Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اکنون بیش از ۹۸ درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات وصل شده‌اند و تا پایان دولت دوازدهم، به طور قطعی صددرصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

به گزارش ایرنا، محمد امید روز دوشنبه در نشست بررسی راهکارهای صنایع خرد و اشتغال روستایی شهرستان ملایر اظهار داشت: حدود ۳۸ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار تا پایان سال ۱۴۰۰ به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند که خدمتی ویژه در دولت تدبیر و امید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در چهار دهه انقلاب اقدامات فاخری برای توسعه روستایی انجام شد افزود: به واسطه اقدامات دولت، از سال ۹۶ مهاجرت معکوس در روستاها افزایش یافت و گازرسانی به روستاهای کشور از حدود ۳۰ درصد به بیش از ۸۰ درصد در حال حاضر رسیده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همچنین به تجهیز تمامی روستاها به مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت تا پایان دولت اشاره و بیان کرد: ۲۲ هزار میلیارد تومان از منابع بانک‌ها ویژه اشتغال روستایی در نظر گرفته شد که این منابع توانست اشتغال را در روستاها رونق و جمعیت روستایی را افزایش دهد.

امید خاطرنشان کرد: به واسطه تمامی تحریم‌ها و فشارها، ایران در مسیر توسعه و پیشرفت است و کشورهای همسایه جمهوری اسلامی صنایع و تولیدات ما را نیاز دارند و دشمنان باید بدانند که ایران قابل تحریم نیست.

وی گفت: در بحث آب روستایی باید چاره‌ای اندیشیده شود و با تدبیر دولت مدل‌های خوبی در برخی استان‌ها اجرا شده که مشابه آنها را می‌توان در این استان پیاده کرد.

امید با اشاره به تدبیر دولت برای توسعه اشتغال و تولید در استان‌ها، همدان را جزء رتبه‌های نخست در جذب اعتبارات اشتغال روستایی دانست و افزود: همدان سال گذشته ۳۰ درصد بیشتر از سهمیه اشتغال روستایی خود جذب کرد و امسال ۶۰ میلیارد تومان سهمیه در این حوزه برای استان همدان اختصاص یافت.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همچنین اشتغالزایی استان همدان را بالاتر از میانگین کشوری دانست و اجرای طرح‌های اقتصادی و تولیدی در نقاط مختلف این استان را اتفاقی بزرگ در راستای رونق تولید و اشتغال عنوان کرد.

امید گفت: شهرک‌های صنعتی و نواحی صنعتی این استان می‌تواند نمونه و الگویی خوب برای اشتغال کشور باشد و شهرک لالجین همدان به واسطه مدیریت خوب استاندار همدان یک الگوی خوب در سطح کشور است.

وی با بیان اینکه ناحیه صنعتی پوشاک و شهرک صنعتی مبلمان منبت ملایر نیز الگویی مطرح در سطح کشور است، با اجرایی شدن ناحیه صنعتی خیاطان ازندریان، طرح توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد و اجرای شهرک نمایشگاهی مبل و منبت ملایر موافقت کرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ادامه داد: ما برای تامین زیرساخت‌های ناحیه صنعتی پوشاک ازندریان کمک می‌کنیم و اگر قرار شد تسهیلات به این ناحیه اختصاص یابد، از منابع مرکزی برای نواحی صنعتی کمک می‌کنیم.

امید، توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد ملایر را یک کار فاخر و ارزشمند دانست و بیان کرد: کمک می‌کنیم این شهرک توسعه یابد.

وی شهرک نمایشگاهی مبل و منبت با وسعت ۱۷ هکتار را نیز ظرفیت خوبی برای این صنعت برشمرد و افزود: مشابه این شهرک برای خرمای بم و کفش تبریز اجرا شده و شبیه آن باید برای شهرک نمایشگاهی مبل و منبت ملایر تعریف شود و بخش خصوصی می‌تواند کار را تحویل بگیرد ما نیز کمک می‌کنیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اگر استان همدان ظرفیت دیگری برای اجرای ناحیه صنعتی دارد، زیرساخت داده می‌شود و شرایط توسعه این استان مهیاتر از سایر استان‌ها است.

امید ادامه داد: با توجه به روند صعودی توسعه کشت گلخانه‌ای در استان همدان، ما نیز با اعطای تسهیلات کمک می‌کنیم تا کشت گلخانه‌ای در این استان توسعه پیدا کند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری روز دوشنبه به شهرستان ملایر سفر کرد.

لینک کوتاه: asriran.com/0037Fc

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شبکه ملی اطلاعات معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری شبکه ملی اطلاعات اشتغال روستایی استان همدان ناحیه صنعتی کمک می کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی ، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای 12 تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است