Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@03:45:18 GMT

بازآفرینی‌های سریالی و چالش‌های ریالی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۹۶۳۵

بازآفرینی‌های سریالی و چالش‌های ریالی

بازآفرینی شهری مجموعه‌ای از طرح‌های عمرانی و خدماتی است که با هدف ارتقای شاخص‌های خدمات شهری در محلات محروم و کمتر برخوردار اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بازآفرینی شهری در محلات مختلف بر اساس طرح‌های مختلفی که از سوی کارشناسان و مهندسان شهرساز و معمار تهیه شده اجرا می‌شود. اجرای این طرح‌ها بخش از مهم‌ترین ملزومات اداره شهرها یعنی تقویت زیرساخت‌ها و تأمین امکانات مورد نیاز برای سکونت، تفریح، ورزش و دسترسی ساکنان محلات محروم و کمتر توسعه یافته را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرکرد در مرکز استان چهار محال و بختیاری به لحاظ موقعیت جغرافیایی، اقلیم کوهستانی، تنوع قومی و پیشینه کهن تمدنی از شهرها مهم کشور است که اجرای طرح‌های بازآفرینی در آن اهمیت زیادی دارد. به تازگی پروژه‌های بازآفرینی مختلفی در شهرکرد آغاز شده است، اما دو پروژه محوطه‌سازی میدان "امامزادگان دو خاتون" و احداث معبر فرهنگی کوچه "مسجد ابومحمد" در این شهر در دست اجرا است. هر چند اجرای اینگونه طرح‌ها در محلات مختلف نویدبخش دورانی از شکوفایی و ارتقای کیفی و کمی خدمات شهری برای ساکنان آن‌هاست، اما طولانی شدن اجرای این طرح‌ها سبب بروز مشکلاتی برای شهروندان این مناطق شده که گلایه آن‌ها را به دنبال داشته است.

عباس محمدی از شهروندان ساکن در کوچه مسجد ابومحمد می‌گوید: کف‌سازی کوچه شماره ۵۰ در این منطقه سال گذشته از سوی اداره راه و شهرسازی آغاز‎ شد، اما اکنون به صورت نیمه کاره رها شده است؛ زمینی در کنار فضای سبز این منطقه وجود دارد که گود شده و به محل تخلیه نخاله‌های ساختمانی و زباله شهری تبدیل شده و برای شهروندان مزاحمت ایجاد می‌کنند.

جمال قرقانی شهروند دیگر ساکن در این منطقه است که می‌گوید: فضای سبز این منطقه فاقد چمن است؛ یک تانکر برای آبیاری درختان قرار داده شده که همین موضوع موجب شده تا کودکان برای بازی از آن بالا روند که این امر برایشان خطرناک است؛ همچنین این بخش از فضای سبز وسیله بازی برای کودکان و چمن مناسب ندارد، کودکان برای بازی از درختان بالا می‌روند که هم احتمال دارد آسیب ببینند و هم شاخه‌های درختان می‌شکند.

این شهروند شهرکردی ادامه می‌دهد: زمین خاکی کنار فضای سبز به پارکینگ خودرو تبدیل شده است، البته وقتی این مکان وجود نداشت هم برخی خودروهای خود را مقابل درب منزل دیگر همسایه‌ها پارک می‌کردند؛ این زمین تبدیل به زباله دانی شده که از نظر بهداشتی خطرات زیادی را برای سلامت شهروندان به همراه دارد از طرف دیگر این زمین به دلیل خاکی بودن موجب خیزش گرد و غبار در منطقه می‌شود.

بازآفرینی شهری، زمینه‌ساز توسعه عدالت اجتماعی

مسعود حبیبی، رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری شهرکرد می‌گوید: پروژه‌های بازآفرینی طرح‌هایی است که از محل اعتبارات بازآفرینی که به موجب قرارداد حوزه معاونت بازآفرینی و مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی استان به اینگونه طرح‌ها تخصیص می‌یابد، اجرا می‌شود.

او ادامه می‌دهد: این پروژه‌ها پس از طرح و تصویب در ستاد بازآفرینی شهرستان به تصویب ستاد بازآفرینی استان می‌رسد و قابلیت اجرا می‌یابد.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری شهرکرد با اشاره به پروژه محوطه‌سازی میدان امامزادگان دو خاتون این شهر و احداث معبر فرهنگی کوچه مسجد ابومحمد، خاطرنشان می‌کند: این پروژه‌ها از طرح‌های بازآفرینی است که کارفرمای آن‌ها وزارت راه و شهرسازی است و شهرداری به عنوان دبیر ستاد شهرستانی و بهره‌بردار طرح، وظیفه دارد محل کارگاه را تحویل کارفرما و پیمانکار دهد.

حبیبی با بیان اینکه قراردادهای این دو پروژه در سال گذشته منعقد شده و مراحل تأمین و تخصیص اعتبارات آن بر اساس پیشرفت فیزیکی متفاوت بوده است، تاکید می‌کند: برای پروژه محوطه‌سازی میدان امامزادگان دو خاتون شهرکرد اعتباری به ارزش یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و پیمانکار در حال حاضر نسبت به اجرای تأسیسات برقی محوطه اقدام می‌کند.

او در پاسخ به این سوال که چرا ابتدا پروژه محوطه‌سازی میدان امامزادگان دو خاتون شهرکرد به اتمام نرسید و بعد از آن احداث معبر فرهنگی محله ابومحمد آغاز شود؟ یادآور می‌شود: این دو طرح عمرانی در حقیقت پروژه‌هایی متفاوت با ردیف اعتباری جداگانه است و هر کدام پیمانکار منتخب خود را دارد، بنابراین مراحل اجرا، تکمیل و بهره‌برداری آن‌ها نیز متفاوت است.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری شهرکرد می‌گوید: از سال ۹۸ تاکنون از محل اعتبارات بازآفرینی شهرستان و به همت حوزه معاونت بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی بیش از ۱۵ پروژه در شهرکرد اجرا شده که پروژه‌های پیاده‌روسازی بلوار خواجه نصیر با اختصاص اعتبار ۱۰ میلیارد ریال، احداث معبر فرهنگی کوی نمدمالان شهرکرد با اختصاص اعتبار پنج میلیارد ریال، احداث پارک محله ۳۲ بلوار رهبر با اعتبار شش میلیارد ریال، ساماندهی مسیل اشکفت با اعتبار چهار میلیارد ریال، جمع آوری آب‌های سطحی بلوار رهبر با اعتبار پنج میلیارد ریال و اصلاح شبکه معابر با اعتبار شش میلیارد ریال از جمله آن‌ها بوده است.

حبیبی تاکید می‌کند: با توجه به نیمه تمام ماندن تعدادی از این پروژه‌ها تلاش می‌کنیم تا با اخذ مصوبه‌های مورد نیاز تمامی پروژه‌ها تا تکمیل عملیات اجرایی، تأمین اعتبار شود و بهره‌برداری از طرح‌ها به این علت به تأخیر نیفتد.

او با اشاره به پروژه بازآفرینی محله ابومحمد تا آپارتمان‌های نگین، اظهار می‌کند: این پروژه توسط پیمانکار در سال گذشته در حد مبلغ قرارداد انجام شده و پیگیر هستیم تا از اعتبارات بازآفرینی سال آینده نیز ادامه مراحل اجرایی این پروژه به سمت سقاخانه ارباب میرزا ادامه یابد و تکمیل شود.

مالکیت خصوصی مانع اجرای طرح‌های بازآفرینی

سیدرضا هاشمی، سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری شهرکرد اما با اشاره به گلایه شهروندان در خصوص ایجاد نشدن فضای سبز در کوچه مسجد ابومحمد و ایجاد گرد و غبار به دلیل وجود زمین خاکی واقع در پشت فضای سبز این محله، می‌گوید: در پروژه ایجاد فضای سبز مشرف به مسجد ابومحمد، اقداماتی مانند کاشت درخت انجام شده و بر حسب ضرورت، احیا محل موجود در دستور کار قرار دارد.

او ادامه می‌دهد: زمین واقع شده در پشت فضای سبز این محله مالک خصوصی دارد و به همین دلیل شهرداری نمی‌تواند در زمینی که مالک آن نیست، طرحی را اجرا کند.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری شهرکرد تاکید می‌کند: اینکه تملک زمین پشت فضای سبز این محله در حوزه وظایف شهرداری نیست و مالک هم حاضر به فروش این زمین نیست؛ اگر طریق طرح جامع و تفصیلی شهر برای این زمین کاربری فضای سبز در نظر گرفته شده و اعتبارات لازم برای اجرای طرح نیز تخصیص داده شده باشد، امکان تملک وجود دارد، اما در غیر این صورت نمی‌توان مالک را اجبار به واگذاری کرد.

هاشمی با اشاره به مراحل اجرایی احداث و توسعه فضای سبز در این محله شهری، خاطرنشان می‌کند: در حال حاضر نصب پایه‌های روشنایی در دستور کار است تا در حد بضاعت این فضای سبز احیا شده و از نظر استانداردهای سیما و منظر شهری وضعیت آن بهتر شود.

او اضافه کرد: در سال‌های گذشته حدود یکصد میلیون تومان برای درختکاری، لوله کشی و جدول‌بندی این قسمت از شهر هزینه شده و حدود یکصد میلیون تومان هم برای نصب پایه برق و نیمکت نیاز است که تأمین اعتبار شده و در دستور کار است تا در سال جاری به اتمام برسد.

کد خبر 436691

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان مدیریت شهری فرهنگ شهروندی آموزش شهروندی منشور حقوق شهروندی شهرکرد شهرداري شهركرد شهرداری شهر بازآفرینی شهری ستاد بازآفرینی پایدار شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق امامزادگان دو خاتون بازآفرینی شهری شهرداری شهرکرد راه و شهرسازی میلیارد ریال فضای سبز پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!

سید عبدالجواد موسوی در خبرآنلاین نوشت: «بازی را آن کسی می‌برد که رسانه را می‌فهمد و با زیرکی و ظرافت ایدئولوژی اش را تبلیغ می‌کند؛ و تو هنوز فکر می‌کنی با زدن و بستن و ممنوع کردن و توقیف و پلمپ می‌توانی کاری از پیش ببری. بچرخ تا دنیا هم بچرخد و به زودی به تو بفهماند یک من ماست چه قدر کره دارد.»

ای کاش می‌توانستم تعبیر یوسفعلی میرشکاک را درباره ممیزان این روزگار این جا بنویسم. نه این که محافظه کاری کنم، نه. برای من نوشتنش آسان است، اما حوصله شکایت و دادگاه و این حرف‌ها را ندارم و در ضمن نمی‌خواهم دوستان خبرآنلاین را به زحمت بیندازم. البته فکر می‌کنم خیلی هایتان شنیده اید، اما اگر کسی نشنیده و دوست دارد بشنود به مصاحبه ایشان با حسین دهباشی مراجعه بفرماید.

بله، درست حدس زدید کسی که در این روزگار بر روی سریالی مهر ممنوعیت بزند مصداق همان چیز‌هایی است که میرشکاک گفت. آن هم سریالی که خیلی‌ها دیده اند. بسیاری از رسانه‌های ایرانی درباره آن نوشته اند و به تیتر یکِ چندین و چند روزنامه اصلاح طلب و اصولگرا تبدیل شده.

سریالی که اگر هم کسی ندیده باشد حتما با این حرف‌های خنده آورنده ترغیب می‌شود که ببیند. سریالی که یافتن آن قطعا از یافتن سریال‌های داخلی راحت‌تر است. سریالی که از همه سریال‌هایی که ما ساخته ایم چند سر و گردن بالاتر است.

سریالی که البته آشکارا به تحریف تاریخ پرداخته. از همه جالب‌تر این که کشوری که خودش از حیث نظری و تئوریک پایگاه داعش محسوب می‌شود این سریال را ساخته و هنرمندانه رگ و ریشه داعش را به ایرانی‌ها ربط داده. حالا شما برو با داعش در سوریه و عراق بجنگ.

بازی را آن کسی می‌برد که رسانه را می‌فهمد و با زیرکی و ظرافت ایدئولوژی اش را تبلیغ می‌کند؛ و تو هنوز فکر می‌کنی با زدن و بستن و ممنوع کردن و توقیف و پلمپ می‌توانی کاری از پیش ببری. بچرخ تا دنیا هم بچرخد و به زودی به تو بفهماند یک من ماست چه قدر کره دارد. هرچند تو اگر خردک عقل و فهمی داشتی باید خیلی زودتر از این‌ها می‌فهمیدی که نفهمیدی. حقا که یوسفعلی درست گفت.

همین سریال خوش‌ساخت مغرضانه و تحریف‌گر، امسال ماه رمضان به مراتب از سریال‌های فاخر و نیمه فاخر تلویزیون شما بیشتر دیده شد. گواهش هم این که الان هیچکس فیلم‌ها و سریال‌های مناسبتی و غیرمناسبتی شما را در همین ماه رمضانی که گذشت به خاطر نمی‌آورد، اما هرجا که می‌روی بحث سریال حشاشین داغ است؛ و باز بد نیست حضراتِ عشقِ ممنوعیت بدانند که این سریال با همه عیب و ایرادهایش چه شور و شوقی را در مخاطب ایرانی برانگیخته تا از حسن صباح و اسماعیلیان و سلجوقیان بیشتر بداند.

سری به کتاب‌فروشی‌ها بزنید و بپرسید در این ایام چه مقدار مردم به آن‌ها مراجعه کرده اند و کتاب‌هایی در این موضوعات خواسته اند.

شما از کلمه شبهه می‌هراسید چرا که فکر می‌کنید شبهه افکنی یعنی برباد دادن چیزی که شما آن را مطلق و بی عیب می‌دانید، اما خیر و برکاتی که در شبهه افکنی است را نمی‌توانید درک کنید. نمی‌توانید، چون همه عمر مطلق اندیش بوده اید و خود را مبرا از هر عیب و ایرادی دانسته اید. گمان برده اید حق به تمامی در اختیار شماست و هرکه، چون شما نیندیشد راه ضلالت و گمراهی را می‌پیماید.

درست به همین دلیل حق پنداری است که نه تنها نتوانسته اید برای تبلیغ آن چه مدعی آن هستید کاری از پیش ببرید بلکه هرگاه خواسته اید به زعم خود باطلی را معدوم نمایید شده اید مبلغ تمام قد آن.

الان هم فکر می‌کنید با تحکم و ممنوع اعلام کردن سریال حشاشین کار این سریال ضاله تمام است و ضربه محکمی بر پیکر استعمار وارد آورده اید. طیب الله. بتازید و بر گرده دریا تازیانه فرود آورید که زمین و زمان تحت سیطره شماست تا کور شود هرآن که نتوان دید.

چه تکاپوی رقت انگیزی است باد را بندی زمین کردن

یا به سودای کشتن خورشید اسب میدان جنگ زین کردن

حکم کردن به خاک تا نرود هرگز از ملک خویشتن بیرون

آتش و آب را به دستوری راهی سرزمین چین کردن

بر هوا بخیه و به سندان مشت می‌زنند و به خویش می‌بالند

گویی از روز اول خلقت بوده تقدیرشان چنین کردن

عقل و تدبیر اکتسابی نیست، گرگ هرگز پلنگ می‌نشود

گرچه در اوج صخره بنشیند طعمه ماه را کمین کردن

دیگر خبرها

  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • میزگرد نگاهی به هشت چالش تاریخی؛ پروژه کوروش درخدمت اسرائیل؟
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست