Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@16:22:02 GMT

اثرات قدرتمند داستان پردازی در ذهن

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۲۷۰۰

اثرات قدرتمند داستان پردازی در ذهن

خبرگزاری آریا - هنر داستان پردازی از دیرباز یک مهارت قابل احترام و یک سنت مهم در بسیاری از فرهنگ ها بوده است. در طول تاریخ، بزرگان جامعه و داستانهای آنها گنجینه ای از دانش، تاریخ و خرد جامعه بوده اند.
هنر داستان پردازی از دیرباز یک مهارت قابل احترام و یک سنت مهم در بسیاری از فرهنگ ها بوده است. در طول تاریخ، بزرگان جامعه و داستانهای آنها گنجینه ای از دانش، تاریخ و خرد جامعه بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای قدیمی تر یک جامعه برای زنده نگه داشتن سنت شفاهی، تشویق می شدند داستان های خود را با نسل های جوان به اشتراک بگذارند. امروزه محققان علوم پزشکی و اجتماعی مرکز مشاوره مکث بیشتر علاقمند هستند از اهمیت قصه گویی به عنوان وسیله ای برای آموزش، سرگرمی و حتی سلامت شناختی استفاده کنند.
تأثیر داستان گویی بر سلامت مغزمطالعاتی که در زمینه داستان گویی صورت گرفته است، توانایی گفتن داستانهای قانع کننده را به عنوان چیزی که ممکن است عامل مزیتی برای بقا در طول تکامل انسان داشته باشد، مورد بررسی قرار داده است. پژوهشگرانی نیز وجود داشته اند که به پژوهش درباره آثار روانی و درمانی داستان پردازی پرداخته اند. شاید جالب ترین تحقیقات دنیا تحقیقی است درباره تعداد فزاینده ای از افراد مبتلا به زوال عقل که از شرکت در داستان گویی مبتنی بر گروه یا درمان با داستان گویی که یک نوآوری است، بهره می برند. در معالجه سایر مشکلات های بهداشت روان مانند افسردگی نیز همین روش به کار می رود. مطالعات مربوط به استفاده از روش درمانی مجدد با افرادی که از زوال عقل یا آلزایمر رنج می برند، تأثیر درمانی را بر عملکرد شناختی و همچنین کیفیت فاکتورهای زندگی مانند خوشبختی و خلقی بررسی کرده اند که هر دو به نظر می رسد تحت تأثیر زندگی نامه داستان ها قرار گرفته اند.

نحوه استفاده از داستان گویی برای سلامت مغزدر حالی که هنوز هم تحقیقات لازم برای درک کامل چگونگی استفاده از درمان از یادآوری خاطرات و داستان ها به نفع جمعیت پیر وجود دارد، داده های فعلی نشان می دهد که مزایای بسیاری برای داستان پردازی وجود دارد. از جمله حافظه بهبود یافته تا خلق و خوی بهتر که منجر به روابط بین فردی بهتر میشود. متأسفانه امروزه نیز غالباً فقط تلفن را می گیریم تا با کسی صحبت کنیم، بدون اینکه به آنچه می خواهیم بگوییم فکر کنیم. سعی کنید با گفتن داستان، به مغز خود تمرین دهید و روابط خود را تقویت کنید. مغز شما از ورزش روزانه خلاقیت بهره مند خواهد شد که راهی عالی برای اشتراک گذاری با دیگران است.
نکاتی درباره یادآوری و داستان پردازیدر اینجا چند نکته داستان پردازی برای آمادگی ذهنی، روابط بهتر و پیری سالم مغز آورده شده است:
هیجان زده شدنداستان پردازی یک اجرا است و برای گفتن یک داستان خوب به انرژی و اشتیاق نیاز دارید. پرشور باشید، حتی اگر به نظر احمقانه باشد.
لبخندمی توانید شخصی را در حال لبخند زدن ببینید. وقتی فرد داستانی را با لبخندی بر چهره خود می گوید، دلهره های ظریف در تغییر صدا ایجاد میشود. اگر لبخند می زنید، کلمات مختلفی را انتخاب خواهید کرد. به یاد داشته باشید که داستان سرایی نیز سرگرمی است و باید سرگرم کننده باشد.
تمرینهر روز یک داستان را انتخاب کنید. وقتی شخصی با شما تماس گرفت زد یا حضوری با شما ملاقات کرد، با داستان خود آماده خواهید شد تا خیلی هیجان زده آنرا به او بگویید. در این صورت شنونده شما منتظر دیدار با شما و شنیدن داستانهای شما خواهد بود.
داستان را کوتاه کنیدداستان ها می توانند ادامه پیدا کنند اما یک داستان خوب لازم نیست طولانی باشد.
از جزئیات زیادی استفاده کنیداز جزئیات زیادی در بیان داستان استفاده کنید. در طول روز یا هنگام یادآوری یک رویداد از گذشته توجه کنید. جزئیاتی مانند لباس هایی که مردم می پوشیدند، نحوه حرکت آنها و اینکه چه چیزهایی احساس می شوند را درج کنید. نگویید «او ناراحت به نظر می رسید» بگویید «او آتش از چشمانش بیرون آمده بود»؛ چیزهای زنده با جزئیات و توضیحات.

در بیان احساسات فقط به واقعیت ها نپردازیدواقعیات معمولاً بسیار کسل کننده هستند. احساسی را که برداشت می کنید، بگویید. در مورد اینکه چرا شما این احساس را کردید و چه خاطراتی را به وجود آورد، صحبت کنید. احساسات همیشه موضوعات جالبی هستند.
شخصیت ها را توسعه دهیدپستچی یا لوله کش، همه می توانند به شخصیت های داستان شما تبدیل شوند. بیاموزید که به چیزهای عجیب و غریب شگفت انگیزی که هر کس دارد، توجه و قدردانی کنید. این افراد را توصیف کنید و به آنچه باید فکر می کردند فکر کنید.
فکر نکنید داستان جالبی نیستهر چیزی اگر به خوبی گفته شود، می تواند جالب باشد. نگران نباشید که اخیراً هیچ درام بزرگی برای شما اتفاق نیفتاده است. داستان پردازی بیشتر در مورد چگونگی گفتن آن چیزی است که می گویید نه محتوای آن.
منبع: verywellmind.com

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: داستان پردازی داستان گویی داستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۲۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا افلاطونی ظهر شنبه در نشست شورای قضائی و شورای حفظ حقوق بیت المال در بوشهر گفت: باید از عهده مدیریت‌ها به خوبی بربیاییم برنامه‌های توسعه‌ای، تولید و اشتغال در عرصه زمین اتفاق می‌افتد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: زیرساخت تولید و اشتغال به عنوان پیشران و توسعه کشور تثبیت مالکیت است. عرصه زمین، حد نگار و تثبیت مالکیت یعنی حد و حدود آن مشخص باشد.

وی گفت: رکن اول در تثبیت مالکیت، رفع تداخلات است که یک بار برای همیشه مالکیت دولت را از مردم جدا می‌کنیم.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: بعضی کارها را یک بار برای همیشه انجام می‌دهیم که یک خدمت ماندگار می‌شود.

افلاطونی ضمن اشاره به اهمیت رفع تداخلات افزود: رفع تداخلات نماد همدلی بین سه قوه برای ارائه یک خدمت ماندگار به مردم است.

وی ادامه داد: یکی از اثرات بازر رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی می‌باشد.

وی در مورد رکن دوم تثبیت مالکیت به بحث آمایش سرزمین اشاره کرد و اظهار داشت: آمایش سرزمین یعنی مدیریت زمین که تعریف بالقوه و بالفعل دارد به عنوان مثال در شهرک‌های صنعتی یک بار زیرساخت تعریف می‌شود و هزینه آب و برق و گاز یک بار پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید همکاری‌های لازم در خصوص ایجاد شهرک‌های مولد داشته باشد.

وی بیان کرد: سرمایه گذاری باید منطبق با آمایش سرزمین باشد و این فرصت بسیار مناسبی برای استان بوشهر است که از این ظرفیت استفاده کند و شهرهای مولد که هر واحد سکونت گاه در روستا یک واحد مولد هم باشد.

وی گفت: هدف ما در سازمان امور اراضی این نیست که اموال عمومی را تبدیل به اموال شخصی افراد کنیم این طرح را به شرکت شهرک‌های کشاورزی که ۱۰۰ درصد دولتی است واگذار می‌کنیم.

کد خبر 6089897

دیگر خبرها

  • رسانه پردازی جلوی حکومت دیکتاتورها را می گیرد
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • جلال‌زاده: زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • بارورسازی ابرها می‌تواند منجر به اثرات فاجعه بار شود
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده