Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@18:53:50 GMT

یک دختر ناشنوا سوژه یک مستند شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۶۴۹۳

یک دختر ناشنوا سوژه یک مستند شد

فرح زارع این روزها مشغول پژوهش برای ساخت مستندی درباره‌ی یک دختر کم شنواست که در خانواده‌ای ناشنوا رشد کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، «کدا» عنوان مستندی به کارگردانی فرح زارع است که به روایت زندگی دختری کم‌شنوا (که با کمک سمعک امکان شنیدن دارد) و در خانواده‌ای ناشنوا رشد کرده، می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرح زارع درخصوص مراحل تولید این مستند گفت: دو جلسه به تنهایی فیلمبرداری را پیش بردم اما پروژه به دلیل شیوع بیماری کرونا متوقف ماند. فعلاً پژوهش را ادامه می‌دهم تا وضعیت بهتر شود و بتوانم همراه گروه تولید فیلمبرداری را پیش ببرم.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا نام «کدا» را برای مستند خود انتخاب کرده است، توضیح داد: این واژه یک نام جهانی است برای افرادی که در خانواده‌ای ناشنوا بزرگ می‌شوند، استفاده می‌شود. این افراد معمولا به لحاظ عقلی زود رشد می‌کنند و مسوولیت سنگینی برعهده دارند. همواره باید نقش مترجم را برای والدین خود ایفا کنند. همه‌جا همراه آنها باشند و مترجم صحبت‌هایی باشند که مناسب سن آنها نیست.

این مستندساز با اشاره به این که این دختر 27 ساله در تلاش است زبان ناشنوایان را به افراد عادی بیاموزد، اظهار کرد: کاراکتر اصلی فیلم من می‌خواهد آگاهی پیرامون زبان اشاره را افزایش دهد تا افراد بتوانند مکالمه‌ای هرچند معمولی با افراد ناشنوا داشته باشند. او در تلاش است تولیدکنندگان فیلم‌ها و کلیپ‌های مختلف را تشویق کند تا برنامه‌های تولید شده خود در هر بخشی را همراه با زیرنویس ارائه دهند تا هم برای ناشنوایان قابل استفاده باشد و هم فرزندان آنها راحت‌تر زندگی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند

دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: فرهنگ سازمانی و فردی در چشم‌انداز حادثه صفر بسیار مهم و قانون طلایی در چشم‌انداز حادثه صفر تعهد مدیران است، در این راستا در حوزه شهری مشارکت شناسایی خطر به ویژه برنامه HSE پیمانکاران باید ارتقا پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سجاد زارع امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تبیین موضوع چشم انداز حادثه صفر اظهار کرد: منظور از این واژه نزدیک شدن به عدد صفر است .

وی با تاکید بر اینکه آمارها نشان می‌دهد برنامه‌ای در کشور برای کاهش حوادث جاده‌ای نداریم، افزود: هدف از چشم‌انداز حادثه صفر، فرهنگ جامع پیشگیری است.

دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: فرهنگ سازمانی و فرهنگ فردی در چشم‌انداز حادثه صفر بسیار مهم است، قانون طلایی در چشم انداز حادثه صفر تعهد مدیران است.

زارع گفت: هرچند داده‌های ایمنی در ایران دست‌کاری می‌شود، اما به‌دنبال مقصر نیستیم و معتقدیم اگر اعداد واقعی گزارش داده شود می‌توان به دنبال راه حل بود.

وی با اشاره به اینکه چشم‌انداز صفر ابزار استاندارد دارد، تصریح کرد: چهار اصل زندگی قابل مذاکره نیست، توانایی مقابله با فشارهای جسمی و روحی بسیار مهم است و پیشگیری حرف اول را می‌زند.

دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به سیر تکامل ایمنی در سه بخش سخت‌افزار، نرم‌افزار و فرهنگ سازمانی گفت: در کشور ما تمرکز بر ایمنی شغلی است و نه ایمنی فرایند که این خود یک گپ محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه صنایع در صورت امکان هر دو واحد ایمنی شغلی و ایمنی فرایند را با هم داشته باشند، ادامه داد: ارزیابی ریسک در صنایع توسط کارشناس ایمنی انجام می‌شود این در حالی است که واحدها باید خودشان این کار را انجام دهند، مشارکت کارکنان شاخص مهمی است.

زارع اظهار کرد: با شعار نمی‌توان به سمت چشم‌انداز صفر حرکت کرد، در حالی که در مدیریت سنتی تمرکز روی مدیریت ریسک است و در مدیریت بر اساس چشم‌انداز صفر تمرکز بر رهبری ایمنی است.

وی افزود: در حوزه شهری مشارکت شناسایی خطر، به‌ویژه برنامه HSE پیمانکاران باید ارتقا پیدا کند.

کد خبر 750062

دیگر خبرها

  • (عکس) تصاویری خاص و متفاوت از میلاد کی‌مرام سوژه رسانه‌ها شد
  • اخراج خطیر به نفع استقلال شد یا نه؟
  • عکس| سلفی حسینی با یک دختربچه در تمرین استقلال
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه رانندگان احتیاط کنند
  • این دختر ۴ ساله را پیدا کنید | ماجرای مفقود شدن«یسنا» ۴ ساله چیست؟
  • گاف عجیب سریال «افعی تهران» سوژه شد
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها