Web Analytics Made Easy - Statcounter

253 نفر از نمایندگان با امضای بیانیه ای در حمایت از صنعت دفاعی و صیانت از قدرت موشکی و تسلیحاتی به مناسبت روز صنعت دفاعی بر تقویت این بخش تاکید کردند.

متن بیانیه که توسط کریمی فیروزجایی عضو هیات رئیسه مجلس قرائت شد به شرح زیر است:

بسمه تعالی

به مناسبت سالروز صنعت دفاعی در بحبوحه تحریم های ظالمانه، فراگیر و مستمر استکبار جهانی که به نحو آشکار و جدی، بنیانها و ظرفیتهای انقلاب اسلامی ایران را نشانه رفته و از هیچ کوشش منجر به تضعیف این نظام الهی و مردمی، جمهوری اسلامی فروگذار نمی نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه امید به فتح و چیرگی بر استیلای جبهه دشمن را به چشمه ساران بالندگی و تعالی بدل نموده و چون کوهی سترگ از دستاوردهای رفیع و بی مانند نظام اسلامی، صیانت می نماید، آمادگی دفاعی و جهاد بی وقفه شرافتمندانه و عزمش مندانه فرزندان خدوم و عاری از سودای نام و نشان ملت بزرگ ایران اسلامی در عرصه قدرت بازدارندگی و صنعت دفاعی است که دشمنان قسم خورده اسلام و ایران را بیش از پیش، مایوس می نماید.

خدمت گذاران صدیق کشور در صنعت دفاعی با تاسی به راهبری های راهگشای فرماندهی معظم کل قوا، با عزمی راسخ گام های بلند و اطمینان بخش را در توسعه صنعت دفاعی طی نموده اند و امنیت، آرامش، صلابت و استواری را برای ملت شریف ایران به ارمغان آورده و پیام صلح و ثبات را به دوستان در منطقه و جهان تقدیم نموده اند، انتظار میرود؛

1- نخبگان مرتبط و فعال در صنعت دفاعی و شرکتهای دانش بنیان و شبکه همکار دانشگاهها و پژوهشکده ها، مشارکت مؤثرتر در تداوم پیشرفت های فناوری دفاعی فراتر از روند موفق کنونی، به عمل آورند.

۲- در راستای تأمین نیازهای اصلی کشور در حوزه اقتصاد به ویژه اولویت جهش تولید با استفاده از ظرفیتهای مازاد و توانمندی های صنایع دفاعی در بخش غیر نظامی برای نیل به اهداف تولید ملی و با اتکا به ظرفیتهای داخلی با مشارکت بخش خصوصی اولویت داده شود و مجلس انقلابی، اصلاح و توسعه قوانین مقتضی را در دستور کار قرار خواهد داد.

۳- حمایتهای معیشتی از شاغلین و بازنشستگان نیروهای مسلح از اولویت هایی است که ضرورت دارد دولت با اهتمام ویژه آن را پیگیری و با کمک مجلس شورای اسلامی به انجام رساند.

۴- نیل به ارتقای خودکفایی در تسلیحات و تجهیزات دفاعی مانع از اثربخشی تحریم های ظالمانه بوده و باعث شکست های پیاپی و مفتضحانه آمریکا و رژیم صهیونیستی شده و خواهد شد. مؤکدا اعلام می شود همراهی با آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی از سوی هریک از دولتها و عناصر رسمی و غیر رسمی برای تمدید تسلیحاتی ایران نابخشودنی است و هرگونه همکاری با شیطان بزرگ برای ایجاد هرنوع محدودیت نامشروع در حفظ توان دفاعی و موشکی و پشتوانه قدرت بازدارندگی را محکوم می نماییم.

5- همانگونه که مقام معظم رهبری در سال جاری پیشرفتهای صنعت دفاعی را «پیشرفتهای حیرت انگیز» و «تولیدات شگفت آور » بیان فرمودند، با درک اهمیت راهبردی تلاش های صورت گرفته جهادگران عرصه خطیر صنعت دفاعی کشور، حمایت و مراتب قدرشناسی بی دریغ و همه جانبه خود را از صنعتگران مبتکر و کارآمد دفاعی قاطعانه اعلام میداریم./

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صنعت دفاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه

اقدام بی‌سابقه مقاومت اسلامی بحرین در هدف قرار دادن ساختمان شرکت حمل‌ونقل «تراک نت» و نیز اهداف حیاتی دیگر در بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی نشان می‌دهد معادلات منطقه غرب آسیا پس از گذشت ۲۱۰روز از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی به سمت قطب‌بندی‌های اجتماعی و انقلابی جدیدی پیش می‌رود؛ مسئله‌ای که امروز آن را در کشوری همانند بحرین شاهد هستیم که به‌عنوان شریک اقتصادی و راهبردی رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۲۰ و پس از پیمان ابراهیم قراردادهای بسیاری با این رژیم منعقد کرده است.

به گزارش ایسنا، حسن هانی‌زاده، کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا در یادداشتی با این مقدمه نوشت: بحرین یکی از چهار کشور عربی پس از امارات متحده عربی، سودان و مراکش است که در سال‌های اخیر روابط خود را با رژیم صهیونیستی در سطح عادی‌سازی گسترش داده است. 
این کشور حتی در ماه‌های گذشته همسو با سیاست‌های تل‌آویو و واشنگتن، در حمایت از جنایات اسرائیل در غزه سیاست سکوت و پشتیبانی از تل‌آویو را در پیش گرفته بود اما امروز جریانی در بحرین ایجاد شده که پایه آن از سال ۲۰۱۲ میلادی (پس از سرکوب اعتراضات بحرین در سال ۲۰۱۱) شکل گرفته و برای مقابله با اقدامات ظالمانه و استبدادی حکومت آل‌خلیفه علیه شیعیان، فعالیت‌های سیاسی و مسلحانه زیادی را انجام داده است.
امروز محور مقاومت در منطقه غرب آسیا شامل گروه‌های مقاومتی است که در کشورهایی که دارای شاکله‌های اجتماعی و مذهبی ویژه‌ای هستند شکل می‌گیرد؛ مواردی که در بیش از هفت ماه گذشته در کشورهای لبنان، عراق، سوریه و یمن شاهد آن بودیم، اما شکل‌گیری گروه مقاومت در کشوری همانند بحرین که دارای فضای سیاسی بسته و استبدادی است نشان می‌دهد جایگاه محور مقاومت در سطح جهان در حال گسترش است. 
هرچند مردم بحرین به دلیل حاکمیت استبدادی سال‌ها از مسئله فلسطین و اسرائیل دور ماندند و در مقاطعی دچار گسست و شکاف شدند، اما اقدامات اخیر مقاومت اسلامی بحرین نشان می‌دهد مردم در این کشور وارد فضای مقاومتی شده‌اند و با توجه به ساختار جمعیتی که در جزیره وجود دارد به نظر می‌رسد این کشور می‌تواند یکی از کشورهایی باشد که معادلات منطقه‌ای را به نفع مقاومت تغییر می‌دهد.
شکل‌گیری مقاومت اسلامی در بحرین می‌تواند چندین پیام برای حاکمان آل‌خلیفه و حتی دیگر کشورهای حامی رژیم صهیونیستی در حاشیه خلیج‌فارس داشته باشد.
نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مهم جغرافیایی بحرین است. بحرین به عنوان یکی از چهار کشور عربی و نیز جزو متحدان نزدیک عربستان سعودی در منطقه خلیج فارس محسوب می‌شود که از طریق پیمان ابراهیم در سال ۲۰۲۰ میلادی توسط ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و از طرفی دیگر، این کشور برای آمریکا به‌عنوان یک پایگاه نظامی کلیدی به حساب می‌آید. 

منامه، پایتخت بحرین، میزبان مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده است، پس شکل‌گیری هر نیروی مردمی در بستر مقاومت نه تنها می‌تواند برای حاکمان استبدادی بحرین آسیب‌زا باشد بلکه در آینده حضور نظامی آمریکا در منامه را با مشکل مواجه خواهد ساخت.

دوم اینکه بحرین تنها کشور عربی بود که به ائتلاف آمریکایی - انگلیسی ملحق شد که در ماه دسامبر (در ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی) برای مقابله با اقدامات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ شکل گرفت، اما حالا به نظر می‌رسد با شروع فاز جدید اقدامات گروه مقاومت اسلامی بحرین به عنوان یکی از جدیدترین شاخه‌های محور مقاومت در منطقه باید منتظر تحولات تازه‌ای در این کشور، به عنوان یکی از متحدان راهبردی رژیم صهیونیستی باشیم. 
این درحالی است که گردان‌های الاشتر بحرین با انجام یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی از خاک عراق، اعلام گشایش جبهه جدیدی در نبرد محور مقاومت علیه اسرائیل کرد که این نشان‌دهنده پنجمین جبهه گشوده شده توسط نیروهای ائتلاف محور مقاومت همسو با مقاومت فلسطین از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بوده است. 
امروز مردم بحرین به‌خوبی متوجه نفوذ رژیم صهیونیستی در میان کشورهای اسلامی خلیج‌فارس به‌خصوص بحرین شده‌اند و اعلام موجودیت گردان‌های الاشتر(بسیج مردمی بحرین) ضربه سهمگین دیگر بر پیکره رژیم صهیونیستی در میان کشورهای همسو و همراه آن در منطقه خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • حزب الله مسئولیت حمله موشکی به «کریات شمونه» را به عهده گرفت
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر حیفا
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر اشغالی حیفا
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • حمله موشکی مجدد حزب‌ الله لبنان به پایگاه صهیونیستی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق