Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، فاطمه فتحی در گفتگو با فارس درباره «توزیع داروی بهبود دهنده بیماران کرونا و پوشش بیمه‌ای آن»، اظهار داشت: این داروها فقط توزیع بیمارستانی دارد و آنچه در سطح بازار دیده می‌شود، قاچاق و غیر مجاز است و مورد تأیید وزارت بهداشت نیست.

وی ادامه داد:قسمت زیادی از داروهای «رمدسیور» و «فاویپراویر» به صورت رایگان بین بیمارستان‌‌های دولتی توزیع شده است و قسمتی از این داروها دارای قیمت است و تاکنون بیمه نیز هزینه‌ای از این داروها را تقبل نکرده است، اما بیماران کرونایی به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تأکید کرد: داروهای در سطح بازار که خارج از پروتکل درمانی که اعلام شده است و توسط افراد تهیه می‌شوند غیر مجاز است. گروه سه نفره‌ای از پزشکان متخصص عفونی برای نظارت بر مصرف داروی بیماران کرونایی در بیمارستانها تعیین شده و نظارت لازم را دارند.

فتحی درباره «تهیه ماسک در داروخانه‌ها»، بیان داشت: به دلیل اینکه هنوز نیاز مراکز درمانی به ماسک مرتفع نشده است، توزیع ماسک در داروخانه‌ها را به صورت رسمی نداریم؛ چراکه هنوز بیمارستانها به سختی ماسک تهیه می‌کنند اما وزارت صنعت، معدن و تجارت قول داده است تا در روزهای آینده ماسک را تامین کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا رمدسیور فاویپراویر ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی ۷۵ روز گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش، در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده و موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با برنامه ریزی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب، دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رایگان در همدان
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رايگان در همدان
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟