Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@16:51:03 GMT

راز رشد و تقویت موها با یک روغن!

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۹۶۰۵

طی سال‌های اخیر استفاده از روغن کرچک به عنوان راه حلی طبیعی برای رشد و تقویت سلامت مو شاهد روند افزایشی بوده است.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ روغن کرچک که از دانه کرچک (Ricinus Communis) تهیه می‌شود سرشار از اسید ریسینولئیک است که مشخص شده این اسید چرب با التهاب مقابله می‌کند. زمانی که روی پوست سر استفاده می‌شود، به نظر می‌رسد روغن کرچک به تقویت سلامت فولیکول‌های مو و در نتیجه، تقویت رشد مو و همچنین محافظت در برابر ریزش مو کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فواید

همانگونه که پیشتر نیز اشاره شد، روغن کرچک در دنیای زیبایی طبیعی شاهد روند افزایشی محبوبیت بوده و طرفداران آن به این نکته اشاره دارند که استفاده از این روغن می‌تواند به طور قابل توجهی میزان رشد مو را افزایش دهد. حتی برخی ادعا کرده اند که استفاده ماهانه از روغن کرچک می‌تواند به رشد مو با نرخی پنج برابر بیشتر از میزان عادی منجر شود.

در حال حاضر، شواهد علمی چندانی برای پشتیبانی از این مساله که روغن کرچک می‌تواند به تقویت رشد مو کمک کند، وجود ندارند.

پژوهش‌هایی جدید درباره تاثیر روغن کرچک بر انواع مختلف مشکلات مو انجام نشده اند. با این وجود، برخی پژوهش‌های قدیمی از جمله مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۳ در نشریه Journal of Cosmetic Science منتشر شد، نشان داد که روغن کرچک ممکن است با افزایش درخشندگی به بهبود شرایط ظاهری مو کمک کند.

چگونه استفاده کنیم؟

اگر به استفاده از روغن کرچک برای تقویت رشد موی خود علاقمند هستید، می‌توانید چند قطره از این روغن را روی پوست سر خود بمالید. همچنین، شما می‌تواند چند قطره از این روغن را روی بخش میانی و نوک تار‌های مو ماساژ دهید که ممکن است به محافظت در برابر شکستگی و بهبود بافت مو کمک کند.

اگرچه زمانبندی ایده‌آل برای ماسک‌های مبتنی بر روغن کرچک همچنان نامشخص است، اجازه دهید این روغن حدود دو ساعت روی سر باقی بماند. برای پیشگیری از ریزش روغن کرچک و لک شدن لباس یا چیز‌های دیگر، شما می‌توانید تا زمانی که قصد شستن مو را دارید، سر خود را با یک کلاه حمام بپوشانید.

بسیاری از کارشناسان مراقبت از مو استفاده از روغن کرچک برای یک بار در هفته را توصیه کرده اند. استفاده با تکرر بیشتر می‌تواند به انباشت روغن روی سر و بروز مشکلاتی مانند کدر شدن مو منجر شود.

از آنجایی که روغن کرچک بسیار سنگین و پاک کردن آن از روی مو اغلب دشوار است، دستورالعمل‌های درمانی مبتنی بر آن معمولا رقیق کردن این روغن با روغن‌های گیاهی دیگر مانند روغن نارگیل یا جوجوبا را توصیه می‌کنند. ترکیب روغن‌ها می‌تواند به کاهش بوی قوی روغن کرچک نیز کمک کند که برای افراد بسیاری بوی ناخوشایندی است.

بهترین نوع روغن کرچک

طرفداران روغن کرچک اغلب انتخاب محصولات ارگانیک و تهیه شده از طریق پرس سرد را توصیه می‌کنند. گفته شده است که روغن‌های تهیه شده به روش پرس سرد از کیفیت بالاتر و محتوای مواد مغذی بیشتر نسبت به روغن‌های تهیه شده در دما‌های بالاتر برخوردار هستند.

عوارض جانبی

برخی نگرانی‌ها درباره استفاده از روغن کرچک به عنوان درمانی برای مو وجود دارند که از آن جمله می‌توان به موی نمدی حاد - اختلالی نادر که در آن مو به یک توده سخت تبدیل می‌شود - منجر شود. از آنجایی که این شرایط برگشت ناپذیر است تنها راه حل زدن مو در بخش‌های تحت تاثیر قرار گرفته است.

همچنین، باید به این نکته اشاره داشت که مصرف مقادیر زیاد روغن کرچک می‌تواند بسیار مضر بوده و محرکی برای برخی عوارض جانبی دیگر از جمله موارد زیر باشد:

- کرامپ‌های شکم

- اسهال

- سرگیجه

- توهم

- غش

- حالت تهوع

- تنگی نفس و سینه درد

- راش پوستی

تنگی گلو

اقدامات احتیاطی و نگرانی‌ها

از آنجایی که روغن کرچک می‌تواند به ایجاد لکه منجر شود، بهتر است هنگام استفاده از آن روی مو از لباسی که نگران لک شدن آن نیستید، استفاده کنید. روغن کرچک می‌تواند موجب لک شدن حوله‌ها نیز شود، از این رو پیش از خشک کردن سر با حوله باید سر خود را به خوبی بشویید. به خاطر داشته باشید که ممکن است به دو بار شستشوی سر با شامپو برای پاکسازی کامل روغن کرچک نیاز باشد.

اگر برای مقابله با ریزش مو قصد استفاده از روغن کرچک را دارید، به خاطر داشته باشید که ریزش مو ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل سلامت زمینه‌ای باشد. از این رو، مراجعه به پزشک و بررسی دقیق شرایط در صورت مواجهه با ریزش مو بدون دلیلی مشخص پیش از هر اقدام دیگری اهمیت دارد.

منبع: عصر ایران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رشد مو روغن کرچک استفاده از روغن کرچک روغن کرچک منجر شود ریزش مو روغن ها مو کمک رشد مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • آموزش فر کردن مو با چنگال ؛ روشی فوری برای فر کردن موها | چگونه از موهای فر نگهداری کنیم؟
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان