Web Analytics Made Easy - Statcounter

"الهیار ترکمن" روز دوشنبه در نشست شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش قم در تالار آموزش مجتمع رفاهی خانه معلم شماره یک قم اظهار داشت: در جریان شیوع کرونا رفتارهای انسانی دستخوش تغییرهای ماهوی و اساسی شده است.

ترکمن با بیان اینکه مطابق گزارش سازمان جهانی بهداشت این بیماری دست کم تا پنج سال آینده به طور کامل مدیریت نخواهد شد افزود: مطمئن باشید وقتی این دوره تمام شود به شرایط قبل از کرونا بر نمی گردیم، چرا که آموزش بیشترین تاثیر را از کرونا گرفته و زمینه های کار و شیوه های عمل نیز تغییر پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در دوران کرونا و پس از آن آموزش ها از گروهی به فردی و همچنین شیوه های ارتقا سنجی آموزشی نیز تغییر می کند، و در واقع آموزش ها پودمانی خواهد شد.

ترکمن با بیان اینکه ما در تلاقی این تغییر و تحول ها سال تحصیلی ۴۰۰ - ۹۹ که ورود به قرن جدید است را آغاز می کنیم، اذعان داشت: با این جهشی که ویروس کرونا دارد هیچ چیز قابل پیش بینی نیست، ولی به حال پیش بینی ها این است که درصد بالایی از آموزش ها به شکل مجازی شکل بگیرد و یک درصدهایی نیز ترکیبی از مجازی و حضوری خواهد بود، به همین علت باید به نحوی برنامه ریزی کنیم که دانش آموزان آسیب نبینند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان در این شرایط در خط مقدم جهاد آموزشی قرار دارند، گفت: باید کاری کنیم که به لحاظ طی کردن فرآیندهای آموزشی نیز یاس و ناامیدی بر خانواده ها راه پیدا نکند.

وی با تاکید بر توجه نمودن به کارکردهای فرعی آموزشی در کنار کارکردهای اصلی آن گفت: وقتی آموزش در جامعه شکل می گیرد، این امر امید را در افراد افزایش می دهد، و این عامل مهمی در تقویت سیستم ایمنی آنها به شمار می آید.

معاون وزیر آموزش و پرورش رسالت نهاد متبوع خود در تغییرات ایجاد شده بواسطه کرونا را عظیم توصیف کرد و افزود: ما پیش بینی می کنیم که آموزش ها به صورت مجازی انجام شود و همچنین پیش بینی می کنیم یک درصدی از خانواده ها فرزندان خود را در مدرسه ثبت نام نکنند ولی همه این پیش بینی ها اجازه نمی دهد منفعلانه وارد این موضوع شویم.

ترکمن در بخش دیگری از سخنان خود موضوع عدم دست یابی به موفقیت در توسعه آموزشی کشور را مورد توجه قرار داد و گفت: هنوز نتوانستیم برنامه خاصی که زبان مشترک گفت و گو، پیگیری و مطالبه ۷۶۰ منطقه آموزش و پرورش کشور از دستگاه های تاثیرگذار باشد را ارائه کنیم.

وی همچنین با اذعان به نداشتن توانایی برای اجرایی کردن بسیاری از سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب و اسناد بالا دستی مانند سند تحول بنیادین آموزشی گفت: در وهله نخست سنگین بودن بار برنامه های درسی که بالغ بر ۱۲ هزار و ۹۰۰ ساعت است، عامل اصلی دست نیافتن به موفقیت می باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: شیوه هایی که در مدارس برای آموزش بچه های مردم به کار گرفته می شود، ۲ ماه بیشتر کارایی ندارد و پس از آن از ذهن پاک می شود.

این مقام وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در کنار سنگین بودن و غیر کاربردی بودن محتوای برنامه های درسی یک مافیای خطرناک نیز در حال شکل گرفتن و پیش بردن اهداف خود است.

وی افزود: این محتوای درسی نمی تواند انسان موثر در جامعه را تربیت کند و در نتیجه حیات طیبه که در حقیقت تاثیر مثبت بر زندگی فردی و اجتماعی منبعث از اخلاق، ارزش ها و همه ظرفیت ها است، تحقق نمی یابد.

ترکمن با اشاره به اینکه این ساختار سنگین آموزشی سالانه ۲۷ هزار میلیارد ریال از منابع آموزش و پرورش را به سمت خود می کِشد افزود: این مبلغ که شامل هزینه های مدیریت اداری، تعمیر و نگهداری و بیمه است اصلا در اصل آموزش تاثیر نمی گذارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین مدارس را نیز از عوامل مهم در توسعه نیافتن آموزش در کشور عنوان کرد و گفت: متاسفانه مدارس کشور در مقیاس کوچک شکل گرفته است.

وی اضافه کرد: ۴۷ درصد از ۱۰۵ هزار واحد آموزشی موجود در کشور کمتر از ۲۰۰ دانش آموز دارند، اما حجم بزرگی از امکانات و منابع به این سمت کشیده می شود.

وی با بیان اینکه ۱۳.۲ درصد از منابع عمومی کشور به آموزش و پرورش اختصاص دارد، گفت: این حجم از اعتبار در این ساختار آموزشی دچار اشکال هایی می شود و باید به این مسائل توجه کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین با بیان اینکه ما در حوزه آموزش کشور شاهد دخالت بیرونی، در راس آن مجلس شورای اسلامی هستیم، گفت: این موضوع باعث شده تا ابتکار عمل از مدیرکل آموزش و پرورش یک استان ساقط شود.

ترکمن با بیان اینکه این دخالت ها از جنس تقنین و نظارت نیست، گفت: قوای دیگر تقریبا در تمام اختیارهایی که قوه مجریه دارد و قانون اساسی به آن محول کرده دخالت نموده و برای آن هزینه درست می کنند.

وی یادآور شد: در سال ۸۸ قانونی تحت عنوان تبدیل وضعیت معلمان حق التدریس به آموزش یاران نهضت سوادآموزی مصوب شد که بر اساس آن قرار بود ۶۰ هزار تَن تعیین تکلیف شوند ولی این قانون تاکنون ۱۱ بار اصلاح شده و این در تاریخ مشروطه ایران بی سابقه است.

ترکمن با بیان اینکه این روند را همچنان ادامه می دهند، گفت: تعداد فوق در حال حاضر به ۱۹۷ هزار تَن افزایش پیدا کرده و قطعا ۶۰ درصد آنها مورد نیاز نیستند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر در جای خود نایستیم و پاسدار قانون نباشیم وضع از این به هم ریخته تر خواهد شد و نمی توانیم آموزش و پرورش را بدرستی اداره کنیم.

وی با یادآوری اینکه قانون برنامه ششم توسعه کشور برای ورود نیرو به آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان با شیوه های خاص تعیین تکلیف کرده است، گفت: این موارد در جلوی چشم ما نقض می شود ولی سکوت می کنیم و نسل بعدی معلمان کشور را تحویل کسانی می دهیم که حداقل ظرفیت ها را نیز برای معلمی ندارند و این فرآیند با دور معیوب و باطل خود پیش می رود.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین بیان کرد: ماهیانه ۵۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از خرانه دولت برای پرداخت حقوق کارکنان رسمی و پیمانی هزینه می شود و این نشان می دهد آموزش و پرورش در یک نقطه ای خوب از مرحله پرداختی ها است و با ضرایبی که اعمال می شود و ظرفیت هایی که در قانون است، موضوع افزایش آن نیز برای سال های آینده پیگیری و دنبال می شود.

معاون برنامه ریزی، توسعه منابع و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش روز دوشنبه برای شرکت در نشست شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش قم به این شهر سفر کرد. / 

برچسب‌ها ترکمن قم بهداشت و سلامت آموزش مجازی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکمن قم بهداشت و سلامت آموزش مجازی ترکمن قم بهداشت و سلامت آموزش مجازی معاون وزیر آموزش و پرورش پیش بینی آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳ + تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival

جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن (Turkmen Racing Horse Festival) هر سال در آخرین یکشنبه ماه آوریل برگزار می‌شود و هدف آن بزرگداشت یکی از قدیمی‌ترین نژادهای اسب جهان و نماد غرور ملی ترکمنستان است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جشنواره اسب‌دوانی ترکمن Turkmen Racing Horse Festival، هر سال در آخرین یکشنبه ماه آوریل برگزار می‌شود که سال جاری مصادف با بیست‌وهشتم آوریل (نهم اردیبهشت ۱۴۰۳) است. این جشنواره یک تعطیلات مهم و نماد غرور ملی است، اما در ترکمنستان یک یکشنبه کاری محسوب می‌شود و مدارس و ادارات در طول آن باز هستند.

ترکمنستان کشوری واقع در منطقه جنوب غربی آسیای مرکزی و همسایه قزاقستان، افغانستان، ایران و ازبکستان است. دریای خزر در امتداد مرز غربی این کشور قرار دارد و اسب‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از تاریخ و فرهنگ آن هستند، از این‌رو یک فصل کامل در آن به مسابقات اسب‌دوانی اختصاص دارد. نژاد اسب آخال‌تکه، افتخار ترکمنستان است که احتمال دارد یکی از قدیمی‌ترین نژادهای اسب در جهان باشد.

نژاد آخال‌تکه حداقل سه‌هزار سال قدمت دارد و تکامل‌یافته نژاد اسب ترکمن هستند که در قرون وسطی به عشایر کوچ‌نشین ترکمنستان تعلق داشتند و اکنون منقرض شده‌اند.

این نژاد اسب به چند دلیل بسیار کمیاب است؛ از نظر تاریخی، به دلیل کمبود غذا و آب برای اسب‌ها و انسان‌ها، این نژاد مجبور بود برای زنده ماندن خود را سازگار کند و مقاوم‌تر شود. همچنین تعداد زیادی هم‌خونی در جمعیت این اسب‌ها رخ می‌دهد که منجر به آسیب‌پذیری یا تهدید شدن آن‌ها توسط اسب‌های برجسته شده است. امروزه تنها حدود شش‌هزار اسب آخال‌تکه در جهان وجود دارد.

تاریخ جشنواره اسب‌دوانی ترکمن ۱۴۰۳

تاریخ جشنواره اسب‌دوانی ترکمن در سال ۲۰۲۴ روز بیست‌وهشتم آوریل مصادف با نهم اردیبهشت ۱۴۰۳ است.

تاریخچه جشنواره اسب‌دوانی ترکمن‌

جشنواره اسب‌دوانی ترکمن‌ها زمانی برای گردهمایی علاقه‌مندان به اسب و سوارکاری است و گرامیداشت نماد ملی ترکمنستان، اسب آخال‌تکه است. این نژاد بومی ترکمنستان و اسبی باشکوه و ایده‌آل به‌ویژه برای مسابقات اسب‌دوانی است، زیرا به سرعت، هوش و استقامت شهرت دارد. رنگ روشن آن‌ها، همراه با پوست بسیار براقی که از موهای بسیار ظریف و ابریشمی تشکیل شده است، به این اسب‌ها لقب «اسب‌های طلایی» را می‌دهد.

ترکمنستان یک سنت باستانی سه‌هزار ساله در مسابقات اسب‌دوانی دارد که مطابق با آن اسب‌های آخال‌تکه به‌دلیل ویژگی‌های برترشان مانند قدرت و استقامت، به‌منظور شرکت در مسابقات به‌طور انتخابی پرورش داده می‌شوند. این اسب‌ها در گذشته علاوه بر مسابقه، برای حمل‌ونقل نیز استفاده می‌شدند، اما امروزه به‌طور انحصاری برای مسابقه پرورش داده می‌شوند و نماد غرور ملی هستند، تا آنجا که عکس آن‌ها روی تمبرهای پستی، اسکناس‌ها و نشان ملی ترکمنستان دیده می‌شود.

ترکمنستان در اواخر دهه ۱۸۰۰، بخشی از امپراتوری روسیه شد و زمانی که این اتفاق افتاد، روس‌ها مزارع پرورش اسب‌های آخال‌تکه را در حدود سال ۱۸۸۱ تأسیس کردند. روس‌ها سال ۱۸۸۵ برای وارد کردن این نژاد یک ثبت رسمی اسب آخال‌تکه در سطح بین‌المللی ایجاد کردند. با این حال هنگامی که اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۲۲ شکل گرفت، تحولات اقتصادی و سیاسی با تعطیلی این مزارع پرورش همراه بود که این امر منجر به کاهش شدید تعداد اسب‌ها شد. تنها در سال ۱۹۷۹ بود که این نژاد به ایالات متحده برده و دوباره پرورش داده شد.

این نژاد از اسب‌ها که به قدرت و استقامت معروف هستند، یکی از پرطرفدارترین اسب‌های جنگی بوده‌اند و امروزه در شرایط بیابانی پرورش داده می‌شوند، زیرا قادر به تحمل دمای شدید هستند و ویژگی‌های تطبیقی بسیاری دارند که موجب بقای آن‌ها شده است.

یکی از معروف‌ترین اسب‌های آخال‌تکه به نام ابسنت، در دهه ۱۹۶۰ در مجموع شش مدال را در مسابقات مختلف اسب‌دوانی المپیک کسب کرد.

کد خبر 748765

دیگر خبرها

  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳ + تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است