Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضاییه ضمن دیدار با فرزندان شهید دکتر سید بهرام طهماسبی گفت: بشریت مدیون کسانی است که برای صیانت از حقوق انسان حاضرند وجود خود را هم هزینه کنند. تاریخ انتشار: 16:10 - 27 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۷۷۲۰

خبرگزاری میزان - فرزندان شهید دکتر سید بهرام طهماسبی با علی باقری، معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضاییه، دیدار و در جریان این دیدار تندیس ششمین جشنواره حقوق بشر اسلامی را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این دیدار صمیمانه، مریم طهماسبی با بیان اینکه آرزوی پدرم شهادت بود، گفت: به اذعان پرسنل بیمارستان، پدرم در طول مدت کوتاه ریاست خود، مانند فرماندهان جنگ، با تمام قوا مشغول خدمت بود و پس از ابتلا به کرونا نیز اهل گذشت و فداکاری بود؛ چنانکه علیرغم نفس تنگی، اصرار داشتند کپسول اکسیژن خود را در اختیار سایر بیماران قرار دهند.

وی افزود: وقتی به پدرم ریاست بیمارستان آمل در دوران کرونا پیشنهاد شد، به ایشان گفتم کاش این مسئولیت را در این برهه قبول نمی‌کردید، اما پدرم پاسخ داد باید در بحران به داد همشهری‌هایم برسم.

محمدجواد طهماسبی نیز با اشاره به امتناع دکتر طهماسبی برای انتقال به تهران، گفت: ایشان حاضر نبود به تهران منتقل شود و می‌گفت اگر بیمارستان را ترک کنم، بیمارانم امیدشان را از دست می‌دهند.   بیشتر بخوانید: گزارش معاون بین الملل قوه قضاییه از ششمین دوره جایزه حقوق بشر اسلامی وی تصریح کرد: تنها زمانی فهمیدیم پدرم جانباز شیمایی هستند که به علت بیماری کرونا، اسکن ریه از ایشان انجام شد و پزشک متخصص اذعان داشت شواهد نشان می‌دهد پدر در دوران جنگ شیمایی شده‌اند، ولی ایشان این موضوع را مخفی می‌کرد.

در ادامه باقری، دکتر طهماسبی را الگوی شایسته مدافعان سلامت و نماد برجسته حقوق بشر اسلامی خواند و اظهار کرد: بشریت مدیون کسانی است که برای صیانت از حقوق انسان حاضرند وجود خود را هم هزینه کنند. به همین جهت شهید طهماسبی هنگام تجاوز دشمن، جلودار دفاع از ملت در برابر متجاوزان و هنگام شیوع بیماری کرونا سردمدار دفاع از سلامت مردم بود و در نهایت مفتخر به دریافت نشان شهادت شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوق بشر قوه قضاییه کرونا مدافع سلامت قوه قضاییه بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۷۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در سفر یک‌روزه خود به استان فارس با محمدهادی‌ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثرسازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد، گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقاء کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشورها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین‌المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیازها و کالاهای جدید فرهنگی و نرم‌افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رییس سازمان امور دانشجویان با تأکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رییس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی‌شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

کد خبر 6097375

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • انتصابات جدید در حزب اعتدال و توسعه با امضای نوبخت+ جزئیات
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل