Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای داشتن یک خانواده خوب و موفق، لازم نیست به سبک و سیاق زوج‌های اینستاگرامی زندگی کنیم.

به گزارش شریان نیوز،این‌روزها در اینستاگرام، یک سبک تازه از «خانواده» درحال معرفی و تبلیغ است. جوان‌ترها، آن‌هایی که تازه تشکیل خانواده داده‌اند و در جست‌وجوی الگویی متفاوت از نسل قدیم هستند، چشم‌شان به صفحات پررنگ و لعابی است که خودشان را «هپی فمیلی» و «خونه عشق‌مون» و شبیه این‌ها معرفی می‌کنند و در بیوی صفحه‌شان اسم همه اعضای خانواده را می‌نویسند به نشانه محبت و همراهی همیشگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

البته آدم‌ها می‌توانند هر طوری دوست دارند، خودشان و تجربیات روزمره‌شان را ارائه کنند اما این تصویر تزیین شده از خانواده، عده‌ای را وادار به تقلید می‌کند و عده‌ای را هم تحت فشار می‌گذارد چون هیچ شباهتی بین سبک زندگی خودشان و این «فمیلی‌های هپی» نمی‌بینند. در مطلب پیش رو به مناسبت روز خانواده، آموزه‌های اشتباه خانواده‌های اینستاگرامی را با هم مرور می‌کنیم.

سورپرایز، تولدبازی: ماهگرد عشق‌شان را جشن می‌گیرند. همدیگر را غافلگیر می‌کنند. تولدهای‌شان را ندیدی؛ لباسِ هماهنگ و کیک چندطبقه و گروه موزیک. اگر این زندگی خانوادگی است، کاری که ما می‌کنیم اسمش چیست؟

توضیح: زن و شوهر‌ها در خانواده‌های سالم برای هدیه دادن، نیاز‌های طرف مقابل را درنظر می‌گیرند، چون می‌دانند ۲۰۰ شاخه گل رز، با همه رمانتیک بودنش، هدیه‌ای غیرضروری است. عقلانیت و درنظرگرفتن جوانب کارها، نشانه پختگی و بلوغ است.  اگر تولد اعضای خانواده‌تان را بهانه‌ای برای ابراز عشق به هم می‌دانید و نه موقعیت استرس‌زایی که حتما باید غافلگیری درکار باشد، اگر بچه‌ها در خانه شما پرتوقع بار نیامده‌اند و اگر مناسبت‌های اختراعی تازه مثل ماهگرد را جدی نمی‌گیرید، اجازه ندهید خانواده‌های اینستاگرامی به شما بگویند از لذت زندگی خانوادگی محروم هستید.

 

سفره رنگین: هر روز یک غذای تازه، روی میزشان است. صبحانه همیشه گرم، ناهار حتما مفصل، شام ترجیحا سالادهای خارجی با مواد اولیه‌ای که هی توی کامنت‌ها ازشان بپرسند «از کجا می شه خرید؟». به این می‌گویند زندگی خانوادگی!

توضیح: اهمیت دادن بیشتر از این به خورد وخوراک، همان خصلت مذمومی است که در فرهنگ ما «بنده شکم» خوانده می‌شود. خانواده‌های اینستاگرامی با مد تازه‌ای که راه انداخته‌اند، زنان را برای سرآشپزهای قهار بودن تحت فشار می‌گذارند. شرکت در رقابت برای سفره رنگین‌تر انداختن، یعنی زمان ارزشمندی را که می‌شود کنار هم سپری کرد، به آشپزخانه اختصاص بدهید. با مشورت هم، یک برنامه غذایی بنویسید. به هرکدام از اعضای خانواده مسئولیتی بدهید. خلاف تبلیغ اینستاگرامی‌ها، در خانه خانواده‌های سالم، یک نفر دایم درحال پخت و پز نیست، کارها تقسیم می‌شود و با غذا مثل ابزاری برای تفاخر برخورد نمی‌شود. اگر میز و سفره‌تان معمولی است و دایم از بشقاب‌تان عکس نمی‌گیرید، اجازه ندهید خانواده‌های اینستاگرامی به شما بگویند کارتان اشتباه است.

 

دائم در سفر: هر دو، سه ماه یک بار لوکیشن پست‌های‌شان پاریس و استانبول و کیش است با کپشن‌های «دو روز زندگی رو به خودتون سخت نکنین»، «بسیار سفر باید...»، خانواده اصلا یعنی همین و ... !

توضیح: برنامه‌ریزی برای مسافرت، بخشی از «پروژه مشترک» خانواده‌هاست. پروژه مشترک، همان‌طور که از اسمش پیداست، به هر فعالیتی می‌گویند که همه اعضای خانواده را درگیر کند. بنابراین صرفِ برنامه‌ریزی و وقت گذراندنِ دسته جمعی، هدف است نه کاری که انجام می‌شود. مثل صداوسیما نمی‌خواهیم بگوییم اگر سفر رفتن فعلا مقدور نیست، توی اتاق و آشپزخانه گردش کنید. منظور این است که سفر، به خودیِ خود نشانه و لازمه خانواده شاد و سالم نیست. بنابراین ارزش پروژه‌های جمعی‌تان (بازی، غذاپختن، تعمیر و ساختن وسایل خانه و ...) را دست کم نگیرید و اجازه ندهید خانواده‌های اینستاگرامی به شما بگویند اگر به اندازه آن‌ها مسافرت نمی‌روید، دارید زندگی را به خودتان سخت می‌کنید و خانواده خوبی نیستید.

 

مامان/ بابای دربست: بچه‌های‌شان همه «کویین» و «پرنسس»‌اند. صفحه‌شان پر است از عکس فرزندان‌شان و آن‌قدر عاشق‌شان هستند که اسم صفحه شان را گذاشته‌اند مامان و بابای چی‌چی! (اسم بچه) حالا ما چی؟ این بچه تا دهانش را باز می‌کند، سرسام می‌گیریم. این که نشد خانواده.

توضیح: والدینِ خانواده‌های سالم، هویت‌شان در وجود فرزندشان خلاصه نمی‌شود. آن‌ها فردیت خودشان را دارند به‏‌علاوه نقشِ والدانه‌شان. همچنین می‌دانند که دایم عکس گرفتن از فرزندشان و منتشر کردن در فضای مجازی، نشانه اهمیت دادن به او نیست؛ نقض حریم شخصی کودک است و رساندنِ این پیام که مهم‌ترین ویژگی تو، چیزی که من بهش افتخار می‌کنم و دیگران هم تأییدش می‌کنند، زیبایی ظاهری‌ات است. اگر چنین رفتاری با فرزندتان نمی‌کنید، به شما تبریک می‌گویم.
 
به عنوان نکته آخر، نمی‌شود همه این‌ها را بگوییم و نگوییم که الگوهای عزیز، درحال کسب درآمد هستند! خانواده‌های خوشحال اینستاگرامی از «خانواده» بودن‏شان پول درمی‌آورند. هر لایک و کامنت ما، مایه اعتبار صفحه‌شان است و معیاری برای سفارش دهندگان تبلیغ. آن‌چه در اینستاگرام می‌بینید، اگر نه پوسته‌ای از زندگی دست کم بخش کوچکی از آن است.

منبع: شریان

کلیدواژه: خانواده های اینستاگرامی اعضای خانواده صفحه شان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۰۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) پیام اینستاگرامی و احساسی وحید امیری پس از حذف پرسپولیس

شب گذشته پرسپولیس در اراک با شکست در ضربات پنالتی مقابل آلومینیوم از جام حذفی حذف شد. یکی از ضربات از دست رفته پرسپولیس پنالتی وحید امیری بود. او پس از این اتفاق از پرسپولیسی‌ها عذرخواهی کرد.

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • عکس| اولین پست اینستاگرامی سعید آقاخانی بعد از اتمام نون‌خ
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • (عکس) پیام اینستاگرامی و احساسی وحید امیری پس از حذف پرسپولیس
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟