردن این ضروریات در قالب طرح‌ها و پروژه‌های تاثیرگذار از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری شد.

وی گفت: نصب تابلو‌های راهنمایی و رانندگی و علائم ترافیکی در سطح شهر در آستانه سفر‌های تابستانی یکی دیگر از مسائلی مهم روانسازی ترافیک است که از ابتدای سال جاری انجام شده و با ادامه دادن و پیاده سازی این طرح‌ها به وضعیت مطلوبی خواهیم رسید.

فرماندار کرمانشاه اظهار کرد: آسفالت معابر شهری کرمانشاه نیز که از ابتدای سال جدید به صورت ویژه در برخی از محله‌ها آغاز شده در کاهش ترافیک نقش مهمی دارد.

آمویی اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش مهندسان معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری؛ خط کشی‌های جدید در مسیر‌هایی که حجم ترافیک بالایی دارند و سرعت خودرو‌ها خطر آفرین هستند، ایجاد شده که این امر به کاهش تصادفات منجر می‌شود و قاعدتا رضایتمندی مردم را به دنبال داشته است که جا دارد از شهردار و معاونت حمل و نقل ترافیک تقدیر کرد.

وی افزود: با توجه به افزایش جمعیت در شهر‌ها و گسترش شهرنشینی سبک زندگی مردم به سمت استفاده از خودرو‌ها و وسایل نقلیه عمومی تغییر چشم گیری یافته است لذا با توجه به پراکندگی ادارات دولتی و گستردگی شهر کرمانشاه می‌بایست دسترسی مردم به مراکز خرید و سیستم‌های دولتی جزو اولویت‌های مدیریت شهری کلانشهر کرمانشاه باشد.

آمویی تصریح کرد: در شهر کرمانشاه با توجه به جمعیت بیش از یک میلیون نفری آن، زیر ساخت‌هایی شامل معابر، شوارح، خیابان ها، بزرگراه‌ها، و آزاد راه‌ها می‌بایست ایجاد شود و در بافت فرسوده شهر نیز خیابان‌های قدیمی با عرض معابر بسیار کم وجود دارد که گنجایش و ظرفیت خودرو‌ها را ندارد و در این زمینه نیازمند تغییر ساختاری هستیم.

فرماندار کرمانشاه ضمن تاکید بر ایجاد معابر جدید در سطح شهر کرمانشاه گفت: ایجاد راه‌های میانبر برای سهولت در رفت و آمد می‌تواند به کاهش حجم ترافیک کمک کند، شهرداری با نگاه مثبت اقدام به ایجاد رینگ کمربندی به دور شهر نموده است که این امر موجب کاهش حجم ترافیک می‌شود.

وی به اجرای طرح زوج و فرد خودرو‌ها اشاره کرد و افزود: اجرای طرح زوج و فرد بار ترافیکی خیابان مدرس را کاهش می‌دهد، اما استفاده از تجهیزات به روز و پایش‌های تصویربرداری کنترل ترافیک از الزامات است که با دقت نظر معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری کرمانشاه در سال جاری شاهد بکارگیری تجهیزات بیشتری خواهیم بود.

آمویی گریزی به استفاده مردم از پل‌های عابر پیاده زد و تصریح کرد:متأسفانه با توجه به سطح سرقت‌هایی که از امکانات دولتی به خصوص پل‌های عابر پیاده انجام می‌شود این نیاز و ضرورت را ایجاد می‌کند که نسبت به ارائه طرح‌های جدید و جایگزین اقدام شود.

وی افزود: راه اندازی پل‌های مکانیزه جدید با سرمایه گذاری می‌تواند رفت و آمد و تردد مردم را تسهیل کند اگر چه معاونت ترافیک شهرداری با بازسازی پل‌های مکانیزه که هزینه نگه داشت بالایی دارد کار مهمی انجام داده، اما در این زمینه حمایت‌های حوزه شورای شهر را ضروری می‌دانیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه