Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طالبان خواستار تسلط سیاسی و احیای "امارت اسلامی" است و دیپلماسی مسیر موازی را برای دستیابی به این مهم برای آنها فراهم می‌کند بنابراین در تلاش برای آتش‌بس و تبادل زندانیان در واقع دولت اشرف غنی سازش کرده است. تاریخ انتشار: 07:24 - 27 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۷۴۵۰

خبرگزاری میزان - مردم افغانستان و جامعه جهانی که بطور واضح از سال‌ها درگیری و آرزو برای یک توافق سیاسی خسته شده‌اند، شدیداً نیازمند واقع‌گرایی در رابطه با روند صلح هستند و تلاش‌ها برای یک دستیابی به صلح با طالبان از طریق مذاکره دیرزمانی است که با تفکری آرزومندانه زنده مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضعیف ترین پیشرفت‌ها اغلب به عنوان گامی رو به جلو در دستیابی به موفقیت تحسین می‌شود و تردیدهای معقول غالباً با اظهارنظرهایی چون "وقتی تنها گزینه جایگزین جنگ بی‌پایان است" کنار زده می‌شود.

این نشریه آمریکایی می‌افزاید که با وجود امتیازات گسترده‌ای که به طالبان داده شد، این گروه در نشست‌های مختلف در رابطه با هیچ موضوع مهمی انعطاف واقعی از خود نشان نداده است.

طالبان در مذاکرات با آمریکا که منجر به توافق قطر شد، دریافتند که با ایستادگی محکم می‌توانند آمریکایی‌ها را مجبور کنند تا تقریباً به همه خواسته‌های خود برسند؛ بنابراین در تلاش برای آتش‌بس و تبادل زندانیان نیز این دولت غنی بود که سازش کرده است.

نشنال اینترست تاکید کرد که مشکل اساسی در تلاش برای پیشبرد روند صلح افغانستان به عدم اعتماد بین طرفین و یا تلاش‌ها برای تخریب این روند قرار ندارد بلکه مشکل اساسی دو نگاه بسیار متفاوت درباره نظام آینده سیاسی در این کشور است و درگیری‌ها در افغانستان نه کشمکش برای کسب قدرت بلکه تقابل ارزش‌ها است، بحرانی که تاریخ نشان داده با مصالحه پایان نمی‌یابد بلکه ناگریز یک طرف درگیری نتیجه را بر دیگری دیکته می‌کند.

در ادامه این نوشتار آمده که طالبان بارها از اعلام عمومی اینکه هدف آن‌ها بازگرداندن «امارت اسلامی» گمشده آن‌هاست، خودداری کرده‌اند اما هرگز رد نکرده‌اند که احیای آن هدف نهایی‌ این گروه محسوب می‌شود..

اندیشه‌های رهبری طالبان در مورد حکومت ممکن است هنوز کاملاً شکل نگرفته باشد، اما با وجود آمادگی ابراز شده برای به اشتراک گذاشتن قدرت، قدرت نهایی در نظام آنها به احتمال زیاد به کسی به عنوان "امیر" واگذار می‌شود که در مشورت با یک شورای اسلامی منتخب عمل می‌کند.

طالبان در سال‌های اخیر با درک دشواری‌های دستیابی به یک پیروزی نظامی آشکار در افغانستان درک کرده که دیپلماسی، مسیر موازی را برای دستیابی به امارت برای آن‌ها فراهم می‌کند و در حال حاضر نیز استراتژی‌های سیاسی و نظامی طالبان نیز در پی هم کار کرده و مکمل یکدیگر هستند.

بیشتر بخوانید: آیا توافق آمریکا با طالبان، صلح را برای افغانستان به ارمغان می آورد؟ طالبان دومین گروه از زندانیان دولت افغانستان را آزاد کرد صلح طالبان و آمریکا و شکست در تامین امنیت افغانستان طالبان: پس از ایجاد نظام اسلامی نیروهای طالبان در تشکیلاتی جداگانه استقرار می‌یابند

دیپلماسی طالبان تاکنون در زمینه خروج نیروهای آمریکایی، مشروعیت بین‌المللی که پیش از این غیرقابل باور بود و نیز آزادی هزاران زندانی این گروه موفق بوده است.

این نشریه آمریکایی همچنین تصریح کرد که هدف طالبان تسلط سیاسی است و تلاش می‌کند به این هدف از طریق مذاکره برای ایجاد یک دولت موقت و یا از طریق تلاش‌های نظامی و سیاسی برای براندازی دولت مرکزی دست پیدا کند.

انتهای پیام/

تسنیم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طالبان امارات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است

حنفی وردک معاون دفتر سیاسی طالبان در قطر با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: ‌‏جنایات جنگی و ضد بشریت رژیم صهیونیستی در غزه و حمایت‌های نظامی و مالی کاخ سفید، نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است.

وی افزود: اعتراضات مردم در آمریکا، اروپا و استرالیا در دومین هفته با حمایت از فلسطین شدت گرفته‌ است اما از سوی دیگر مدعیان دروغین آزادی بیان با معترضان برخورد غیر قانونی می‌کنند. 

طالبان پیش از این نیز از شورای امنیت و کشورهای تأثیرگذار خواسته بود تا فراتر از قطعنامه‌ها، برای جلوگیری از نسل‌کشی مردم فلسطین گام‌های عملی بردارند و راه‌های عادلانه برای حل اساسی قضیه فلسطین جستجو کنند.

وزارت خارجه طالبان چندی قبل در بیانیه‌ای اعلام کرده بود پیدا شدن اجساد شهدا از محوطه بیمارستان «ناصر» که در میان‌شان زنان و کودکان نیز هستند، بیانگر مظلومیت مردم بی‌دفاع فلسطین، عدم پایبندی رژیم اشغالگر صهیونیستی به قوانین و مقررات بین‌المللی و همه ارزش‌های انسانی و بی‌تفاوتی و چشم‌پوشی جامعه بین‌الملل به جنایات هولناک رژیم غاصب صهیونیستی است.

این بیانیه تاکید کرده بود افغانستان از مبارزه حق‌طلبانه مردم فلسطین حمایت کرده و از انسان‌های آزاده در سراسر جهان می‌خواهد تا برای جلوگیری از جنایات رژیم صهیونیستی تلاش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است