Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@00:09:29 GMT

برترین کشورها در فناوری مالی

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۷۴۸۳

برترین کشورها در فناوری مالی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نشریه پی اسپیس رتبه بندی امسال کشورهای جهان در حوزه فناوری مالی یا فین تک را به شرح زیر منتشر کرد:

۱-آمریکا

در مقایسه با سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ وضعیت کشورها در حوزه فین تک تغییرات زیادی داشته است. شهر سان فرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا در سال قبل موفق شد بیش از هر شهر دیگری در جهان میزبان شرکت های تازه تاسیس فعال در حوزه تکنولوژی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۲- انگلیس

لندن همیشه یکی از اصلی ترین قطب های مالی جهانی بوده است. انگلیس سال قبل موفق شد ۴.۹ میلیارد دلار سرمایه در قالب ۳۵۹ پروژه در حوزه فین تک جذب کند. 

۳- سنگاپور

به لطف سیاست های حمایتی دولتی، سنگاپور به قطب اصلی فناوری مالی در آسیا تبدیل شده و صنعت مالی بخش بزرگی از اقتصاد این کشور را تشکیل می دهد. سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۵۵ هزار دلار است. 

۴- لیتوانی

شاید دیدن نام این کشور در این رتبه تعجب آور باشد اما دولت لیتوانی به لطف سرعت بالای اینترنت، توسعه نظام پرداختی و بخش بانکداری توانسته است در یک سال اخیر به قطب اصلی حوزه فناوری مالی در شرق اروپا تبدیل شود. 

۵- سوییس

این کشور همواره یکی از اصلی ترین قطب های نظام مالی در جهان بوده است. بانک مرکزی سوییس اخیرا پروژه ارز دیجیتالی را راه اندازی کرده است. 

۶- هلند

اگرچه این کشور دارای ظاهری سنتی با آسیاب های بادی قدیمی و خیابان های پر از دوچرخه است اما بیش از ۱۵ هزار متخصص فناوری های نوین مالی تنها در شهر آمستردام مشغول به کارند که یکی از بالاترین نرخ ها در اروپا و جهان است. 

۷- سوئد

پایتخت این کشور دومین مرکز فناوری های مالی اروپا در سال قبل بوده است.

۸- استرالیا

به لطف گسترش فناوری مالی در سیدنی و ملبورن، استرالیا در جمع ۱۰ کشور برتر حوزه فناوری مالی قرار گرفته است.

۹- کانادا

این کشور یکی از پیشرفته ترین نظام های بانکی و مالی جهان را دارد و ۴۵۰۰ استارت اپ مرتبط با فین تک در این کشور فعال هستند. 

۱۰- استونی

اگرچه رتبه این کشور نسبت به سال قبل افت کرده اما استونی کماکان جایگاه خود به عنوان یکی از پیشروترین کشورها در حوزه فناوری مالی را حفظ کرده است.

پربیننده ترین ادعای ترامپ درباره توقیف 4محموله سوخت ایران شکست سنگین قطعنامه ضد ایرانی آمریکا/ قطعنامه «تمدید تحریم تسلیحاتی ایران» رأی نیاورد ترامپ عزادار شد +عکس زمان اعلام نتیجه آرای شورای امنیت به قطعنامه ضد ایرانی پیش‌بینی کاهش چشمگیر جمعیت کشورهای بزرگ/ جمعیت کشورها تا هشتاد سال آتی چه تغییری می‌کند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایالت کالیفرنیا تکنولوژی ایالات متحده آمریکا فناوری آمریکا سنگاپور ایالت کالیفرنیا حوزه تکنولوژی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت حوزه فناوری مالی سال قبل فین تک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ذخایر دریایی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صدری‌نسب، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در آیین افتتاحیه بانک ذخایر دریایی ایران بر ضرورت توجه به دخایر ژنتیکی و زیستی کشور به عنوان سرمایه ملی و همچنین عامل تاثیر گذار در امنیت غذایی و اقتصادی کشور تاکید کرد.

وی عنوان کرد: چرخه تولید و توسعه اقتصادی بر اساس علوم و فناوری‌های نوین در همه حوزه است. در این میان حوزه زیست فناوری با تاثیرات پر شتاب در همه زمینه زندگی از اهمیت زیادی در همه کشور‌ها برخوردار است. در این میان حوزه آبزیان در ایران به ویژه در اکوسیستم خلیج فارس که تنوع خوبی دارد، نیازمند حفاطت و توجه است.

 صدری نسب توضیحات جامع و مفیدی در زمینه  اقیانوس شناسی فیزیکی خلیج فارس، و بررسی اثرات جریان‌های دریایی و ویژگی‌های فیزیکی خلیج فارس بر حضور و تجمع شیلات و آبزیان در مناطق مختلف این خلیج در زمستان و تابستان، راه‌حل‌های کاربردی‌ای را در راستای برنامه‌ریزی هوشمند و هدفمند برای بهره‌برداری بهینه از ذخایر دریایی و منابع طبیعی خلیج فارس ارائه کرد.

همچنین دکتر ناصر فرخی معاون بین الملل مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم نیز در این افتتاحیه به پتانسیل بالای خلق ثروت از محصولات دانش بنیان بر پایه منابع زیستی دریایی اشاره کرد و با توجه به آغاز بهره برداری کشور‌های حاشیه خلیج فارس از زیستگاه‌های مشترک با ایران، اهتمام سریعتر به ذخیره سازی نمونه‌های زیستی و بهره برداری از منابع ارزشمند این حوزه را ضروری اعلام کرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی بانک ذخایر دریایی در مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، ابراز امیدواری کرد با مشارکت همه دستگاه‌ها حفاطت از ذخایر دریایی سرعت بیشتری بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد