Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@15:17:03 GMT

آمار ابتلا به کرونا در میان عشایر

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۴۱۱۹

آمار ابتلا به کرونا در میان عشایر

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در مدت چند ماه اخیر تنها دو نفر از جامعه عشایر در بیمارستان بستری شدند که سالم ترخیص شدند و حتی یک مورد فوتی به خاطر کرونا وجود نداشته است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کرمعلی قندالی رئیس سازمان امور عشایر ایران امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت اعلام کرد که مدیریت کرونا در جامعه عشایر به خوبی انجام شد و بنا بر اعلام وزارت بهداشت حتی یک نفر فوتی هم در بین جامعه عشایری به خاطر کرونا وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قندالی گفت: جامعه عشایر پروتکل‌های بهداشتی را در سطح بیش از ۹۵ درصد اجرا کردند و حدود ۴۰۰ هزار نفر در جامعه عشایری غربالگری شد.

وی به آمار دقیق اشاره کرد و گفت: ۱.۲ میلیون نفر جامعه عشایر وجود دارد که حدود ۲۲۱۶ نفر مشکوک به کرونا بودند، ۱۸۱ نفر به بیمارستان ارجاع شدند و ۱۶۱ نفر تحت درمان قرار گرفتند، ۲ نفر آن‌ها بستری شدند و الحمدالله هیچ فوتی هم وجود نداشت.

*برنامه عشایر برای افزایش تولید ۳۰ هزار تن گوشت

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در سال جهش تولید برنامه داریم که تولید گوشت در عشایر را ۳۰ هزار تن افزایش دهیم.

قندالی گفت: تولید گوشت در جامعه عشایر ۱۹۰ هزار تن است که ۲۵ درصد کل تولید کشور را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه تجهیز نهاده‌ها در سازمان امور عشایر به خوبی پیش می‌رود، گفت: بهره‌وری ارز نهاده‌ها را تا ۳۳ درصد افزایش داده‌ایم؛ ۱۵۰ هزار تن نهاده با اولویت خرید از داخل و نهاده‌های وارداتی انجام شده و ۳۵۰ هزار تن هم تا آخر امسال خریداری می‌شود.

* برخورداری ۲۵ هزار خانوار عشایر از آب سالم

رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اعتبار ۲۵۳ میلیارد تومانی از محل صندوق برای تامین آب عشایر گفت:‌۱۷ هزار خانوار طی امسال و ۸ هزار خانوار در سال آینده از نعمت آب سالم برخوردار می‌شوند که در مجموع با این ۲۵ هزار خانوار شاخص برخورداری جامعه عشایر از آب ۱۳ درصد افزایش می‌یابد.

به گفته قندالی ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سال ۹۹ برای تامین آب عشایر اختصاص یافته است.

* توافق عشایر با وزارت نیرو برای راه‌اندازی پنل خورشیدی برای ۱۳ هزار خانوار

وی گفت: طبق توافق با وزارت نیرو تا دو ماه آینده پنل‌های خورشیدی برای ۱۳ هزار خانوار نصب خواهد شد؛ که در مجموع پنل‌های خورشیدی که در مجموع ۴۵ هزار خانوار تا سال آینده از پنل‌های خورشیدی برخوردار می‌شوند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه قانون دستگاه‌ها را موظف به ارائه خدمات به حوزه عشایر کرده است، گفت: آئین‌نامه ساماندهی عشایر که مصوب دولت است همه دستگاه‌ها را موظف به تنظیم موافقتنامه مربوطه نسبت به ارائه خدمات در حوزه عشایر کرده است و دفتری در این سازمان راه اندازی شده و این مسائل را دنبال می‌کند.

قندالی گفت:‌همچنین به دنبال این هستیم که این آئین‌نامه ساماندهی و همچنین مواردی نظیر مشکل وثیقه عشایر را مستقیم از رئیس‌جمهور دستور بگیریم تا سخت‌گیری برای عشایر کمتر شود.

وی توضیح داد:‌در حال حاضر عشایر امکان ارائه وثیقه برای دریافت وام را ندارند و یا حداقل تعداد زیادی از آن‌ها این امکان برایشان فراهم نیست و به دنبال این هستیم که پروانه چرا، کارت یارانه و سهام عدالت به عنوان وثیقه دریافت وام جامعه عشایر تلقی شود.

* اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی برای پرداخت تسهیلات به عشایر

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: امسال ۶۰۰ میلیارد تومان قرار است برای تسهیلات جامعه عشایر با نرخ ۱۰ درصد برای مناطق کم برخوردار و ۱۴ درصد برای مناطق برخوردار پرداخت شود و بانک کشاورزی عاملیت پرداخت را به عهده می‌گیرد.

قندالی توضیح داد که این اعتبار از محل مصوب پرداخت یک درصد ورودی صندوق به زنجیره گوشت قرمز پرداخت می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قندالی رئیس سازمان امور عشایر رئیس سازمان امور عشایر ایران جامعه عشایر هزار خانوار هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زنان به عنوان نیمی از پیکرۀ هر جامعه‌ به تناسب نقش خود، نقش‌های بسیار مهمی را در زندگی اجتماعی ایفا می‌کنند و باید گفت زنان از مهم‌ترین مخاطبان و گروه‌های اجتماعی مؤثر در فرایند توسعه به در اجتماع هستند و در هر جامعه‌ای عامل مؤثری در پیش‌برد اهداف توسعه‌اند.

صالح‌الدین قادری (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» به این موضوع می‌پردازد که زنان سرپرست خانوار یکی از گروه‌های اجتماعی هستند که ازنظر اجتماعی وظیفه‌های زیادی دارند و توانمندی آنها به قدرتمندی اعضای خانواده می‌انجامد.

قادری در پژوهشی به واکاوی طرح «سپکم» که اختصار «سامانه/ اپلیکشن پایش، کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» است، می‌پردازد، قادری به این نکته اشاره می‌کند که این سامانه خروجی نتایج یک پژوهش تجربی در مورد زنان سرپرست خانوار در استان البرز است که با مشارکت شهرداری و شورای شهر کرج، دانشگاه خوارزمی، امور بانوان استانداری البرز، کمیتۀ امداد، سازمان بهزیستی، انجمن‌های مردم‌نهاد حوزه زنان سرپرست خانوار، خیریه‌های حوزه زنان سرپرست خانوار و مصاحبه با خود زنان سرپرست خانوار انجام گرفته است.

* طراحی اپلیکشن در راستای خدمات به زنان سرپرست خانوار

این پژوهشگر در این مقاله به این موضوع اشاره می‌کند که در جهت ارائە خدمات به زنان سرپرست خانوار سامانه/ اپلیکشن با استفاده از بستر‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات با این اهداف طراحی شد:

 سازمان‌دهی این گروه اجتماعی،  هم‌افزایی در ارائە خدمات به آنها، جلوگیری از هدررفت منابع، سوءاستفاده‌های خاص ازمنابع و...، به روزکردن اطلاعات پایه‌ای از زنان سرپرست خانوار و نیاز‌ها و مشکلات آنها مبتنی بر خروجی‌های نقش‌های طراحی شد. سامانه/اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان   را فراهم می کند


* تاثیر سامانه بر پیشبرد اهداف زنان سرپرست خانوار

به زعم این پژوهشگر در پی طراحی یک سامانه/ اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان شناسایی مسائل و نیاز‌ها را فراهم می‌شود که در راستای آن این سامانه، سازمان‌های خدمات‌رسان را به گروه هدف هدایت و عامل ایجاد هم‌افزایی و شراکت منجر به تحقق تقسیم کار ملی در زمینۀ آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

او در ادامه می‌نویسد در این راستا یک بستر مناسب برای پایش استفاده از سامانه/ اپلیکشن با کمک هوش مصنوعی و مشخص‌کردن ابعاد مورد استفاده از این فناوری در زمینۀ تشخیص و اجرا در تمامی مراحل فراهم خواهد شد.

از نظر این پژوهشگربرای طراحی یک سامانه/ اپلکیشن مناسب زنان سرپرست خانوار گروه‌های متخصصان حوزه آسیب‌های اجتماعی، فعالان مدنی، متخصصان حوزه کسب‌وکار‌های خُرد و متخصصان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در کنار هم فعالیت می‌کنند.

* تشکیل بانک اطلاعات زنان سرپرست خانوار 

به گفته این پژوهشگر با استفاده از اپلیکشن و با پُرکردن پرسش‌نامه به صورت خوداظهار اطلاعات زنان سرپرست خانوار وارد می‌شود و سپس اطلاعات مددجویان مختلف سازمان‌های دولتی و عمومی و خصوصی بارگذاری می‌شود.

قادری بیان می‌کند ازطریق هوش مصنوعی اطلاعات با لینک شدن به بانک اطلاعات ثبت احوال و سازمان خصوصی‌سازی و متوالی هدفمندسازی یارانه و سازمان‌های خدمات رسان راستی‌آزمایی می‌شود و اطلاعات خوداظهاری شامل خود فرد و اعضای تحت سرپرستی گردآوری می‌شود و در نهایت نیاز‌ها به تفکیک حوزه‌های معیشتی، مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و کارآفرینی، مناسبات و روابط اجتماعی و... دسته‌بندی می‌شوند.


* بستر اشتراک‌گذاری و اطلاع‌رسانی در مورد نوع و مکان و زمان خدمات نهاد‌ها و افراد خدمات‌رسان

قادری در ادامه این موضوع را مطرح می‌کند که بارگذاری اطلاعات دقیق و جامع در یک سامانه/ اپلکیشن  برای به اشتراک‌گزاری خدمات موجود برای زنان سرپرست خانواده اهمیت زیادی دارد و به‌ اشتراک‌گذاشتن فعالیت‌های خدماتی که ارائه می‌شود برای جلوگیری از هم‌پوشانی و ارتقاء هم‌افزایی بسیار مهم است.

لازم به ذکر است تعیین مسئولیت‌های سازمانی و نهادی براساس تقسیم کار ملی آسیب‌های اجتماعی و پایش و ارزیابی این نهاد‌های خدمات‌رسانی در این امر بسیار تاثیر‌گزار است.


* ارائه تجارب و راهکار‌های جدید مبتنی بر پژوهش‌های به‌روز برای ارائه به خدمات‌دهندگان و خدمات‌گیرندگان

به زعم قادری با استفاده از هوش مصنوعی به صورت مداوم داده‌های سامانه استخراج، تحلیل و دسته‌بندی خواهد شد و به صورت مداوم توسط یک تیم پژوهشی تجارب و دانش و اطلاعات جدید برای استفاده کاربران سازمانی و خود زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود و این بخش می‌تواند شامل آموزش و توانمندسازی، ارتباط‌گیری و ... باشد.

براساس پیشنهادات پژوهش، اولین اقدام در راستای بهبود زنان سرپرست خانوار تشکیل یک بستر و سامانه‌ای است که وضیعت پراکنده، آشفته و غیرهمگرای خدمات را مدیریت و کنترل کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود