Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@22:52:58 GMT

شوک عفونی علت بازگشت شجریان به بیمارستان

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۶۱۷۷

شوک عفونی علت بازگشت شجریان به بیمارستان

بابک حیدری اقدم ـ مدیرعامل بیمارستان جم ـ در توضیح وضعیت جسمانی محمدرضا شجریان بیان کرده است که علیرغم فروکش کردن اظهارات بالینی نسبت به روز نخست مراجعه به بیمارستان، شرایط عمومی وی همچنان مطلوب نیست.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، محمدرضا شجریان که فروردین ماه امسال پس از گذراندن دوره چندماهه در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان جم،  بر اساس آنچه اعلام شد، «با حال عمومی مناسب و مساعد و شرایط قلبی، عروقی و ریوی پایدار» از بیمارستان ترخیص شده بود، بار دیگر ـ شنبه ـ ۲۵ مرداد ماه ـ در بیمارستان جم و در بخش آی سی و یو (مراقبت‌های ویژه) بستری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان روز بیمارستان جم در بیانیه‌ای که در اینستاگرام خود منتشر کرد، نوشت که محمدرضا شجریان با افت سطح هوشیاری، افت فشار خون، شوک سپتیک در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان جم بستری شد.

پزشک معالج شجریان هم روز شنبه از تلاش برای تحت کنترل درآوردن شرایط جسمی وی خبر داده بود.

همچنین این بیمارستان روز بعد هم درباره وضعیت جسمانی محمدرضا شجریان اعلام کرد که فشار خون پایدار و وضعیت تنفسی بهتر شده است ولی سطح هوشیاری تغییری نکرده است و همچنان در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان جم تحت نظر تیم پزشکی است.

حال بابک حیدری اقدم ـ مدیرعامل بیمارستان جم ـ در مصاحبه‌ای با شبکه خبر درباره آخرین وضعیت سلامت محمدرضا شجریان بیان کرده است: استاد شجریان دو روز قبل با تابلوی شوک سپتیک یا شوک عفونی به بیمارستان منتقل شدند که در آن زمان شرایط بالینی مناسبی نداشتند. وضعیت جسمانی ایشان همراه با افت فشار، تنگی نفس، ترشحات ریوی بسیار زیاد و هوشیاری پایین بود. ایشان سریعا به آی سی یو منتقل شد و اکنون در آی سی یو هستند و نسبت به روز اول بستری وضعیت فشار و تنفس بهتری دارند ولی وضعیت هوشیاری او اصلا خوب نیست.

او ادامه داد: یکسری درمان‌های لازم برای ایشان انجام شده ولی هنوز به مراقبت‌های ویژه بخش آی سی یو نیاز دارند و به این زودی امکان ترخیص ایشان از این بخش وجود ندارد؛ چون شوک عفونی ایشان هنوز برطرف نشده و فشارشان با داروهای تقویت کننده بهتر شده است. منشا شوک عفونی ایشان احتمالا به خاطر ذات‌الریه یا عفونت ریه بوده است.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محمدرضا شجریان بیمارستان جم مراقبت های ویژه محمدرضا شجریان بیمارستان جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد

در پژوهش جدیدی که برای ارزیابی توانایی ChatGPT در تشخیص بیماری‌ها انجام شد، این مدل هوش مصنوعی نتوانست آبسه مغزی را به درستی تشخیص دهد.

به گزارش ایسنا، به رغم این که هوش مصنوعی در حال تبدیل شدن به یک بخش اساسی از پژوهش‌های بالینی و تصمیم‌گیری است، بسیاری از افراد هنوز صحت ChatGPT را برای پشتیبانی از فرآیندهای تشخیصی و درمانی پیچیده زیر سوال می‌برند.

به نقل از میراژ نیوز، یک پژوهش جدید که ChatGPT را برای مدیریت کردن «آبسه مغزی»(Brain abscess) به کار گرفته، نشان داده که اگرچه به نظر می‌رسد ChatGPT قادر به ارائه دادن توصیه‌هایی درباره تشخیص و درمان است اما برخی از پاسخ‌های این مدل هوش مصنوعی می‌توانند بیماران را در معرض خطر قرار دهند.

این پژوهش که در کنگره جهانی «انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا»(ESCMID) در شهر بارسلون اسپانیا ارائه شد، توسط اعضای گروه پژوهشی «بیماری‌های عفونی مغز»(ESGIB) انجام شده است.

دکتر «سوزان دایکوف شن»(Susanne Dyckhoff-Shen) از بیمارستان «دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ»(LMU) در آلمان و یکی از اعضای انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا گفت: زمانی که با ایمنی بیمار سر و کار دارید، هر نتیجه کمتر از ۱۰۰ درصد یک شکست است. اگرچه ما از دانش ChatGPT درباره مدیریت آبسه‌های مغزی شگفت‌زده شده‌ایم اما محدودیت‌های کلیدی در استفاده از این مدل هوش مصنوعی به عنوان یک دستگاه پزشکی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به آسیب احتمالی بیمار و عدم شفافیت داده‌ها برای ارائه پاسخ اشاره کرد.

توانایی هوش مصنوعی در جذب سریع، پردازش و تفسیر مجموعه داده‌های گسترده، چشم‌انداهای وسوسه‌انگیزی را نشان می‌دهد اما این پرسش نیز به وجود می‌آید که آیا فرآیندهای زمان‌بر برای ایجاد دستورالعمل‌های پزشکی هنوز ضروری هستند یا اینکه مدل‌های هوش مصنوعی آموزش‌دیده با انبوهی از اطلاعات پزشکی می‌توانند در پاسخ به پرسش‌های پیچیده بالینی با کارشناسان بالینی رقابت کنند.

آبسه‌ مغزی یک عفونت تهدیدکننده در سیستم عصبی مرکزی است که برای جلوگیری از عوارض شدید عصبی و حتی مرگ بیمار باید به سرعت شناسایی و درمان شود. مدیریت آبسه‌های مغزی عمدتا براساس تجربه بالینی و پژوهش‌های محدود انجام می‌شود اما انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا در سال ۲۰۲۳، نیاز به یک روش استاندارد را با توسعه یک دستورالعمل بین‌المللی برآورده کرد.

گروهی از پژوهشگران اروپایی برای اینکه بفهمند آیا ChatGPT قادر به ارزیابی حرفه‌ای پژوهش‌های پزشکی و ارائه توصیه‌های معتبر علمی است یا خیر، مدل هوش مصنوعی را آزمایش کردند تا ببینند که آیا در مقایسه با دستورالعمل ESCMID می‌تواند به ۱۰ پرسش کلیدی درباره تشخیص و درمان آبسه مغزی پاسخ دقیق بدهد یا خیر.

پژوهشگران ابتدا از نسخه چهارمChatGPT (ChatGPT 4) خواستند تا به ۱۰ پرسش مطرح‌شده توسط انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا پیرامون دستورالعمل آبسه مغزی آنها پاسخ دهد. پرسش‌ها بدون هیچ گونه اطلاعات اضافی طراحی و ارزیابی شدند.

سپس، ChatGPT با متن همان مقالات پژوهشی آموزش داده شد که برای توسعه دستورالعمل پیش از پرسیدن سؤالات مورد استفاده قرار گرفته بودند. این کار برای بررسی این موضوع انجام شد که آیا ChatGPT با استفاده از داده‌های مشابه به‌ کار رفته برای توسعه دستورالعمل‌ها می‌تواند توصیه‌های هماهنگ‌تری را ارائه دهد یا خیر.

سپس سه متخصص بیماری‌های عفونی، پاسخ‌های هوش مصنوعی را با توصیه‌های دستورالعمل انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا مقایسه کردند تا مواردی را مانند وضوح، هم‌سویی با دستورالعمل و خطر احتمالی برای بیمار ارزیابی کنند.

این پژوهش در «The Journal of Neurology» ارائه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت حضور قطبی در تیم ملی ایران
  • سرمربی پرسپولیس جایگزین حمید مطهری در تیم ملی ؟ | آخرین وضعیت مذاکرات
  • آخرین وضعیت افشین قطبی و تیم ملی ایران
  • بازخوانی بی‌نظیر آواز شجریان توسط خواننده پایتخت + ویدئو
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • آقای همایون شجریان بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالج: او برای بازگشت به میادین آماده است!