Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،علی اصغر عنابستانی، با اشاره به اینکه قرار است تقاضای جمعی از نمایندگان برای تشکیل کمیسیون ویژه باشگاه تحریمی‌ها در مجلس بررسی شود،گفت: در سال های اخیر ما در حوزه دیپلماسی اقتصادی به هیچ وجه خوب عمل نکردیم و نتوانستیم از ظرفیت های مختلفی که در کشورهای گوناگون برای همگرایی اقتصادی وجود دارد، در جهت مقابله با تحریم ها به خوبی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری تأکید فرمودند که کشور باید از تحریم مصون شود و بر این اساس مصون سازی از تحریم باید هدف گذاری جدی ساختار برنامه ریزی اجرایی و به ویژه دیپلماسی خارجی ما باشد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما نباید اجازه دهیم آمریکا برخلاف تمام پروتکل ها و قراردادهای بین المللی تحریمی را علیه کشورها اعمال کند و از این طریق بر کشورها فشار بیاورد.

عنابستانی افزود: یکی از سازوکارهای جدی که میتوان کشور را نسبت به تحریم مصون کرد، این است که ظرفیت های کشورهایی که به شکلی توسط آمریکا مورد تحریم یکجانبه و ظالمانه قرار گرفته اند، اجماع و منافع مشترکی بین این کشورها ایجاد شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۱ کشور در دنیا بدون مصوبه شورای امنیت و سازمان ملل و بر اساس منافع یکجانبه آمریکا مورد تحریم قرار گرفته اند که تأسیس باشگاه تحریمی ها می تواند باعث همکاری این کشورها با یکدیگر شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: در صورت تأسیس باشگاه تحریمی ها لازم است این کشورها ساختار اقتصادی، تجاری و مبادلات مالی مشترکی را تعریف کنند که قطعا در این صورت می توانند در مقابل تحریم ظالمانه آمریکا بایستند.

عنابستانی تأکید کرد: کشورهایی که بخواهند عضو این مجموعه شوند، باید این مسئله را مدنظر قرار دهند که از طریق باشگاه تحریمی ها سود زیادی عاید کشورشان می شود و قطعا منافعشان بسیار زیاد است.

وی بیان کرد: خوب است کشورهای بزرگی چون چین و روسیه عضو باشگاه تحریمی ها شوند و این مسئله را در جامعه جهانی هم پیش ببرند که در این صورت یک اجماع جهانی از کشورهای تحت تحریم ظالمانه آمریکا به وجود می آید.

این نماینده مجلس گفت: در باشگاه تحریمی ها نقطه وفاق و همگرایی کشورها قطعا مسئله اقتصادی است و در این باشگاه به مسائل سیاسی جهانی کاری نخواهیم داشت، بلکه همگرایی اقتصادی اولویت اول است تا در مقابل تحریم های اقتصادی آمریکا بتوانیم مقاومت کنیم.

عنابستانی متذکر شد: تشکیل باشگاه تحریمی ها باید در سال های اخیر اتفاق می افتاد اما متأسفانه در سال های گذشته نسبت به این مسئله غفلت شد و مسئولان باید بدانند تشکیل کمیسیون ویژه باشگاه تحریمی ها می تواند کشورمان را از تحریم های آمریکا مصون کند که البته لازم است وزارت امور خارجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی هم در این عرصه کمک کنند تا اهداف این باشگاه زودتر محقق شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اقتصاد باشگاه تحریم باشگاه تحریمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد

فرماندار تیران و کرون گفت: مشارکت مردم در جهش تولید با تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی محلی در اولویت اقتصادی این شهرستان قرار دارد و دستگاه‌های اداری برای صدور مجوز هم‌افزا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا امروز _پنج شنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه ستاد تسهیلات سفر و توسعه صنعت گردشگری تیران و کرون اظهار کرد: صنایع پاک و دانش بنیان، کشاورزی و گردشگری و صنایع دستی محور اصلی توسعه اقتصادی این شهرستان است که برای تحقق شعار سال تشکیل اتحادیه‌های صنفی مردمی لازم بود و در هر روستا و شهرها برای گردشگری و کشاورزی شکل‌گیری این نهادهای مردمی وجود دارد.

وی افزود: فعالان صنایع دستی با تشکل انجمن و اتحادیه‌های تخصصی هم افزایی ایجاد کرده و نمایشگاه و فروشگاه دائمی ایجاد و محصولات خود را برند سازی کرده و در بازارهای مرکز استان و تهران عرضه کنند.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه بیش از ۱۰ رشته صنایع دستی در این منطقه فعال است، تصریح کرد: محصولات هنرمندان این عرصه امکان عرضه در بازارهای محلی و بیرون استانی را دارد اما باید هم‌افزایی صورت بگیرد.

محمدی‌کیا ایجاد زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های گردشگری را مهم خواند و گفت: راه اندازی بیش از ۶ اقامتگاه سنتی و بوم گردی در این شهرستان مشکل اسکان مسافران را رفع و فرصتی برای فراغت مردم منطقه شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی مراکز بین راهی، فروشگاه‌ها و مراکز تولیدات هنری و صنایع دستی، عرضه خدمات گردشگری متناسب با هر روستا و رویدادهای جذاب گردشگری همگی فرصتی برای رشد اقتصادی بوده و به اشتغال کمک می‌کند.

فرماندار تیران و کرون در حوزه گردشگری نیز تشکیل اتحادیه‌های صنفی محصولات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و تولیدات کشاورزی را تاکید کرد و اذعان داشت: بازارها به دست همین تشکل‌های صنفی به دست گرفته شده و رشد اقتصادی رقم می‌خورد.

محمدی کیا فقدان همین اتحادیه‌ها را باعث خسارت به بخش‌های اقتصادی بیان کرد و گفت: دیگر شرکت‌ها محصولات این منطقه را به نفع خود به فروش می‌رسانند و بازار را در مدیریت خود قرار می‌دهند.

وی از مسئولان دستگاه‌های اداری خواست برای صدور مجوزها هم افزایی کنند و موانع پیش رو را بردارند.

کد خبر 747905

دیگر خبرها

  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» به سایر کشورها/ سرکوب وحشیانه آزادی بیان
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا»به سایر کشورها/سرکوب ادامه دارد
  • گسترش انتفاضه دانشگاه‌ های آمریکا در حمایت از غزه به سایر کشورها
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» در حمایت از غزه به سایر کشورها
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است