Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشکده علوم پزشکی زابل با دانشکده در سال تحصیل جدید ۸۰ نفر دانشجو پذیرش خواهد داشت، گفت: بیش از ۴۰ درصد فارغ التحصیلان دانشکده علوم قرآنی زابل جذب آموزش و پرورش، سپاه، بسیج و دیگر نهادهای دولتی شده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، «مریم طاهری زاده» در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان داشت:  دانشکده علوم قرآنی زابل یکی از 18 دانشگده  دانشگاه علوم  معارف قرآنی کریم کشور است که در راستای تربیت دانشجوی قرآنی و انقلابی فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

 

معاون  دانشکده علوم پزشکی زابل ادامه داد: احداث این دانشکده از برکات سفر مقام معظم رهبری در سال 1381 بود که از سال 1385  با پذیرش 30 دانشجو بدون نگاه مذهبی از طریق کنکور سراسری در رشته های تفسیر قرآن در مقطع کارشناسی ویژه خواهران و برادران فعالیت های اداری و آموزشی خودش را آغاز کرد.

 

طاهری زاده تصریح کرد: در سال 92  جذب ارشد در گروه  خواهران و برادران و در حال حاضر داشکده در دو رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد  پذیرش داشتیم.

 

وی افزود: دانشکده  در مجموع بیش از 600 دانشجو در مقطع کارشناسی و 150 نفر در مقطع ارشد فارغ التحصیل داشته است.

 

 معاون دانشکده علوم پزشکی زابل یادآور شد: در حال حاضر با 200 دانشجو خواهر و برادر در مقطع کارشناسی و ارشدد دانشجو داریم و   با سه عضو هیات علمی و 16 کارمند فعالیت های آموزشی و فرهنگی را ادامه می دهیم.

 

طاهری زاده به امکانات رفاهی و آموزشی دانشکده علوم پزشکی زابل اشاره کرد و گفت: برخورداری از اساتید مجرب و برتر پژوهشی، استفاده از اساتید خانم برای خواهران و اساتید آقا و برای برادران،  مجهز بودن تمامی کلاس های درس دانشکده مجهز به ویدیو پروژکتور،  تحصیل رایگان، اهدا وام تحصیلات، وجود آمفی تئاتر، سرویس دهی رایگان به دانشجویان،

 

  وی با بیان اینکه کتابخانه دانشگاه به بیش از 8 هزار کتاب تخصصی و عمومی مجهز است، افزود: دانشکده به دانشجویان بی بضاعت کمک مالی می کند.

  

پایان پیام/291

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقطع کارشناسی فعالیت های آموزشی کنکور سراسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است