Web Analytics Made Easy - Statcounter

مظفر حمزه ئی روز یکشنبه در این خصوص به خبرنگاران اظهار داشت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و با توسعه زیرساخت ها شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان موفق به صدور ۱۰۰ درصد ابلاغیه ها به صورت الکترونیکی شده است.

وی افزود: ابلاغ الکترونیک علاوه بر کاهش زمان دادرسی و ورودی پرونده ها و صرفه جویی در وقت و انرژی مردم، باعث کمتر شدن مراجعه حضوری شهروندان و انتشار ویروس کرونا نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمزه ئی تصریح کرد: در سالهای اخیر دستگاه قضایی با بهره گیری از خدمات الکترونیک موفق شده بخش قابل توجهی از وظایف خود را با سرعت و دقت بیشتر به انجام رساند.

وی با اشاره به دایر بودن دفاتر خدمات قضایی در سراسر هرمزگان، خاطرنشان کرد: خدمات الکترونیکی بسیاری از قبیل ثبت دادخواست های بدوی ، حقوقی، خانواده، دادخواست اعسار،دعاوی اعتراضی، ثبت تجدید نظر از آرا، فرجام خواهی حقوقی، اعاده دادرسی مدنی ، ثبت اظهارنامه ، صدور و پیگیری ابلاغ الکترونیکی و همچنین پیگیری روند پرونده، استعلام سوء پیشینه و ارسال نظریه کارشناس در این دفاتر جهت کاهش هزینه ها و صرفه‌جویی در وقت به مردم ارائه می شود.

برچسب‌ها شکایت دادگستری کل استان هرمزگان خدمات الکترونیک قضایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شکایت دادگستری کل استان هرمزگان خدمات الکترونیک قضایی شکایت دادگستری کل استان هرمزگان خدمات الکترونیک قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ اردیبهشت
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد