Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، دومین اقتصاد بزرگ منطقه جنوب شرق آسیا که به شدت به گردشگری و صادرات وابسته است، در سه ماهه دوم سال ۱۲.۲ درصد کوچک شده که بیشترین کاهش رشد اقتصادی از سال ۱۹۹۸ و همزمان با بحران مالی آسیا محسوب می‌شود.

با این حال، رقم مذکور نسبت به پیش‌بینی ۱۳.۳ درصدی کاهش رشد اقتصادی که توسط اقتصاددانان شرکت کننده در نظرسنجی رویترز مطرح شده بود، بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رشد اقتصادی تایلند همچنین برمبنای سه ماهانه نیز با کاهش ۹.۷ درصدی بیشترین ریزش خود را در تاریخ ثبت شده آمار به ثبت رسانده که البته باز هم نسبت به پیش بنی ۱۱.۴ درصدی رویترز بهتر است.

مجمع توسعه اجتماعی و اقتصاد ملی تایلند (NESDC) پیش‌بینی خود را از تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۰ کاهش داد و حالا انتظار دارد که اقصاد این کشور مابین ۷.۳ تا ۷.۸ درصد در سال جاری کوچک شود؛ این رقم پیش‌تر ۵ تا ۶ درصد پیش‌بینی شده بود.

در حالی که تایلند پس از دو ماه بدون مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا، یکی از سخت گیرانه‌ترین قرنطینه‌ها را در بین کشور‌های جهان تسهیل کرد، اقتصاد این کشور همچنان از محدودیت‌های جاری مسافرتی و تقاضای متزلزل جهانی متاثر است.

شمار گردشگران خارجی در سه ماهه منتهی به ژوئن به صفر رسید و تایلند در نتیجه موج جدید موارد ابتلا به کرونا، برنامه خود را برای ایجاد «حباب مسافرتی» به بعد موکول کرده است.

NESDC که آژانسی برنامه‌ریزی اقتصادی تایلند محسوب می‌شود، انتظار دارد که در سال جاری تنها ۶.۷ میلیون گردشگر خارجی به این کشور سفر کنند؛ این رقم نسبت به سال گذشته با رکورد ۳۹.۸ میلیون مسافر خارجی، افت ۸۳ درصدی را تجربه خواهد کرد.

این رکود در حالی رخ داده است که دولت تایلند در تلاش برای حمایت از اقتصاد خود از بسته ۶۱.۰۳ میلیارد دلاری رونمایی کرده و این در حالی است که بانک مرکزی این کشور نیز نرخ بهره را به اندازه ۷۵ نقطه پایه کاهش داده و آن را به رکورد ۰.۵درصد رسانده است.

این نهاد همچنین پیش‌بینی خود را از صادرات در سال جاری کاهش داده و انتظار دارد در سال ۲۰۲۰ با افت ۱۰درصدی مواجه شود؛ این رقم پیش‌تر ۸درصد پیش‌بینی شده بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رکود اقتصادی تایلند کرونا پارسی خبر پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۶۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • قلک پورشه خالی شد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز