Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ده‌نمکی در سومین تجربه سریال‌سازی خود در حال تولید مجموعه تلویزیونی «دادِستان» است.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون حوزه گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، این روزها مسعود ده‌نمکی درگیر تصویربرداری سریال «دادِستان» است. این مجموعه تلویزیونی پس از دو سریال دارا و ندار (پخش در نوروز 1388) و معراجی‌ها (1393) سومین تجربه سریال‌سازی او محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد خزاعی تهیه‌کننده این سریال است که در مرکز سیمافیلم تهیه و تولید خواهد شد. دادِستان را می‌توان پربازیگرترین سریال مسعود ده‌نمکی دانست.

در این مجموعه تلویزیونی۲۰ بازیگر حرفه‌ای سینما و تلویزیون و ۱۰۰ بازیگر تئاتر ایفای نقش می‌کنند. فیلمنامه آن نیز بر اساس طرحی از مسعود ‌ده‌نمکی توسط کریم خودسیانی و پدرام کریمی و با نظارت مسعود ده‌نمکی به نگارش درآمده است.

«دادِستان» قرار است در ۱۵ قسمت ساخته می‌شود و تاکنون حدود 40 درصد از آن تصویربرداری شده است. این سریال بیش از ۱۰۰ لوکیشن دارد و این روزها عوامل سازنده با وجود محدودیت‌های ناشی از رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی روند تولید را ادامه می‌دهند. تدوین این مجموعه تلویزیونی هم همزمان با تصویربرداری توسط بهزاد مصلح در حال انجام است.مصلح در آخرین تجربه تدویمن خود، در ماه مبارک رمضان تدوینم سریال زیر خاکمی را به عهده داشت.

ده‌نمکی در تلویزیون؛ تجربه‌هایی که ماندگار نشد

دو تجربه قبلی ده‌نمکی تلویزیون یعنی «دارا و ندار» و «معراجی‌ها» آثار چندان قابل‌توجهی نبودند. دارا و ندار با انبوهی از بازیگران شناخته‌شده در نوروز سال 1389 از شبکه تهران و مراکز استان‌ها روی آنتن رفت.

فتحعلیاویسی، رضا رویگری،علیرضا خمسه،شهره لرستانی، نگار فروزنده، مرجانه گلچین، سام درخشانی، رضا توکلی، نفیسه روشن، یوسف صیادی، سید جواد هاشمی، مریم کاویانی، رضا بنفشه‌خواه و عباس محبوب از جمله این بازیگران بودند.

این مجموعه تلویزیونی که قصد داشت آسیب‌های ناشی از شکاف‌های طبقاتی و شکل‌گیری طبقات نوکیسه در جامعه را در بستر مناسبات اجتماعی و خانوادگی نشان داد. با این حال ضعف قصه‌پردازی و شخصیت هایی که همگی در حد تیپ باقی ماندند باعث شد تا این سریال به عنوان اولین تجربه سریال سازی ده‌نمکی پرستاره ماندگار نشد و خیلی زود از یادها برود.

«معراجی‌ها» هم نسخه تلویزیونی فیلمی به همین نام بود که در پاییز و زمستان سال 1393 روی آنتن رفت. این سریال هم با وجود استفاده از بازیگران صاحب‌نام یک اثر متوسط بود که با وجود چند سکانس تاثیرگذار، به دلیل همان ایرادات قبلی چندان مورد توجه مخاطبان قرار نگرفت.

«دادِستان» از چه می‌گوید

چندی پیش محمد خزاعی تهیه‌کننده سریال «دادِستان» در واکنش به گمانه‌زنی‌ها درباره موضوع سریال گفت: داستان «دادِستان» تخیلی است و مربوط به هیچ دولتی نمی‌شود، اما همه مسئولان و مدیران باید آن را ببینند.

او در همین ارتباط گفته بود که این سریال با کارهای پیشین ده‌نمکی متفاوت بوده و فضایی پلیسی معمایی و اکشن دارد.

اما آن گونه که پیداست ده‌نمکی این بار عزم خود را جزم کرده تا با داستانی معمایی و پلیسی که رگه‌های اجتماعی و سیاسی نیز درآن دیده می‌شود، ناکامی‌های قبلی در قاب تلویزیون را فراموش کند.

از سوی دیگر، نام و لوگوی دادستان این گمانه را در ذهن تقویت می‌کند که تازه‌ترین اثر ده‌نمکی با محوریت عدالت اجتماعی تولید و پخش خواهد شد؛ دغدغه‌ای که ده‌نمکی در سال‌های دهه هفتاد و در زمان فعالیت‌های مطبوعاتی خود به‌شدت بر آن تأکید داشت و در سال‌های بعدی نیز با ساخت مستندهایی همچون کدام «استقلال، کدام پیروزی» و «فقر و فحشا» آن را دنبال کرد.

این آموزه در آثار سینمایی او همچون سه‌گانه «اخراجی‌ها» بیشتر در سایه نگاه طنز ده‌نمکی قرار گرفت،اما با فیلم‌های رسوایی 1و2 معراجی‌ها و زندانی‌ها بار دیگر گوشه‌چشمی به بحث عدالت داشت. حال باید منتظر ماند و دید تازه‌ترین اثر ده‌نمکی در تلویزیون چه جذابیت‌هایی برای مخاطبان خواهد داشت.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: مسعود ده نمکی سریال های تلویزیونی سریال دادستان مجموعه تلویزیونی مسعود ده نمکی سریال سازی ده نمکی معراجی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی

در پی درگذشت مسعود اسکویی، گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون، رئیس سازمان صداوسیما در پیامی درگذشت وی را تسلیت گفت. متن پیام بدین شرح است:

«انالله و انا الیه راجعون
چشم امید به بازگشت و بهبود استاد مسعود اسکویی داشتیم تا بار دیگر با صدای جادویی و سحرانگیز خود، گوش هایمان را بنوازد. در گفتگو با استاد که روی تخت بیمارستان بود جز امید به آینده و انرژی فراوان شنیده نمی‌شد. دوست داشتیم خبر‌های خوش موفقیت‌های جوانان مان در المپیک پیش رو و مسابقات جهانی را از زبان او بشنویم ولی در برابر تقدیر الهی چه می‌شود کرد. درگذشت استاد مسعود اسکویی را به خانواده، دوستان و اهالی رادیو تسلیت گفته و برای آنان صبر الهی و برای آن مرد محترم و باوقار، رحمت الهی مسئلت می‌کنم.
پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما»

مسعود اسکویی مجری و مفسر ورزش رادیو وتلویزیون امروز در ۸۵ سالگی دارفانی را وداع گفت. وی مدتی پیش به دلیل شکستگی ناحیه پا و لگن در بیمارستان لاله عمل جراحی شده و مدتی در بخش مراقبت‌های ویژه به سر می‌برد. وی از سال ۱۳۴۵ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و سابقه حدودا ۵۷ سال گزارشگری و فعالیت در رادیو و تلویزیون را داشت. اسکویی از جمله پیشکسوتان خوش نام و خوش صدای رسانه ملی به شمار می‌رفت که تعصب و غیرت تحسین برانگیزی به رادیو و خصوصاً حوزه ورزش داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به درگذشت مسعود اسکویی
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • درگذشت مسعود اسکویی گوینده و مجری رادیو
  • مسعود اسکویی گوینده ورزشی درگذشت
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟