Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@07:45:29 GMT

افزایش تولید اتان فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۰۰۴۴

افزایش تولید اتان فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی

مدیر پالایشگاه هشتم مجتمع گاز پارس جنوبی از افزایش تولید اتان فازهای ۲۰ و ۲۱ این مجتمع گازی خبر داد.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، هادی چابوک گفت: از ابتدای امسال و همسو با تحقق نامگذاری سال جهش تولید، برنامه‌های لازم برای اجرایی شدن این شعار در دستور کار واحدهای مختلف پالایشگاه قرار گرفته که خوشبختانه درباره محصول راهبردی اتان این مهم محقق شده و تلاش‌ها برای دسترسی به ظرفیت طراحی تولید اتان در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با همکاری گروه‌های مختلف پالایشگاه مهندسی، بهره‌برداری و تعمیرات، میزان تولید اتان پالایشگاه پس از انجام تعمیرات اساسی و با اقدام‌های اثربخشی همچون تعمیرات اساسی توربواکسپندرهای هر چهار ردیف تصفیه گازی رشد چشمگیر داشته است.

 

مدیر پالایشگاه هشتم مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه این کار برای نخستین بار انجام شده و نقش مهمی در تولید اتان پالایشگاه هشتم داشته است، تصریح کرد: از دیگر اقدام‌های انجام‌شده، بهینه‌سازی شرایط فرآیندی و تغییر سیکل احیای بسترهای خشک‌کن ردیف‌های گازی است.

 

چابوک اظهار کرد: هم‌اکنون نیز پس از انتخاب پالایشگاه هشتم به‌عنوان پایلوت برای تست حذف گاز دی‌اکسید کربن با هدف افزایش بازیافت اتان از سوی مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، پس از برگزاری نشست‌های مقدماتی و بررسی شرایط و تهیه دستورعمل‌های فرآیندی، تست مذکور از تاریخ ۲۶ تیرماه با هماهنگی آن مدیریت آغاز شد که در حال انجام است.

 

وی یادآور شد: با انجام این موارد، بدون نیاز به تغییر یا افزودن تجهیزات جدید و فقط با بهینه‌سازی شرایط فرآیندی، افزایش محصول اتان محقق می‌شود.

برچسب هاپالایشگاه هشتم شرکت مجتمع گازی پارس جنوبی (SPGC)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: پالایشگاه هشتم شرکت مجتمع گازی پارس جنوبی SPGC آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو پالایشگاه هشتم پارس جنوبی تولید اتان مجتمع گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است