Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:22:47 GMT

کرونا و فعالیت ۲۰ درصدی مهدکودک ها در لرستان

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۳۱۶۰

کرونا و فعالیت ۲۰ درصدی مهدکودک ها در لرستان

به گزارش ایرنا ، کرم یاری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با شیوع کرونا مهدهای کودک نیز تعطیل شد اما پس از چند ماه، مقرر شد با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و با توجه به وضیعت شیوع ویروس در هر منطقه بازگشایی شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش با توجه به وضعیت قرمز، زرد و سفید برای مهادی کودک تشریح شده ادامه داد: متاسفانه در لرستان از این طرح استقبال نشد و بسیاری از مهدکودک‌ها علیرغم این که باز بودند اما فعالیتی نداشتند و در حال حاضر تنها ۲۰ درصد این مراکز با ظرفیت های اعلام شده مشغول به کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مهدهای کودک با شیوع کرونا نیمه فعال شده و دچار خسارت شدند که به منظور حمایت از مهدهای غیر دولتی تسهیلات بانکی ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

یاری اظهار داشت: مدیران مهدهای غیر دولتی می توانند جهت استفاده از این تسهیلات درخواست خود را به سازمان بهزیستی تحویل داده و از امتیاز تنفس سه ماهه پرداخت اقساط بانکی هم بهره‌مند شوند.

وی گفت: با مذاکرات متعدد سازمان بهزیستی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرسنل شاغل در مهدهای کودک می‌توانند به دلیل شیوع کرونا از مزایای قانون بیمه بیکاری پس از ثبت نام در سامانه مربوطه استفاده نمایند.

وی همچنین از بخشودگی اجاره بهای مهدهای کودک غیر دولتی در پویش همدلی مومنانه توسط ۳۲ مالک خبر داد.

۳۶۰ مهدکودک در لرستان فعال است.

برچسب‌ها ویروس کرونا لرستان مهدکودک پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا لرستان مهدکودک ویروس کرونا لرستان مهدکودک مهدهای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • پیش‌بینی رگبار تگرگ در لرستان
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان