Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدر اعظم اتریش تحولات اخیر کرونایی در کشورش را نگران کننده ارزیابی کرده و تاکید کرد که کرونا از مرزها به اتریش وارد می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "کرونن سایتونگ"، "سباستین کورتس"، صدر اعظم اتریش در سخنانی تاکید کرد که اتریش تا به حال در بحران کرونا تابستان را به خوبی گذرانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال تحولات اخیر در کشورش را نگران کننده ارزیابی کرده و روز گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی بر درخواست خود برای تست گیری های بیشتر در مناطق مرزی به منظور مقابله با شیوع کرونا تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه شمار موارد ابتلای جدید به کرونا در بین افراد بازگشته از سفر بخصوص از کشور کرواسی افزایش چشمگیری داشته است گفت: این ویروس از طریق مرزها به اتریش می آید.

دولت اتریش درباره سفر به کرواسی به شهروندان خود هشدار داده است. تا قبل از ظهر یکشنبه حدود 191 مورد ابتلای جدید به کرونا در 24 ساعت در این کشور ثبت شده است. در "اتریش علیا" بیش از نیمی از موارد ابتلای جدید به کرونا مربوط به افراد بازگشته از سفر بخصوص از کشور کرواسی بوده است.

صدر اعظم اتریش از همکاری خوب خود با وزارت بهداشت و مسئولان ایالات برای مهار کرونا در کشورش سخن گفته و این را بسیار خوب دانست که پلیس با قدرت مرزها را کنترل می کند.

صدر اعظم اتریش در بخش دیگری از سخنانش از شهروندان خواست خطر کرونا را دست کم نگیرند و خطاب به آن ها گفت: لطفا محتاط باشید.

وی تاکید کرد: اقدامات سختگیرانه به ویژه برای افرادی که از خارج به کشور باز می گردند لازم است تا از محدودیت هایی مشابه بهار سال جاری جلوگیری به عمل آید.

بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده تابه حال در کشور اتریش 23370 نفر به کرونا مبتلا شده و 728 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

کرونا همچنین عامل به وجود آمدن شکاف بودجه ای بزرگی در اتریش شده است.

با شروع بحران کرونا این مسئله واضح بود که بحران کرونا آثار عمیق و آشکاری در بودجه مالی اتریش بر جا خواهد گذاشت. با توجه به اوضاع پیش بینی این مسئله دشوار بود، اما حالا آمارهای جدید از یک شکاف بودجه ای بزرگ خبر می دهد. بر این اساس وزارت دارایی اتریش در نیمه ابتدایی سال جاری میلیاردی با شکاف بودجه ای 11 میلیارد یورویی مواجه شد.

بر اساس آمارهای رسمی موجود، درآمدهای دولتی در نیمه ابتدایی سال جاری میلادی حدود 32 میلیارد یورو و هزینه ها نزدیک به 43 میلیارد یورو بوده که حاکی از یک شکاف بودجه ای بزرگ حدود 11 میلیارد یورویی است. این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل میزان درآمدهای دولتی و هزینه ها متعادل بود.

این شکاف بودجه‌ای در اتریش بخصوص به دلیل کاهش درآمدهای مالیاتی و افزایش هزینه ها پیامد بحران کرونا ایجاد شده است. تنها مالیات بر درآمد در مقایسه با دوره زمانی مشابه در سال گذشته حدود 1 میلیارد یورو کاهش داشته است. این در حالی است که هزینه های دولت در دوران بحران کرونا برای حمایت از شهروندان در برابر عواقب کرونا افزایش چشمگیری داشته است.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا بیشتر بخوانید... کرونا|ادامه روند صعودی ابتلا در عراق؛ افزایش آمار مبتلایان در عربستان به بیش از ۲۹۸ هزار نفر کرونا در اروپا|از افزایش چشمگیر آمار مبتلایان روزانه در فرانسه تا هجوم توریست‌های انگلیسی برای بازگشت قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... کرونا|ادامه روند صعودی ابتلا در عراق؛ افزایش آمار مبتلایان در عربستان به بیش از ۲۹۸ هزار نفر کرونا در اروپا|از افزایش چشمگیر آمار مبتلایان روزانه در فرانسه تا هجوم توریست‌های انگلیسی برای بازگشت واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ شورای همکاری خلیج فارس بالاخره سکوت خود را شکست اما نه علیه امارات ! ۲ امارات کاردار ایران را احضار کرد‎ ۳ عربستان|افشای درخواست بن‌سلمان از آمریکا به عنوان پیش شرط عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ۴ عطوان: سیلی محکم شورای امنیت افول آمریکا را اثبات کرد/ ایران نسخه ترامپ در انتخابات را پیچید ۵ زمان استفاده همگانی از واکسن روسی علیه کرونا مشخص شد ۶ آسمان کابوس صهیونیست‌ها؛ ثبت ۱۷ مورد آتش سوزی در اراضی اشغالی درپی پرتاب بالن‌های آتش‌زا ۷ واکنش کویت به عادی‌سازی امارات با اشغالگران ۸ عراق|پیام مسعود بارزانی به مصطفی الکاظمی/ تأکید بر لزوم توافق اربیل ــ بغداد مهمترین اخبار بین الملل چرا امارات عادی سازی رسمی روابط با رژیم اسرائیل را آغاز کرد؟۲- زیرساخت‌هایی که پنهانی ایجاد شد بولتون در وال استریت ژورنال: مکانیزم ماشه ارزش ریسک کردن ندارد ریابکوف: نشست سران درباره برجام باید فوراً برگزار شود «دیپلماسی زیپی» و استحاله ذهنی اماراتی‌ها نسبت به عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل مهمترین اخبار تسنیم روحانی: رئیس جمهور آمریکا بدترین خباثت‌ها و جنایت‌ها را در حق ملت ایران مرتکب شده است شیوه‌‌نامه‌‌‌‌ بهداشتی برگزاری کنکور سراسری اعلام شد معاون بورس تهران: افول قیمت سهام بعد از ۲ سال رشد بالا طبیعی است ماجرای نامه اعتراضی وزیر جهاد کشاورزی به صمت و معمای استعفای حجتی عطوان: سیلی محکم شورای امنیت افول آمریکا را اثبات کرد/ ایران نسخه ترامپ در انتخابات را پیچید درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا صدر اعظم اتریش آمار مبتلایان شکاف بودجه ای بحران کرونا عادی سازی بین الملل هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۱۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور تحولات و حذف دشمن مشترک

به گزارش قدس آنلاین، در این یادداشت آمده است: همکاری این کشورها فقط منحصر به نبرد روسیه و اوکراین نیست.

این فقط نوک کوه یخ است و عمق همکاری‌ها بسیار بیشتر است. جنگ اوکراین صرفاً به تعمیق روابط اقتصادی، نظامی، سیاسی و فناوری آن‌ها سرعت بخشیده است. در حال حاضر همگرایی در روابط این کشورها به ایجاد یک محور جدید تحولات منجر شده که می تواند چشم انداز ژئوپلتیکی جهان را تغییر دهد.

وقتی دولت‌های ناراضی کارشکنی می‌کنند
این اندیشکده آمریکایی تأکید می‌کند : همگرایی این گروه، به منزله ایجاد یک بلوک انحصاری و متحد نیست، بلکه به منزله شکل‌گیری مجموعه‌ای از دولت‌های ناراضی است که بر سر هدف مشترکی برای براندازی اصول فعلی، اتفاق‌نظر دارند. وقتی این چهار کشور همکاری می‌کنند، اقدامات آن‌ها هم‌افزایی پیدا می‌کند و اثربخشی ابزارهای سیاست خارجی ایالات متحده برای تحریم‌ها را کاهش می‌دهند. در حقیقت باید گفت هدف جمعی آن‌ها ایجاد جایگزینی برای نظم فعلی است که به نظر آن‌ها تحت سلطه ایالات متحده است. 

تشکیل باشگاه ضدغرب
این دو عضو ارشد برنامه‌های امنیتی ایالات متحده ادامه می‌دهند: همکاری میان اعضای این محور چیز جدیدی نیست. چین و روسیه شراکت خود را از پایان جنگ سرد تقویت کرده‌اند. ایران و روسیه نیز پس از شروع جنگ سوریه با یکدیگر همکاری کردند. چین با پیوستن به همکاری‌های روسیه و مشارکت در توافق‌نامه‌های انرژی با ایران، از تهران در برابر اثرات تحریم‌های ایالات متحده حمایت کرده است. مسکو در دو دهه گذشته یکی از بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان تسلیحات تهران بوده و اکنون بزرگ‌ترین منبع سرمایه‌گذاری خارجی آن است. صادرات روسیه به ایران در ۱۰ ماهه اول سال ۲۰۲۲، ۲۷ درصد افزایش یافته است. برای سه سال متوالی چین، ایران و روسیه مانورهای دریایی مشترکی را در خلیج عمان برگزار کرده‌اند که آخرین آن در مارس ۲۰۲۴ بود. 

مجله فارین افرز معتقد است: همکاری فزاینده میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه ناشی از مخالفت مشترک آن‌ها با نظم جهانی تحت سلطه غرب است؛ رویکردی که ریشه در این باور دارد که این سیستم به آن‌ها موقعیت یا آزادی عملی را که شایسته آن هستند، نمی‌دهد. البته تاریخ نشان می‌دهد ممکن است برای گروهی از قدرت‌های ناراضی، آینده مثبت پیش‌رو نباشد. مانند پیمان سه‌جانبه ۱۹۴۰ که آلمان، ایتالیا و ژاپن را متحد کرد و آن‌ها موفق نشدند، اما جنگ جهانی دوم قطعاً تحولات جهانی را به همراه داشت.
 
تهدید چهار قدرت
آندریا کندال-تیلور و ریچارد فونتین ضمن بررسی همکاری رو به رشد میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه معتقدند اختلافات جدی میان این کشورها وجود دارد؛ چرا که با روی آوردن مسکو به پکن، مسکو به پذیرش نقش شریک کوچک‌تر باید قانع باشد. البته در چنین تحلیلی شدت تهدید نادیده گرفته می‌شود. از سویی دیگر اقتصاد آمریکا بسیار بزرگ‌تر، ارتش آن به طور قابل توجهی قدرتمندتر و سیستم دموکراتیک آن پایدارتر است و واشنگتن هنوز هم می‌تواند از تحولات این محور جلوگیری کند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم
  • تاکید ایران و گرجستان بر اهمیت تحکیم صلح و امنیت منطقه
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • مخالفت هواداران با رالف رانگنیک هیچ اهمیتی برای مدیران بایرن مونیخ ندارد
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • نفت در مدار رشد؟
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳