Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مسئول نمایندگی خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت: ذخیره خون بند ناف طی چهار ماه گذشته در استان افزایش ۸۲ درصدی داشته است.

هما یزدی‌زاده، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه  ذخیره سازی خون بندناف در چهار ماه اول سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۲ درصد رشد داشته است، گفت: به ‌رغم شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا در کشور و استفاده از روش درمانی دریافت سلول‌های فرانشیمی بافت بندناف از طریق ورید و استنثاق، خراسان شمالی در ذخیره سازی خون بند ناف نسبت به مشابه سال گذشته با افزایش روبرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خون بندناف منبعی از سلول‌های بنیادی خون‌ساز است و می‌تواند در روند درمانی بیماری های بدخیم خونی مورد استفاده قرار گیرد که ضرورت دارد افراد جامعه از علت ذخیره‌سازی و موارد استفاده خون بندناف آگاهی یابند.

یزدی‌زاده اضافه کرد: باتوجه به جامعه هدف پزشکان و متخصصان زنان و زایمان، این قشر از جامعه نقش بسزایی در اطلاع رسانی و آگاهی افراد جامعه دارند.

مسئول نمایندگی خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی خراسان شمالی بیان کرد: نمایندگی بانک بند ناف خون رویان جهاددانشگاهی از سال ۱۳۹۵ تاکنون در خراسان‌شمالی درحال خدمت رسانی است و تاکنون بالغ بر ۴۰۰ مراجعه و بیش‌از ۳۳۵ نمونه از استان ذخیره‌سازی شده است.

وی افزود: در بانک خون اختصاصی، خون بندناف را برای استفاده نوزاد یا اعضای خانواده در آینده نگهداری می‌کنند و والدین نوزاد برای جمع آوری خون بندناف و فرآوری آن، مبلغ اولیه پرداخت کرده و سالانه مبلغی را برای نگهداری آن می‌پردازند.

یزدی‌زاده در پایان تاکید کرد: متقاضیان برای ثبت‌نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به سایت rsct.ir مراجعه و یا با شماره تلفن های ۰۵۸۳۲۲۳۳۸۰۸ - ۰۹۱۰۵۳۷۷۳۹۹ تماس بگیرند.

گفتنی است افراد می توانند با مراجعه حضوری به آدرس بجنورد، کوچه قنادی لاله_نبش چهارراه دوم ساختمان پاستور، طبقه اول دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویال از مشاوره حضوری برخوردار گردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی خون بند ناف جهاد دانشگاهی خراسان شمالی خون بند ناف خون بندناف ذخیره سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب

آمار نشر در فروردین ماه حاکی از افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در فروردین ماه نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته دارد، در حال شمارگان کتاب نیز ۵۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تسنیم، براساس آمار‌های موجود در خانه کتاب و ادبیات ایران، در نخستین ماه از سال جدید، نشر ایران شاهد انتشار ۵ هزار و ۲۱ عنوان کتاب تازه بوده است، که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ۲۴ درصدی بوده‌ایم.

از این میان ۳ هزار و ۶۶۲ عنوان تالیفی و هزار و ۳۵۹ عنوان ترجمه بوده است. ناشران تهرانی ۳ هزار و ۶۳۳ عنوان کتاب منتشر کرده و ناشران شهرستانی هزار و ۳۳۸ عنوان.

در میان کتاب‌های منتشر شده فروردین ماه، ۳ هزار و ۱۰ عنوان چاپ اول و ۲ هزار و ۱۱ عنوان تجدید چاپ بوده است، شمارگان کل کتاب‌های منتشر شده شش میلیون و سیصد و سی هزار و دویست و شصت و چهار نسخه بوده است، اگرچه تعداد عناوین نسبت به بازه زمانی مشابه ۲۴ درصد افزایش داشته است،، اما شمارگان کل کتاب‌ها با ۵۰ درصد افزایش روبرو بوده است.

میانگین شمارگان هر عنوان نیز هزار و ۲۶۰ نسخه بوده است که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش داشته است که نسبت به بازه زمانی مشابه ۵۷ درصد افزایش داشته است.

ارزش ریالی کتاب‌های منتشر شده در فروردین ماه، ۱۱ میلیارد و شصت و دو میلیون و پانصد و هفتاد و یک هزار و نود ریال بوده و میانگین قیمت کتاب نیز به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین ماه سال گذشته میانگین قیمت کتاب ۸۱ هزار تومان بوده است، یعنی افزایش ۱۱۰ درصدی را در قیمت‌ها در آستانه نمایشگاه کتاب تجربه می‌کنیم. میانگین قیمت کتاب نیز از صفحه‌ای ۵۰۰ تومان به صفحه‌ای هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه کتاب در حالی اتفاق افتاده است که قیمت کاغذ نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افزایشی نداشته و تعرفه‌های چاپ نیز اخیراً و برای ماه‌های پیش رو با افزایش همراه بوده است.

در میان رده‌های دیویی نشر کودک و نوجوان با ۹۲۱ عنوان کتاب در صدر قرار دارد و پس از آن ادبیات با ۹۰۹ عنوان و کمک درسی با ۷۳۱ عنوان در رده‌های بعدی قرار دارند، کمترین عناوین منتشره نیز با ۶۰ عنوان به حوزه کلیات اختصاص دارد.

در حوزه کودک و نوجوان از ۹۲۱ عنوان کتاب منتشره ۵۶۸ عنوان تالیفی و ۳۵۳ عنوان ترجمه بوده است، اگر چه فاصله ترجمه و تالیف در این حوزه چندان نگران کننده نیست،، اما وقتی آمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه را در قیاس با تجدید چاپی‌ها بررسی کنیم، خواهیم دید که روند حرکت ناشران به سمت کتاب‌های تجدید چاپ و کاهش تالیفات تازه در این حوزه ادامه دار بوده و وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده است.

شمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه ۴۳۵ عنوان و شمار تجدید چاپی‌ها ۴۸۶ عنوان بوده است. میانگین شمارگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان نیز هزار و ۴۵۸ نسخه بوده است. اما قیمت کتاب‌های کودک و نوجوان نیز با افزایش روبرو بوده است، از ۵۲ هزار تومان در فروردین سال گذشته به ۷۶ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر ۴۴ درصد گران‌تر شده است.

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب