Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- پس از اعلام رسمی عادی سازی روابط امارات و اسرائیل کارشناسان سیاسی در رسانه‌های عبری زبان به این اجماع رسیده‌اند که بحرین کشور بعدی خواهد بود که پس از امارات روابطش را با رژیم صهیونیستی عادی می‌کند و گفت‌وگوهای پیشرفته‌ای در این زمینه درحال انجام هستند.
به گزارش خبرگزاری آریا، روزنامه رأی الیوم در گزارشی درباره عادی سازی روابط میان اعراب و رزیم صهیونیستی نوشت: رادیو ارتش اسرائیل به نقل از منابع بلندپایه در تل‌آویو فاش کرد که گفت‌وگوهای پیشرفته‌ای با بحرین در حال انجام هستند تا این کشور نیز راه امارات را در پیش گرفته و روابطش را با رژیم صهیونیستی عادی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه تایمز اسرائیل نیز این گفت‌وگوها را تأیید کرده و به نقل از یک مقام بلندپایه گزارش داد، انتظار می‌رود که بحرین کشور بعدی باشد که روابط رسمی با اسرائیل برقرار می‌کند.
این درحالی است که بحرین پنج‌شنبه توافق امارات و اسرائیل را تبریک گفت و آن را ازجمله اقدامات برای تقویت فرصت‌های دستیابی به صلح در خاورمیانه دانست.
در همین راستا، باراک رافید، روزنامه‌نگار اسرائیلی به نقل از مقامات بلندپایه این رژیم فاش کرد که بحرین دو سال قبل پیام محرمانه‌ای را برای اسرائیل ارسال و در آن بر تمایل خود به گرم کردن روابط با اسرائیل تأکید کرده بود.
رافید در این باره گفت که این نامه توسط خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین و به واسطه تزیپی لیونی، وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم تحویل داده شد.
وی افزود، لیونی و آل خلیفه به شکل محرمانه در کنفرانس امنیتی مونیخ با یکدیگر دیدار کردند. این یک دیدار دراماتیک بود و وزیر خارجه بحرین به لیونی اعلام کرد که کشورش تصمیم به برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل گرفته و این تصمیم توسط حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین اتخاذ شده است.
علاوه بر این منابع مذکور همچنین فاش کردند که روابط رژیم صهیونیستی و بحرین از 25 سال قبل آغاز شده اما بیشتر این روابط مانند دیگر اعراب حوزه خلیج فارس محرمانه بوده است.
طبق گفته این منابع، ارتباط با این کشورها توسط موساد انجام شده و در واقع نقش وزارت خارجه اسرائیل را ایفا کرده است. اما وزارت خارجه این رژیم یک دیپلمات ویژه را که نامش را فاش نکرد برای فراهم کردن شرایط لازم در راستای برقراری روابط با اعراب حوزه خلیج فارس تعیین کرد و این فرد دیپلمات اقدام به سفر به کشورهای مذکور و برقراری روابط با تصمیم‌ گیرندگان آنها کرد.
این منابع ادامه دادند، این فرد در واقع مهندس روابط اسرائیل و بحرین است و در سال 2009 به شکل محرمانه دیداری را در نیویورک میان شیمون پرز، رئیس سابق اسرائیل و پادشاه بحرین ترتیب داد و از آن زمان به بعد بحرین روند عادی سازی روابط با اسرائیل را آغاز کرد.
علاوه بر این، سلمان بن حمد آل خلیفه، ولیعهد بحرین مقاله‌ای را در روزنامه واشنگتن پست منتشر و در آن بر اهمیت صلح با اسرائیل تأکید کرد و گفت که صلح باید به یک میزان برای اعراب و اسرائیل گزینه استراتژیک باشد. نتانیاهو از این مقاله استقبال کرد و دان شاپیرو، سفیر پیشین ایالات متحده در اراضی اشغالی تأکید کرد که این یادداشت مهمترین نشانه حسن نیت یک مقام رسمی عربی در قبال اسرائیل است.
طبق این گزارش، تلویزیون اسرائیل فاش کرد که دولت آمریکا ولیعهد بحرین را تحت فشار قرار داد تا به درخواست "عکیفا الدار"، روزنامه نگار اسرائیلی برای انجام یک مصاحبه پاسخ مثبت دهد. شاپیرو در این باره گفت، ولیعهد بحرین متقاعد شد و از این روزنامه نگار خواست تا با او در حاشیه نشست سالانه سازمان ملل در نیویورک مصاحبه کند.
تلویزیون اسرائیل در ادامه فاش کرد که یک هفته پس از این مصاحبه جورج میچل، فرستاده وقت آمریکا برای دیدار با ولیعهد بحرین وارد این کشور شد و با اظهارات فوق دراماتیکی مواجه شد، طوری که ولیعهد بحرین به او گفت: "ما عرب‌ها باید ترس از اسرائیل را کنار بگذاریم و به طور مستقیم با آنها صحبت کنیم و این مسأله مأموریت نتانیاهو را آسان می‌کند."
منابع تل‌آویو در ادامه گزارش دادند، زمانی که پرز در سپتامر 2016 درگذشت، بحرین نماینده‌ای را برای حضور در مراسم تدفین او عازم تل‌آویو کرد و خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین با انتشار پیامی در صفحه اختصاصی خود در توییتر در این باره نوشت: "ای پرز آرام بخواب، مرد صلح و جنگ در خاورمیانه بود و منتظر فردی مانند او در منطقه هستیم".

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تاریخی روابط دوستانه رژیم صهیونیستی ولیعهد بحرین وزیر خارجه آل خلیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • لیونی خطاب به نتانیاهو: اسرائیل در ورطه «سقوط آزاد» است
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است
  • واکنش ترکیه به حمله وزیرخارجه اسرائیل به اردوغان
  • بالانسر ایران و اسرائیل
  • هیچ خانواده اسرائیلی مایل نیست فرزندش را برای دفاع امارات و بحرین بفرستد!
  • هیچ خانواده اسرائیلی مایل نیست که فرزندش را برای دفاع امارات و بحرین بفرستد!
  • انتقاد امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان در آمریکا