Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@23:18:12 GMT

حضور ۲۰۶ بانو در پست‌های مدیریتی فارس

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۷۷۳۸

حضور ۲۰۶ بانو در پست‌های مدیریتی فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در جلسه روز تکریم خانواده که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد،  استفاده از ظرفیت و توانمندی بانوان در توسعه همه جانبه، باز کردن محیط در راستای حضور بیشتر زنان در پست‌های مدیریتی پایه، میانی و ارشد و حضور ۲۰۶ نفر از بانوان در پست‌های مختلف را از اقدامات انجام شده در حوزه زنان و خانواده استان اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عنوان کرد: خانواده به عنوان اولین کانون اجتماعی شدن افراد و اثر گذار ترین نهاد تربیتی در کشور مطرح بوده و صیانت از آن جز الزامات است.

رحیمی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه زنان و خانواده، بیان کرد: پیشگیری از آسیب‌های حوزه زنان، توانمند سازی شامل مهارت آموزی، آگاهی بخشی، مشاوره آموزش تسهیلات، حمایت نهاد سازی از جمله راه‌اندازی تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد حوزه زنان و خانواده ، دفاتر تسهیلگری در نواحی حاشیه نشین شهر شیراز، تقویت یا تاسیس شرکت‌های تعاونی مربوط به بانوان توجه به موضوع زنان کار آفرین و فعالیت بین المللی بنیاد مادر و حمایت از ورزش بانوان از جمله محورهای اقدامات انجام شده در حوزه زنان و خانواده است که در استان فارس مد نظر قرار داشته است.

او به مشکلات حوزه زنان و خانواده اشاره و بیان کرد: معضلات مربوط به زنان ساکن در مناطق حاشیه نشین ، افزایش سن ازدواج به ویژه در دختران تحصیل کرده ، افزایش آمار طلاق حاصل از همسر آزاری ، اشتغال بانوان و افزایش اعتیاد کمبود امکانات رفاهی برای بانوان از جمله این مشکلات است.

استاندار فارس همچنین یادآور شد: نبود اعتبارات ویژه در حوزه زنان در استان‌ها و اکتفا به اعتباری که از سوی معاون زنان و امور خانواده ریاست جمهوری ارجاع داده می شود از دیگر مشکلات این حوزه است.

رحیمی با اشاره به اقداماتی که در راستای کاهش مشکلات حوزه زنان و خانواده در فارس اجرایی شده است، برگزاری کارگاه‌های گفت‌وگوی بین نسلی در خانواده‌ها را یکی از این اقدامات برشمرد و گفت: این کارگاه ها با حضور بیش از ۸۰ نفر در دو گروه ۴۰ نفره از مدیران و مسئولین و سازمان‌های مردم‌ نهاد فعال حوزه زنان و خانواده و مربیان تعلیم و تربیت خانواده با همکاری دانشگاه شیراز با هدف ارتقای گفت و گوی بین نسلی و آگاه نمودن والدین برای چگونگی برقراری ارتباط با فرزندان و پیشگیری از وابستگی خانواده و کم کردن فاصله‌ها برگزار شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس پست های مدیریتی توانمندی بانوان حوزه زنان و خانواده حوزه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۷۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل گفت: در صورت ادامه روند کاهشی رشد جمعیت، ایران در آینده‌ای نزدیک یکی از پیرترین کشورهای جهان می‌شود که با پیامدها و آسیب‌های جدی جبران‌ناپذیری در حوزه اقتصاد، امنیت و فرهنگ مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، افسانه جهانی در دوره تربیت راهبر و کنشگر جمعیت اظهار کرد: با توجه به اهمیت ایجاد شبکه نظام‌مند فعالان در راستای تحول راهبردی خانواده و جمعیت، دوره تربیت راهبر و کنشگر جمعیت با حضور اساتید مؤسسه جوانه‌های مدینه فاضله برای ۲۰۰ نفر از دغدغه‌مندان این حوزه در استان اردبیل برنامه‌ریزی شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره، توانمندسازی فعالان حوزه جمعیت، هوشیارسازی اجتماعی نسبت به بحران سالمندی، آسیب‌های کم‌فرزندی، تبیین جایگاه مادری و کرامت زنانه و ایجاد انگیزه و دغدغه‌مندی نسبت به مباحث جمعیتی است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل ادامه داد: اقناع‌سازی و گفتمان‌سازی جمعیت و فرزندآوری در بین نخبگان حوزوی و دانشگاهی و توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد و شبکه‌سازی افراد آموزش‌دیده همسو با تحول راهبردی خانواده و جمعیت، از دیگر اهداف برگزاری این دوره است.

جهانی تصریح کرد: در صورت ادامه روند کاهشی رشد جمعیت، ایران در آینده‌ای نزدیک یکی از پیرترین کشورهای جهان می‌شود که پیامدها و آسیب‌های جدی جبران‌ناپذیری در حوزه اقتصاد، امنیت و فرهنگ کشور خواهد داشت.

وی بیان کرد: در طول تاریخ زندگی بشر تفکرات دینی و مذهبی مهم‌ترین عامل در تحولات فردی و اجتماعی بوده و تمام ساحت‌های زندگی بشر اعم از اقتصاد، فرهنگ، سیاست، اخلاق اجتماعی و نظام خانه و خانواده از دین تأثیر پذیرفته است لذا نگاه صرفاً اقتصادی برای حل بحران جمعیتی قطعاً شکست خورده است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل اظهار کرد: در دین مقدس اسلام، ازدواج امری مقدس بوده و داشتن فرزند صالح، نعمت الهی و مایه خیر و برکت دنیا و آخرت معرفی می‌شود و سقط از گناهان بزرگ و قتل نفس است.

جهانی گفت: تبلیغ و ترویج آموزه‌های دینی، تلاش برای اصلاح سبک زندگی، مقابله با مصرف‌گرایی و اصلاح نگرش‌های عمومی و باورهای اجتماعی، وظیفه راهبران و کنشگران حوزه جمعیت و فرزندآوری بوده و برگزاری دوره تکمیلی راهبر و کنشگر جمعیت و اجرای طرح حمایت از حیات جنین، از دیگر برنامه‌های دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل است.

کد خبر 750943

دیگر خبرها

  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • بازی نساجی و پرسپولیس بدون حضور زنان
  • پرسپولیس - نساجی بدون حضور زنان
  • تمرین پرسپولیس با حضور هوادار بانو
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا در کشور
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور