Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی‌نیا گفت: با توجه به فرایند طی شده در سیستم یکپارچه شهرسازی، بستری برای پاسحگویی موردی و امضای طلایی حذف خواهد شد و فضای چانه‌زنی در حوزه شهرسازی با اجرای این سیستم کاهش خواهد یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمد مهدی نیا، عضو شورای شهر مشهد ظهر امروز در نشست علنی شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به مصوبه رونق بخشی به ساخت و ساز در صنعت ساختمان اظهار کرد: وحدت رویه و شفاف سازی از طریق خودکارسازی و حذف عامل انسانی صورت می گیرد و کمیته ها و کارگروه ها که موردی تصمیم کیری می‌کنند را باید حذف کنیم و امضاهای طلایی و برخورد موردی با پرونده ها را بایستی حذف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه اقدامات روی سیستم یکپارچه اعمال می شود و بر خط روی سیستم فاش نیز قرار می گیرد و فرآیندها با این سیستم مشخص است.

عضو شورای شهر مشهد گفت: سیستم یکپارچه شهرسازی برای موضوعات خارج از این سیستم تصمیم گیری ندارد و باید بر اساس بارگذاری در سامانه به چنین موضوعاتی پاسخگویی داشته باشند تا قانون گرایی و تبلور آن در شهرسازی مشهد و پاسخگویی به شهروندان محقق شود.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از نارضایتی مردم و مراجعان به حوزه شهرسازی ضابطه مند می‌شود افزود: فضای چانه زنی در حوزه شهرسازی با اجرای این سیستم کاهش خواهد یافت و با توجه به فرایند طی شده در سیستم یکپارچه شهرسازی، بستری برای پاسحگویی موردی و امضای طلایی حذف خواهد شد.

مهدی نیا ضمن اعلام حذف کمیته بند 9 به عنوان شریان موازی تصریح کرد: بر اساس آیین نامه کمیته فنی و شهرسازی تشکیل می شود و موضوعات درخواستی خارج از سیستم یکپارچه سازی با ارسال به معاونت شهرسازی در همین سیستم پاسخگویی می شود و البته تصمیمات در سیستم و سامانه فاش بارگذاری می‌شود.

وی افزود: تشکیل کلیه هیئت ها و کمیته ها در مناطق مختلف شهرداری از تاریخ لازم الاجرا شدن احرای سیستم یکپارچه مصوبات انها قابل استناد نخواهد بود.

رئیس کمیسون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد در ادامه خاطرنشان کرد: بررسی موضوع طرح تفصیلی در کمیسیون مشترک انجام شده و تصمیمات درباره طرح تفصیلی حوزه جنوب شرق در صحنه علنی صورت می گیرد.

 وی با بیان اینکه بایستی در حوزه شهرسازی قانون مند باشیم افزود: حق و حقوق شهرداری از پروژه توریستی اقامتی آباگران دریافت شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستم یکپارچه شهرسازی حوزه شهرسازی شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود،گفت: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند.

وی افزود: تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

آیینی  با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهر را عملیاتی کند
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهری را عملیاتی کند
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در کل حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه