Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@12:32:18 GMT

سلبریتی‌های مقاوم در برابر کرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۵۶۸۳

سلبریتی‌های مقاوم در برابر کرونا

روزنامه صبح‌نو نوشت: ما همچنان درگیر کرونا هستیم. احتمالا درآینده‌‌ای نزدیک هم با آن همراه باشیم. این مسائل سبب شده است که تمام مسائل زندگی روزمره‌مان تحت تاثیر این مساله قرار بگیرد. مسائل فرهنگی و هنری هم لاجرم در این وضعیت باید حالت اضطرار داشته باشد؛ کمااینکه خیلی از مواقع هست.

هم‌اکنون اگرچه سینماها و تئاترها باز هستند و فعالیت در آنها طبق پروتکل‌‌‌های بهداشتی جریان دارد اما میزان فروش نشان می‌دهد که مردم ترجیح می‌دهند در این شرایط به فکر حفظ سلامتی خود باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبعا در این شرایط بسیاری از اجتماعات که با حضور مردم برگزار می‌‌شود هم لغو شده است. در حوزه فرهنگ نمایشگاه کتاب تهران به عنوان بزرگترین آوردگاه نشر کشور بعد از وقفه چندماهه تعطیل شد و جشنواره جهانی فیلم فجر هم برگزار نشد. در این شرایط برگزاری جشنواره فیلم فجر در بهمن سال‌جاری هم دچار ابهام هست. در همین ماه‌‌‌های گذشته بسیاری از جشن‌‌‌های مرتبط با خانه سینما و جشن اصلی آن لغو شد و سایر برنامه‌‌‌های فرهنگی هم به این وضعیت دچار شدند و برنامه‌‌‌های خود را لغو ‌کردند.

با این حال شنبه‌شب جشن حافظ برگزار شد و برگزیدگان خود را هم معرفی کرد اما با انتشار تصاویری از دورهمی و بازیگران حاضر در جمع مشخص شد که ظاهرا پروتکل‌‌‌های بهداشتی در این میان رعایت نشده است و غیر از دو بازیگر مثل مریلا زارعی و الناز شاکردوست، باقی افراد در تصاویر منتشرشده ماسک نزده و حتی فاصله اجتماعی تعیین‌شده را هم رعایت نکرده بودند.

این مساله در حالی است که پروتکل اعلامی وزارت بهداشت درباره اجتماعات می‌‌گوید که جمع شدن بیشتر از 10 نفر در یک مکان، دارای خطر ناشی از انتقال ویروس کروناست و این مساله مهم در جشن حافظ رعایت نشده و خب این مساله در شبکه‌‌‌های اجتماعی مورد انتقاد کاربران قرار گرفته است.

تسنیم هم در مطلبی در انتقاد از این جشن نوشت: در صفحات مجازی‌شان از فعالیت شبانه‌روزی پزشکان و پرستاران حمایت می‌کنند و مثلِ همیشه ژستِ مردم‌داری و مردم‌دوستی به خود می‌گیرند اما خودشان جلوی جشن‌ها و دورهمی‌هایشان را نمی‌گیرند. وقتی بحث لغوِ جشنواره فیلم فجر امسال در نشست خبری رییس سازمان سینمایی خیلی جدی مطرح می‌شود، اسکار و جشنواره‌های هنری جهانی عقب می‌افتد و بقیه تجمع‌ها در حوزه‌های مختلف متوقف می‌شود، جشن حافظ با همان روش‌های قبل بیستمین دوره خودش را برگزار می‌کند، اینجا کرونا هست، آنجا کرونا نیست! وقتی محسن تنابنده جایزه بهترین بازیگر کمدی را می‌گیرد، یادِ «پایتخت» نیمه‌تمامی می‌افتم که به‌خاطر مشکلات کرونایی متوقف شده است اما انگار کرونا با جشن حافظ کاری ندارد یا شبنم مقدمی که چندی پیش گفته بود «حتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم فعلاً کار نمی‌کنم»، کدام پروتکل بهداشتی میان چهره شما و دوستان‌تان دیده می‌شد؟!

این رفتارها ما را یاد این نکته می‌اندازد که چقدر سلبریتی‌های ما با سلبریتی‌های خارجی متفاوتند؛ وقتی بازیگر هالیوود به‌جای القای ناامیدی در جامعه دست به کار می‌شود و خودش برای مبارزه با کرونا به مردمش کمک‌های مادی و معنوی می‌کند، اینجا فقط از سلبریتی‌هایمان اعتراض و نقد و ناامیدی می‌بینیم؛ وقتی از هر اتفاق و بحرانی به‌سود خودشان بهره می‌برند یا به‌قولی از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند؛ مثلا به‌واسطه سازمانی خصوصی، دارویی را در بوق و کرنا می‌کنند که مایه دردسر کاربران می‌شود چرا که اصلاً آن دارو تقلبی بوده است.

در حالی که تا چند روز دیگر محرم شروع خواهد شد و بسیاری از هیات‌‌‌های بزرگ پرجمعیت به دلیل کنترل ویروس جلسات خود را ملغی کرده‌اند و هنوز درباره آن بحث و نظر در حال انجام است، این مدل تجمعات بدون رعایت پروتکل‌ها برگزار می‌‌شود و خب احتمالا بسیاری از همین شرکت‌کنندگان در روزهای آینده نگران سلامتی مردم بابت برگزاری جلسات عزاداری سیدالشهدا، آن هم با رعایت کامل پروتکل‌ها خواهند شد.

چند هفته قبل هم که موج دوم کرونا شروع شد و مقامات بهداشتی توصیه فراوان به عدم سفر داشتند، نفیسه روشن عکسی از خودش در کیش منتشر کرد که با انتقادات فراوان مردم مواجه شد. یکی از کاربران زیر پست سفر این بازیگر نوشته بود: «نفیسه خانم چه کار اشتباهی که الان تو این روز‌های کرونایی رفتین مسافرت؛ شما باید الگوی ملت باشین»؛ اما این بازیگر زن به این انتقاد پاسخ تند و اهانت‌آمیزی داد و نوشت: «بیخود تو مغزتون اراجیف نبافین! من یکی از 300 مسافر یک ایرباس بودم؛ از ده‌ها ایرباس پرمسافر! امیدوارم امثال تو دست از سر هنرمند‌ها بردارین! هنرمند‌ها زندگی دارند! الگو نیستند! این مردم هزاران الگو دارند! پس لطفا در صفحه من سکوت رو رعایت کنید!»

با این حال برگزاری جشن حافظ بدون رعایت پروتکل‌ها و عدم‌فاصله‌گذاری اجتماعی و نیز ماسک‌نزدن بسیاری از هنرمندان در فضای مجازی این واکنش‌ها را در پی داشت.

علی صابونچی، فعال فرهنگی نوشت: ظاهرا هنرمندان هم کرونا نمیگیرن! واقعا جای سوال هست که تو این اوضاع چرا باید مراسمی مثل جشن_حافظ برگزار بشود؟ مسوولان وزارت بهداشت و فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد ملی کرونا در این خصوص نظری ندارند یا میترسن که به جامعه هنری حرفی بزنن که خدای‌نکرده بهشون بربخوره!

حمید رضایی هم اینطور نوشت: دیشب به جز مریلا زارعی، هیچ‌کدام از منتخبان جشنواره حافظ ماسك نزده بودند. حالا همین اساتید در آستانه محرم مطالب روشنفکرانه در خصوص خطر ابتلا به كرونا در هیات منتشر خواهند کرد.

داوود مدرسیان از اهالی رسانه هم با انتشار عکس‌‌‌های بدون ماسک هنرمندان نوشت: جشن_حافظ اینجوری با حضور سلبریتی‌ها برگزار شد! هدایاتون مبارک باشه، ولی ماسک؟ فاصله؟ لاقل برای ترویج من_ماسک_میزنم یه ماسکی می‌زدید!!

امیررضا سیرنگ هم نوشت: پیشنهاد من اینه که برا محرم هم جشن_حافظ بگیریم؛ اینجوری همه هم به به و چه چه میکنن، کسی هم پشت دسته نمیمونه!

مهدی قاسم‌زاده هم درباره واکنش‌‌‌های سیاسی به مراسم محرم نوشت: قطعا باید سبک زندگی کرونایی را آموخت اما کاش کسانی که بلدند صرفا به برگزاری مراسم مذهبی (آن هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی) ایراد بگیرند، راجع به برگزاری جشن_حافظ نیز یک موضع لااقل کوچک می‌‌گرفتند تا متهم نمی‌شدند به بی‌انصافی، نگاه سیاسی و خدایی‌ناکرده ضدیت با دین!

ابوالفضل عرفانی هم با کنایه اینطور گفت: این روزها مردم با ویروسی تماما هوشمند سر و کار دارند که نه به محل‌های برگزاری کنکور وارد می‌شود و نه به جشن_حافظ! ورود کروناویروس فقط به مراسم عزاداری سیدالشهدا آزاد است.

علی مرادخانی، فعال رسانه‌‌ای هم با اشاره به تعویق اسکار نوشت: اسکار عقب افتاد ولی جشن حافظ عقب نیفتاد!

صدیقه راسخی، روزنامه‌نگار با اشاره به آنلاین برگزار شدن بسیاری از مراسم‌ها نوشت: اپل رویدادش رو آنلاین برگزار کرد؛ مراسم توپ طلا لغو شد؛ بسیاری از شرکت‌ها و کمپانی‌‌‌های بزرگ رویدادهاشون رو یا لغو ‌کردن یا آنلاین برگزار ‌کردن؛ بعد ما اینجا جشن حافظ برگزار می‌‌کنیم!

منبع: الف

کلیدواژه: رعایت پروتکل ها سلبریتی ها جشن حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است

مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان کرمان، گفت: سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در استان بیش از دو برابر شده و میانگین مدت رسیدگی به شکایات به ۴۶.۵ روز رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مجتبی مصباح صبح امروز در جمع خبرنگاران با تبریک هفته کار و کارگر، اظهار داشت: این هفته از 5 اردیبهشت ماه آغاز شده و 11 اردیبهشت ماه آخرین روز این هفته است که در این هفته برنامه‌های متعددی در سطح کشور و استان کرمان برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه حسن شروع برنامه‌های این هفته دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب بود که با حضور حدود 500 کارگر از سراسر کشور برگزار شد، ادامه داد: اختتامیه همه این برنامه‌ها در سطح ملی امروز با تجلیل ریاست جمهور از کارگران نمونه، گروه‌های کار و کارفرمایان نمونه است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه در هفته کار و کارگر در سطح استان کرمان چیزی در حدود 150 برنامه کارگری توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد، افزود: علاوه بر آن صدها جشن کارگری نیز را در واحدهای کارگری ما در استان برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه امروز برگزاری جشنواره ملی امتنان را داریم، ادامه داد: در این جشنواره از 16 برگزیده حوزه کارگری و کارفرمایی برتر کشوری تجلیل می‌شود که دو نفر از این برگزیدگان از استان کرمان هستند که نشان از پویایی جامعه کارگری استان دارد.

مصباح با بیان اینکه سی و پنجمین دوره جشنواره امتنان فردا در کرمان برگزار و از کارگران و کارفرمایان نمونه استان با حضور مسئولان استانی تجلیل می‌شود، گفت: کارگران و خانواده‌های آنها بیش از نیمی از جمعیت استان کرمان را شامل می‌شوند .

وی با اشاره به شعار سال، گفت: بر این اساس مبنای کار ما مشارکت بیشتر جامعه کارگری است و تلاش می‌کنیم که تسهیلات و برنامه‌های اشتغال‌زایی استان را به سمت جامعه کارگری و استفاده از مشارکت مردم ببریم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه سال گذشته 37 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و 120 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال خانگی داشتیم، ادامه داد: تسهیلات اشتغال‌زایی وزارت کار به 44 میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه تعهد اشتغال امسال استان کرمان چیزی در حدود 40 هزار نفر است که 25 درصد آنها باید از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد، افزود: دغدغه ما در استان و حتی کشور در ارتباط با اشتغال فارغ‌التحصیلان بیکار است.

مصباح با اشاره با سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در استان طی دو سال گذشته بیش از دو برابر شده است، گفت: سال گذشته به 4 هزار و 112 پرونده شکایت کارگران از کارفرمایان رسیدگی شده و میانگین مدت رسیدگی به شکایات از 102 روز در سال 1400 به 46.5 روز در سال 1402 رسیده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است
  • آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • حمله دزدان به یک سلبریتی دیگر در اتوبان چمران؛ پیگیری نمی‌کنم! +تصویر
  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند