Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش صفاری، سرپرست معاونت نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت:  ما در استان تاکنون به ۱۰۴ واحد کارگاهی برای تولید ماسک مجوز داده ایم و تجهیز شده اند که توان تولید ماهانه ۷ میلیون ماسک را دارند.

او بابیان اینکه پس از شیوع ویروس کرونا مجوز‌های جدید برای ایجاد کارگاه تولید ماسک صادر شد افزود: برخی از کارگاه‌های استان با شیوع این بیماری تغییر خط تولید دادند و آن‌ها هم به تولید ماسک با توجه به نیاز استان پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه هیچ مشکلی در تامین پارچه‌های ماسک برای این کارگاه‌ها نداریم اظهار کرد: با توجه به تولید بیش از ۹۵ درصد پارچه ماسک در شرکت بافتسان ملایر تامین پارچه‌ی کارگاه‌ها به خوبی انجام می‌شود.

صفاری اضافه کرد: در ۱۰۴ واحد کارگاهی تولید ماسک استان بیش از هزار و ۵۰۰ نفر مشغول به کار شده اند.

سرپرست معاونت نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان همدان بیان کرد: ماسک‌های تولیدی این واحد‌ها از طریق ۹ چادر عرضه ماسک دولتی در میدان‌ها و مسیر‌های اصلی شهر توزیع و بخشی از آن به ادارات و دستگاه‌های دولتی و واحد‌های تجهیزات پزشکی تحویل داده می‌شود.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید ماسک ویروس کرونا استان همدان تولید ماسک کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سید جلیل حسینی با اشاره به اجرای مانور بازرسی از کارگاه‌های پرخطر استان گفت: در راستای صیانت از نیروی کار و در پیش بودن روز ایمنی و بهداشت کار این مانور اجرا شد.

حسینی، کاهش حوادث ناشی از کار و ارتقای ایمنی با اولویت کارگاه‌های پرخطر را از اهداف این بازرسی‌ها برشمرد.

به گفته وی؛ از ۱۵ هزار و ۷۶۱ کارگاه مشمول قانون کار در استان‌ ۶۵۰ کارگاه پرخطر هستند که شامل رسته‌های معدن، ساختمان، تولید در حوزه صنایع پلاستیکی، لاستیکی، شیمیایی و فلزی است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد